kuzu hocam genelde fonlar mal kilitlemek için kullanılır ve piyasa yukarıdayken yapılır. Bu sefer gördüğümüz düşüklerde mallandırılmış olmaları acaba sizin çok aşağı hedefinize hazırlık mı diye düşünüyorum?
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Kuzumuzun baklasını paradaktırımız çıkarıveedi işte sankim...he mi...ele mi Kuzum...?Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam genelde fonlar mal kilitlemek için kullanılır ve piyasa yukarıdayken yapılır. Bu sefer gördüğümüz düşüklerde mallandırılmış olmaları acaba sizin çok aşağı hedefinize hazırlık mı diye düşünüyorum?
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Hocam bi tanesin, çok yaşa...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersonra foruma ugramamis....endeks 94 000 de gelmis...niye gelmis tekrar...keyfinden mi...
yoooo.....
kuskuya dusecek islemler gormus...emeklilik fonlarinin endeksi 100 000 e tasimasi mumkun mu degil mi...sormus...incelemis...bakmis ve gormus...
GELMIS KI YAZSIN BUNU....bu simdi tuluat mi oluyor...sen niye bunu yazamiyorsun...yazsaydin ya....IKIK....ha ha ha
yazabilseydin ben gelmezdim....sende YORUMCU olurdun...tekrardan ...IKIK...
yannis anlamayin...ikik...kufur degildir...turkcede bir insan ikilmisse ona ikik denir....bulundugu durumu anlatmak ucun...ikikler ise saldirgan olur....rebbim ele yaratmis...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum artık bağlasan konuyu.94 den gerimi dönecez yoğsam 100000 e mi gidiyoruz.
y.t.değildir.
bi sans verdim...DALYARAKLARA...bekliyelim yazsinlar ki...YORUMCU olabilsinler....yoksa bana kufure devam edecekler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bireysel emeklilik fonlarından "PARA PİYASASI FONU" yani likit fonun içeriği (%10 nu hisse senedi olacak)daha değişmedi.Şirketlere 31.07.2019 a kadar süre verildi. Yani bu fonlar(1.2 milyar-eski parayla 1.2 katrilyon) hisselere henüz girmedi.Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam genelde fonlar mal kilitlemek için kullanılır ve piyasa yukarıdayken yapılır. Bu sefer gördüğümüz düşüklerde mallandırılmış olmaları acaba sizin çok aşağı hedefinize hazırlık mı diye düşünüyorum?
Yorum
-
Benim daha önceki mesajlarıma bakarsanız bugünkü değerlerle o %10 luk kısımı karşılıyor. Ama fonlar bazında içlerinde %10 dan fazla hisse taşıyanlar vardır ve bu da oranın içindedir bilemem.cayata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBireysel emeklilik fonlarından "PARA PİYASASI FONU" yani likit fonun içeriği (%10 nu hisse senedi olacak)daha değişmedi.Şirketlere 31.07.2019 a kadar süre verildi. Yani bu fonlar(1.2 milyar-eski parayla 1.2 katrilyon) hisselere henüz girmedi.
Yorum
-
Hımmm...peki bir de şu var...bu fonlar...birileri de bunları yönetiyor deel mi....hatta onlara ceo filan diyolar...çok havalı isimleri var...ofisleri...arabaları...bol zıfırlı mayışları....bir de sene sonları prim, jestiyon...kar payı felan...bunnar fonu iyi kâr ettirirkerse zıfırı bol avantaları olmuyor mu kardan....zarar ederlerse hem prestij kaybı hemi de para kayıpları oluyordur zannedersem...peki bu ceo denilen akidesler fonlarini nasil kar ettirecekler...bekleyecekler ki alttan alsınlar üstten satsınlar ya da üstten satsınlar alttan alsınlar deel mi...niye şimdi alsınlar o halde...31.07.2019 a kadar zamanları daralsa da bir tur daha gocertip ordan almaları bence mantıklı olandır...diye yorumladım ben de naçizane cahil bir dalyarak olarak kuzum...fikir masturbasyonu şeyettim kendi kendime....cayata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBireysel emeklilik fonlarından "PARA PİYASASI FONU" yani likit fonun içeriği (%10 nu hisse senedi olacak)daha değişmedi.Şirketlere 31.07.2019 a kadar süre verildi. Yani bu fonlar(1.2 milyar-eski parayla 1.2 katrilyon) hisselere henüz girmedi.
