önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GELDİMKİ....bundan kelli ne olacağı yazayım....

baktım ki....takdir ve tessekkür az....dedimki...SENDE YORULMA O ZAMAN....
    dün bu grafı asmaya gelmiştim....bugün onu gerçekleştirdi....MÜŞTERİ YARATMAK İCİPEDER...

COK KISA VADE....

kısa ok....uzun ok...ayrı bi nedenle oraya konuldu...bi hubarla ilgili o....uzun ok üçün...pazartesi....102 067 ye inip sonra 105 000 e yönlenmesi icipeder...BUNU YAPARSA...ORADA TIRI YÜKLER TÜYERİM....105 DE TEKRAR FURMAK ÜÇÜN....

ÖNEMLİ NOT...BU GRAFLARIN HEPSİ....MUSTERİ...VE ONUN SOYULMASI İLE İLGİLİDİR....borsayı tanımla dersen bana...derimki...ALİNİN VELİYİ SOYMASINA BORSA DENİR.gafı neye göre hazırlarsın kuzu dersen...bu soygunu gerçekleştirecek CIZGILARI CIZMAK ise grafic hazırlamaktır derim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bugün kısa oku yaptı....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

buda klasik TEKNİK ANALİZ....bu genelde çalışmaz....çünkii bunu herkes biliyor....

cok kısa.....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

evettt….sevgilerinize laik bir insan olmak....INSAN OLMAK üçün çaba göstereceğim....ama biliyorsunuz ki....mükemmel bir insan olmam çok zor....bu kadarını becerebildim...bütün çabama rağmen....

yüce rebbim….

YARATIRKEN.....

hepimize....iyilik ve kötülüğü birlikte yüklemiştir....İYİLİGİ MAKSİMİZE ETMEK İSE....NEFİSLE İLGİLİDİR....BİR ALEVİ OLARAK...TÜM ÖMRÜMÜ NEFSİMİ TERBİYE ETMEYE VERDİM...

emmmeeee…..buna rağmen....BABAMIN ADI HIDIR....ELİMDEN GELEN BUDUR...

HOSCAKALIN....güzel yaradılmış insanlar...iyiki varsınız....

Yorum

• wisewell
            Aktif
            • 30 Nisan 2014
            • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            evettt….sevgilerinize laik bir insan olmak....INSAN OLMAK üçün çaba göstereceğim....ama biliyorsunuz ki....mükemmel bir insan olmam çok zor....bu kadarını becerebildim...bütün çabama rağmen....

yüce rebbim….

YARATIRKEN.....

hepimize....iyilik ve kötülüğü birlikte yüklemiştir....İYİLİGİ MAKSİMİZE ETMEK İSE....NEFİSLE İLGİLİDİR....BİR ALEVİ OLARAK...TÜM ÖMRÜMÜ NEFSİMİ TERBİYE ETMEYE VERDİM...

emmmeeee…..buna rağmen....BABAMIN ADI HIDIR....ELİMDEN GELEN BUDUR...

HOSCAKALIN....güzel yaradılmış insanlar...iyiki varsınız....
            seni sevmeyen itne olsun guzum

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

Sen iyi ki varsın emmimmm...

Yorum

• aylakbaggal
                Üye
                • 11 Mart 2016
                • 29

Efsanesiniz, saygılar ...

Yorum

• mayki05
                  Katılımcı
                  • 14 Mayıs 2008
                  • 92

Pala buysa grall guzuuuu

Yorum

• kaptannemo
                    Seyirci Üye
                    • 04 Haziran 2009
                    • 69

[QUOTE=kuzu;660995]evettt….sevgilerinize laik bir insan olmak....INSAN OLMAK üçün çaba göstereceğim....ama biliyorsunuz ki....mükemmel bir insan olmam çok zor....bu kadarını becerebildim...bütün çabama rağmen....

yüce rebbim….

Büyük bir yüreğin var.Affedici ,esirgeyici,zerhoşken bile bu geçerli, küfrederken bile acımasız değil.

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

FIRAT'IN DOĞUSUNA HAREKAT // ERDOĞAN: TALİMATLARI VERDİK,BELKİ BUGÜN BELKİ YARIN KADAR YAKIN

Emmimmm... -5.000 lik GAP a ilişkin haber bu muydu acep...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        FIRAT'IN DOĞUSUNA HAREKAT // ERDOĞAN: TALİMATLARI VERDİK,BELKİ BUGÜN BELKİ YARIN KADAR YAKIN

Emmimmm... -5.000 lik GAP a ilişkin haber bu muydu acep...
                        bu haber iki türlü okunmalı....amrikiden izinli...izinsiz....

