önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • iki gozum

Ve buradan yukarı döndük.335 grm. 2 ci dip (23 mayıs 2019 günü 83.535 görüldü)
    Sonarsı için kafam karışık.(çünkü reel piyasalar beni çok tedirgin ediyor)

Benim borsa ve piyasa bilgim bundan sonrası için yetersiz.(finansal piyasalar için eğitimimde yeterli değil)
    sn.KUZU üstadı izlemeye geldim buraya.
    Bilmiyorsam güvendiğim bir bilene mutlaka danışırım.

YTD

Yorum

• labtek
      Tecrübeli
      • 11 Ekim 2009
      • 505

Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

Aynen akıncı hocam binlerce dansoz var

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

ne dedi kuzu....DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN....

kadılar müftüler fetva yazarsa....

İŞTE kemend….işte boynum...ASARSA...

İŞTE HANÇER...işte kellem keserse...

dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.....

dedi......

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bununla ilgili kuzu kuralı....2013 de borsa cökecek dedigim yazılarımda kaldı....tüm zamanların dolar bazlı en yüksek yerine çıkmıştık 2013 de....50 000 dolar endeks....o sıralar tüm not kuruluşları ard arda...turkiyenin notunu tavana kilitliyen açıklamalar yapıyordu...ben borsa çökecek dedim bu açıklamalardan sonra....ve kuzu kuralını yazdım...

kuzu kuralı....not verme kurumlari....notu tavan yapmışsa...borsa zirvededir ve çökecektir....notu yerin dibi çöp yaptımı….borsa diplerdedir...dikkatli ol...çıkış beklenmedik bi şekilde baslar....cünkiii cikacak olan cikmistir artik.....o cikmis olanlar...korkutup urkutup son darbe furup...dipten mal almaya geleceklerdir....

yani....turk pıyasalarındaki oyunculara cok kötü gelen bu haber...kuzu için mal alma zamani geldi seklindedir...o yüzden kuzu nun adı heryerde yankilanmaktadir....

niyeee....

Cunkiii kuzu...gösterileni değil...gösterilmiyeni görmektedir....

niyeeee....

çunkiii kuzu....doğru yoktur...doğru yansıtılandır....oda yalandır...demekte ve buna göre yasamaktadır.

kuzuyu 15 yildir forumlardan tanirim agzi bozuktur ama onun üstüne tanimam bilgi konusunda

aslinda tuyoyu burda verdi

ne dedi not indiğinde hisselerde alim vakti gelmiştir dedi

geriye gittiğimizde yazilarindada dibi aralik gibi bekliyordu beklenmedik fed fazi indirimi vb. Olaylar vuku bulunca dibi 83.000 de gördük şimdi hedef feyza..

Tebrikler kuzu yine bildin

Yorum

• raistlin39
              Katılımcı
              • 21 Temmuz 2016
              • 171

Kuzuyu 2 yıldır takip ediyorum, bu vesiyleyle tekrar kendisine tekrar teşekkür edeyim, bütün genel trendleri önceden hep söylemiştir. Fakat son 5 6 aydır yaptıkları gerçekten efsanevi. Yıllar sonra bu topiği okuyanlar üstadın her hareketi -altını çizerek söylüyorum, istisnasız her hareketi- tahmin etmesine inanmayacaklar. Ama biz buna şahit olanlar bugün olduğu gibi, o zaman da onun hep arkasında olacağız. İyiki varsın kuzu, iyiki seni okuma şansına eriştik, sağol, varol...

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Kuzu baba... Büyüksün...

Yorum

• iki gozum

An itibari ile....(saat 15.00)
                  23 mayıs 2019 bist 331 gr en düşük seviye.
                  bu gün 20 haziran 2019 bist 375 gr
                  Bist altın bazlı %9,67 yükselmiş.

23 mayısta altın ons 1273 usd.
                  Bu gün altın ons 1382 usd altın %8.56 yükselmiş.
                  Toplamda borsa altının yükselmesi ile % 18.6 yükseldi.
                  Diğer önemli konuda günlükte MOMENTUM satıcılı.!!!

YTD

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bu hafta sonu İstanbul belediye başkanlığı seçimi var.
                    Çoğu forumda oy tartışması yapılmakta.
                    Kimisi diplomaya göre oy çarpanı olmalı yazıyor.
                    Kimisi de ödediği vergi oranında çarpanı olmalı diyor.

Aysun Kayacı'nın çobanın oyu ile benim oyum bir olmamalı söylemi farklı şekilde tartışılıyor.
                    Bence demokrasiye aykırı bir tutum içindeler.
                    Demokrat görünümlü faşistler.(bence)

Adam belki fırsat bulup okuyamadı.
                    Benim annem okumayı 43 yaşında öğrendi diploma aldı(evren dönemi),babası eğitmen olduğu halde köy yerinde okutulmamış ama cin gibi her şeye kafası çalışırdı.(3 evlat yetiştirdi)
                    Kale kilit fabrikasının kurucusu ve sahibi Rahmetli Sadık ÖZGÜR okuma yazması yoktu(sonradan öğrenmiş) geride imparatorluk gibi şirket bıraktı.
                    Oğlu Sedat zannetmiyorum ki babasının eline su döksün.(yurt dışında eğitim aldı)

Ulen yarın savaş çıksa(Allah korusun)O beğenmediğin adamlar ülke için cephede can verecekler.
                    Senin eğitimli oğlun veya sen ne edecen?