)
Yorum
-
Bu fon yöneticileri CEO falan değil. Misal , X emeklilik şirketinin maaşlı çalışan elamanı. Emeklilik fonu katılımcılarının yani bireysel katılımcıların emeklilik şirketine yatırdığı parayı yönetiyor. Hatta bazıları -takaslardan takip ettiğim kadarıyla- büyük hisse oyuncularına kaynak sağlıyor. Yani emeklilik fonu katılımcısı zarar ediyor. Hissenin PALASI kazanç sağlıyor. örneğin EKGYO da 2 lerden aldığı hisseleri 7 Martta palaya 1.50- 1.40 tan devretti. 20 martta 1.70 tekrar aldı.hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHımmm...peki bir de şu var...bu fonlar...birileri de bunları yönetiyor deel mi....hatta onlara ceo filan diyolar...çok havalı isimleri var...ofisleri...arabaları...bol zıfırlı mayışları....bir de sene sonları prim, jestiyon...kar payı felan...bunnar fonu iyi kâr ettirirkerse zıfırı bol avantaları olmuyor mu kardan....zarar ederlerse hem prestij kaybı hemi de para kayıpları oluyordur zannedersem...peki bu ceo denilen akidesler fonlarini nasil kar ettirecekler...bekleyecekler ki alttan alsınlar üstten satsınlar ya da üstten satsınlar alttan alsınlar deel mi...niye şimdi alsınlar o halde...31.07.2019 a kadar zamanları daralsa da bir tur daha gocertip ordan almaları bence mantıklı olandır...diye yorumladım ben de naçizane cahil bir dalyarak olarak kuzum...fikir masturbasyonu şeyettim kendi kendime....
)
Şimdi bir iki hissede böyle durum var.Emeklilik Fonu 3'lerden aldığı hisseyi 5 milyon lot 1.80 den üç yıl sonra PALAYA devretti.
Diğer hisse ODAŞ orda da Emeklilik Fonu iki yılda 4 liradan aldığı %12 hisseyi iki yıl sonra 1.40 /1.20 fiyattan satarak %3 e düşürdü.
Yani Emeklilik Fonu bazı dealerleri palaya işbirliği yaparak BİRİKİM YAPANLARI kazıklıyorlar..
Yorum
-
O zaman eğer anlattığınız gibi oluyorsa bu emeklilik fonlarından hareketle doğru bir sonuca ulaşmak mümkün olmaz zira her birinde farklı subjektif tutumlar, pozisyonlar ve numaralar döneceği için kaotik bir durum var demektir...Biri alırken diğeri satar daha doğrusu viop ve hadge durumları ile varant vs gibi diğer bacakları ve işlerini de hesaba katınca içinden çıkılmaz bir hal alır...şike ve kumpasların bini bir para demektir (ki öyle zaten sizin de belirttiğiniz gibi)...piyasa yapıcı pala ve skenderin bin bir türlü numerosundan biri de bu fonlarla paslaşmak olduğuna göre bu durumda son sözü bilge üstadımız kuzu söyler...kulak verelim bakalım hele kendisine....cayata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu fon yöneticileri CEO falan değil. Misal , X emeklilik şirketinin maaşlı çalışan elamanı. Emeklilik fonu katılımcılarının yani bireysel katılımcıların emeklilik şirketine yatırdığı parayı yönetiyor. Hatta bazıları -takaslardan takip ettiğim kadarıyla- büyük hisse oyuncularına kaynak sağlıyor. Yani emeklilik fonu katılımcısı zarar ediyor. Hissenin PALASI kazanç sağlıyor. örneğin EKGYO da 2 lerden aldığı hisseleri 7 Martta palaya 1.50- 1.40 tan devretti. 20 martta 1.70 tekrar aldı.