üçüncü okunması ise...PAZARLIKTALAR....teyyip bey gireceğiz deyip elini güçlendiriyor...

emme....bu haberin ebadı hangisi olursa ossun...bu kullanılarak...grafda ELİPS le işaret ettiğim usagları...100 000 e süzülerek....ISTOP-LOSS yaptırabiliriz....MÜŞTERİ VELİNİMETTİR....

BİZİ YÜCE REBBİM EYİ USAGLAR OLARAK YARATTI...

GRAFTA ELİPSLE İŞARET ETTİGİM USAGLAR....neörecekler...CANCAGIZLARINI KURTARACAKLAR...nasıl....ISTOP-LOSS ederek....EEEEE BİZ OLMAZSAK ONLARA PİRAMİTLERİMİZİ VERMESEK....NASIL ISTOP OLACAKLAR...

BİZ O USAGLARIN hızır aleyhiselamıyız...çok üzülüriik onlar üçün....

baggg….sekkizgün boyunca mal almışlar....

where can i upload pictures to share for free

Yorum

• Money DOCTOR
                          Katılımcı
                          • 20 Haziran 2018
                          • 139

Kuzu hocam

Dikkatimi çekiyor. Genelde short yönlü pozları açıyorsunuz. Piyasanın yukarıya tepki bile vereceğini bilseniz short pozunuz yönünde ısrarcı oluyorsunuz. Bunun bir sebebi var mı ?

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu hocam

Dikkatimi çekiyor. Genelde short yönlü pozları açıyorsunuz. Piyasanın yukarıya tepki bile vereceğini bilseniz short pozunuz yönünde ısrarcı oluyorsunuz. Bunun bir sebebi var mı ?
                            VAR TABİİİİ....DALGA BOYLARI....BEN SHORT POZU DALGA SONUNDA ACARIM...CUNKİİİ ISTOP-LOSS KULLANMAM.....

NE YAPTIM...

grafta uzun oka bak...onda dalga dibinde MAL ALDIM PANKALAR....HEDEF 106 000 DEDİM....103 000 E GELİNCE...MALDAN İNDİM KENE SHORTA GECTİM....94 000 E İNİNCE....KENE SHORTTA PARA İKİYE KATLADI TIRI YUKLEDİM....ikili tepe yapacağı aşikâr niye...cunki 103 000 de duramadı....ikili tepeye geldik yuvarlakta gene KENE short açtım...niye 98 000 üçün...

unutma.….

ben....gelişigüzel pozizyona girmiyorum....DALGALARLA DANS EDİYORUM....STOP-LOSS uym yok...çünkii pozu açtığım yer dalganın tepesi zaten...bak grafa ...öyle...

burada yorum önemli....DALGANIN DİBİ VE TEPESİNİ....TESPİT ETMEK ÖNEMLİ...onuda SİSTEMİK ÇÖZÜMLERDE anlatıyorum ve biliyorum...

94 000 den 106 000 e gidişte....long açmıyorum...gideceğini biliyorum emme...burada beni durduran istatistikle ilgili...KUZU KURALIDIR...bu gidiş istatiksel olarak yüzde 52 dir...yüzde 48 risk var...o riski yönetemem...cunki...çünkiii….çünkiii...bi daha çünkii...ISTOP-LOSS KULLANMIYORUM.

Yorum

• Money DOCTOR
                              Katılımcı
                              • 20 Haziran 2018
                              • 139

Kuzu hocam

İşlem psikolojinize hayranım. Tebrikler .

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu hocam

İşlem psikolojinize hayranım. Tebrikler .
                                MONEY...ISTOP-LOSS olayını çözdükten sonra...ne yaptıysam...PARALAR ÜSTÜME AKTI....20 YILDIR BÖYLE....sadece 2009 da okkalı bir kol kestim....bunun dışında her hareketim kar yazdı...SEBEB...KUZU KURALLARIDIR....

bir örnek vereyim...kerim ağamla IHLAS HOLDİNG kaardı üçün KURALLAR HAZIRLAMIŞTIK....rehmetli ENVER HOCAMI TOKATLAR....aasam kocoda ihlas süresini okur iraqıyı öyle çekerdik...parası bize halal ossun diye...böyyük bi HARAMZADE idi rehmetli hoca....gendi cemaatini soyuyordu...bizde yardım edirdik...ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information