Tabi ki bende ülkemde herkes üniversiteye gitsin prof. olsun isterim ama gerçekler,fırsatlar henüz eşit değil.(bu ülkede 40 bin köy-10 bin mezra- bin küsür ilçe var-şimdilerde köyler mahalle statüsüne alındı ama hala köy yaşantısı var)
                    Arkadaşlar her görüşe saygım vardır bu benim düşüncemdir.(affola)
                    SADIK ÖZGÜR’ÜN HAYATI

1930 yılında Sivas'ın Divriği ilçesinin Bayırüstü Köyü'nde doğdu. Küçük yaşta anne ve babasını kaybetti. Babası öldüğünde henüz dokuz yaşında olan Özgür, yaklaşık 5 sene köyün dana çobanlığını yaptı.

Dana çobanlığından kilit imparatorluğuna.

Yorum

• iki gozum

FAİZDE TRUMP'LA DÜŞÜNCELERİMİZ ÖRTÜŞÜYOR"

(Ekonomideki gelişmeler, Merkez Bankası'nın politikaları) Merkez Bankası'nın bağımsızlığı ifadesi vs. devamlı bunlar kullanılıyor ama şunu çok açık net söyleyim, faiz politikalarına hele hele yüksek faiz politikalarına karşıyım. Karşı olmamın da en önemli sebebi şudur. Yüksek enflasyonun bana göre en önemli sebebi yüksek faizdir. Eğer aşağı çekilmezse enflasyon da kesinlikle aşağı düşmeyecektir. Benim tezim şudur, enflasyonla faiz doğru orantılıdır. Faizi aşağı çekerseniz enflasyon düşer. Yükseltirseniz enflasyon da yükselir. Şu anda Fed'in düşürme kararı ama benim ülkemde politika faizi 24'lerde böyle bir şey olmaz. Onun için buraya kesin bir çözümü inşallah kısa zaman içerisinde getireceğiz. Çünkü bu faiz politikasından Türkiye'nin çok dikkatli bir şekilde bir dönüş yapması gerekiyor. Sayın Trump'ın faizin yüksek olduğu ve düşürülmesi gerektiğini söylemesi gibi. Japonya'da nerelerde, İsrail'de nerelerde, AB üyesi ülkelerde biliyorsunuz. Peki bize ne oluyor da böyle yüksek politika faizleriyle hareket ediyoruz?

Yatırımcıya siz düşük faizle kredi verirseniz, yatırımcı o girişimci ruhunu kullanacaktır. Ama yüksek faiz uygularsanız o girişimci ruhunu kullanamaz. Bunu başardığımız andan itibaren bir yatırım atağı Türkiye'de başlayacaktır, bununla birlikte istihdam da artacaktır, üretim artacak, ihracatımız daha da artacak ve büyüme de gelişmeye başlayacaktır.

Faiz konusunda bizim Sayın Trump'la düşüncelerimiz örtüşüyor. O da düşük faiz diyor. En son Fed'i eleştirdi zannediyorum 10'undaydı ve Fed bize zarar veriyor dedi. Benzer şeyi aynen ben de söylüyorum.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Yorum

• iki gozum

An itibari ile....(saat 15.00)
                        23 mayıs 2019 bist 331 gr en düşük seviye.
                        bu gün 20 haziran 2019 bist 375 gr
                        Bist altın bazlı %9,67 yükselmiş.

23 mayısta altın ons 1273 usd.
                        Bu gün altın ons 1382 usd altın %8.56 yükselmiş.
                        Toplamda borsa altının yükselmesi ile % 18.6 yükseldi.
                        Diğer önemli konuda günlükte MOMENTUM satıcılı.!!!

YTD
                        MOMENTUM gereği biraz mal sattım bakalım ilerleyen günlerde yerine koyabilecekmiyim.?

YTD

Yorum

• iki gozum

MOMENTUM gereği biraz mal sattım bakalım ilerleyen günlerde yerine koyabilecekmiyim.?

YTD

10 dakikalıkta momentum dipten dönüş yaptı.

Yorum

• iki gozum

bam : Fed'in ilk faiz indirimi zamanlamasinin belirlenmesi bakimindan gelecek iki hafta krititk

BAML ANALİSTLERİ FALA, ABD FAİZLERİNİN 2020 BAŞINA KADAR TOPLAM 75 BAZ PUAN İNDİRİMİNİ BEKLEMEKTE

BAML: EĞER ABD VERİLERİ KARIŞIK, PİYASALAR ÇEKİŞMELİ OLURSA, FED, EYLÜL AYINDA FAİZ İNDİRİMİNE BAŞLAYABİLİR

Yorum

• dayan
                              Aktif
                              • 05 Ağustos 2011
                              • 382

Sabır, acelenin panzehiridir.

Yorum

• iki gozum

YTD
                                Biraz daha mal sattım du bakalım ne olacak?
                                Seçimden sonra yerine koyma ihtimaline oynadım.

YTD

Yorum

Working...
                                X

Debug Information