Şimdi bir iki hissede böyle durum var.Emeklilik Fonu 3'lerden aldığı hisseyi 5 milyon lot 1.80 den üç yıl sonra PALAYA devretti.
Diğer hisse ODAŞ orda da Emeklilik Fonu iki yılda 4 liradan aldığı %12 hisseyi iki yıl sonra 1.40 /1.20 fiyattan satarak %3 e düşürdü.
Yani Emeklilik Fonu bazı dealerleri palaya işbirliği yaparak BİRİKİM YAPANLARI kazıklıyorlar..
[ATTACH=CONFIG]1096[/ATTACH]
)
Yorum
-
Bir de bu emeklilik fonu hikayeleri de yine bize gösterilendir...her gösterilen gerçek olmadığına ve hiç bir şey göründüğü gibi olmadığına göre...??? Beynimiz yanabilir, daş düşebülü, ayu çıkabilü derim ben en sonunda...
Yorum
-
usaglar.....PONTUS IC SAVASI CIKMIS HEEE....
ayip degil mi yaw...araya girin baristirin PONTUSLULARI....yoksa laz katliami cikar....ki sonu eyi olmaz bunun...
efenim....
TRABZONLU yani pontuslu icisleri bakanimiz suluman soylu....TRABZONLU yani pontuslu Istanbul buyukseher secilmis baskani ekrem imaminoglu...TRABZONUN OF undan....tum PONTUSLU sunni islam hocalari cubbeli dahil...RIZAION dan cumbabamiz recep tayyip Erdogan...ucuncu havalimanini yapan PONTUSLU muteahhitler...turk medyasinin sahibi PONTUSLULAR....ekonomimizi yonetet PONTUSLU ALBAYRAKLAR...
velhasil...turkiyenin sahibi olan ve turkiyenin LAZICA vilayetinden olan bu laz kokenliler birbirine girmisler heee....
neyi bolemiyorlar ki bunnar....TURKIYE LAZLARIN ELINDE ZATEN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hocam geçmişteki yazılarınızda en iyi papaz OF dan çıkar demiştiniz. Bunlar default değerlerine dönüyor olmasın?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar.....PONTUS IC SAVASI CIKMIS HEEE....
ayip degil mi yaw...araya girin baristirin PONTUSLULARI....yoksa laz katliami cikar....ki sonu eyi olmaz bunun...
efenim....
TRABZONLU yani pontuslu icisleri bakanimiz suluman soylu....TRABZONLU yani pontuslu Istanbul buyukseher secilmis baskani ekrem imaminoglu...TRABZONUN OF undan....tum PONTUSLU sunni islam hocalari cubbeli dahil...RIZAION dan cumbabamiz recep tayyip Erdogan...ucuncu havalimanini yapan PONTUSLU muteahhitler...turk medyasinin sahibi PONTUSLULAR....ekonomimizi yonetet PONTUSLU ALBAYRAKLAR...
velhasil...turkiyenin sahibi olan ve turkiyenin LAZICA vilayetinden olan bu laz kokenliler birbirine girmisler heee....
neyi bolemiyorlar ki bunnar....TURKIYE LAZLARIN ELINDE ZATEN....
Yorum
-
wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum,
kuş ötüyor mu, kuş
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...tepki-5102254/
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...0-gun-5103164/
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...bilir-5102884/
KUZU BU , BORU DEEEEEELLLLLLL....
olacakları önceden öngörüyor... kuzu baba.
hem evliya.
hem enbiyaa.
BİLGİ SENİNLE OLSUN. KUZU BABA.
Yorum
Yorum