önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
-
linki tıklayınız, 2:14 dk sonra açıklanıyormuratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilgi nereden
Yorum
-
kuzu MOMENTUM kurali....fur-kac bolgesi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefendimmm…...turkiyede guslar gondumu….hangi guslar ula....DURNA GUSLARI....
KUZU KURALLARI İCABI...SALI GÜNÜ GUSLAR GONAR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
23 hazirana 2 hafta var....bunu bir BEKLENTI yapar piyasa....BEKLENTI iki guruba ayrilir....bir...POSITIV BEKLENTI....ikii...NEGATIV BEKLENTI....bu ikisiyle ilgili PIYASA DAVRANIS BICIMINI....iki kuzu kurali ile vermistim gerilerde....onlar gecerli olacak....
suanda icinde oldugumuz durum....MOMENTUMDUR....momentum bir kesif dalgadir....ONCE BU DALGA DURULACAK...bu durulma...zaman kuralim nedeniyle sali baslar./...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Twiterda kulaklarını çınlatıyım dedim Kuzum üstadım.
Bu vesile ile Bayramın Kutlu Olsun 🍬🍬🍬
WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
KUZU ZAMAN KURALI....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster23 hazirana 2 hafta var....bunu bir BEKLENTI yapar piyasa....BEKLENTI iki guruba ayrilir....bir...POSITIV BEKLENTI....ikii...NEGATIV BEKLENTI....bu ikisiyle ilgili PIYASA DAVRANIS BICIMINI....iki kuzu kurali ile vermistim gerilerde....onlar gecerli olacak....
suanda icinde oldugumuz durum....MOMENTUMDUR....momentum bir kesif dalgadir....ONCE BU DALGA DURULACAK...bu durulma...zaman kuralim nedeniyle sali baslar./...
momentum....5 er saatlik itkiler halinde gelistimi.....bolinger ust band uc kez opulur....son opus akabinde...ESSEK ARISI CRASHI gelir....

nedir essek arisi CRASHI....bu kelebegin essek arisini oldurdugu andir...
soyle olur....essek arisi kelebegi avlamak ucun pesine duser....kelebek bir duvar secer....hizla o duvara dogru ucar ardinda essek arisi...tutu tutacak gibi....duvara degmek uzere iken...kelebek hafif oldugu ucun aninda cark edeR....agir olan essek arisi o MOMENTUMLA duramaz ve mermi hiziyla duvara carpar ve olur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu nobetcileri....
forumlara veya twiter e git...KUZU bele demis de....kelime KUZU....aninda kafadan catlak...yorumcu olmak istemis ve fekaat kimse onu okumamis....bunun sebebi KUZU....diye kendini ikna etmis kiskanc...capsiz...insan gibi gorunen heyvanlar ususur....bu heyvanlari YUCE REBBIM gubre olarak yaratmak isterken....ruhu ufleyen melek...yanlislikla bu gubreye uflemistir....komple gubreden olusan bu canli mahlukatlarin AGZI ILE MOTLERI yer degistirmistir....agizlarindan icar....motleri ile konusurlar....osurruklardan olan bu konusma bicimi....0101 ...ler seklinde....01001 ler seklinde kodlanmis...bi bicimde gubrenin agzindan icilir...
kendilerini...varliklarini....kuzu dusmanligina adamis bu garip yaratiklarida....yuce rebbim yarattigi ucun....bunlardan IGRENMEK dinen caiz degildir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Daha soylenecek söz bırakmamışsın kuzu üstadım...muhteşemsin....😂😂😂kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu nobetcileri....
forumlara veya twiter e git...KUZU bele demis de....kelime KUZU....aninda kafadan catlak...yorumcu olmak istemis ve fekaat kimse onu okumamis....bunun sebebi KUZU....diye kendini ikna etmis kiskanc...capsiz...insan gibi gorunen heyvanlar ususur....bu heyvanlari YUCE REBBIM gubre olarak yaratmak isterken....ruhu ufleyen melek...yanlislikla bu gubreye uflemistir....komple gubreden olusan bu canli mahlukatlarin AGZI ILE MOTLERI yer degistirmistir....agizlarindan icar....motleri ile konusurlar....osurruklardan olan bu konusma bicimi....0101 ...ler seklinde....01001 ler seklinde kodlanmis...bi bicimde gubrenin agzindan icilir...
kendilerini...varliklarini....kuzu dusmanligina adamis bu garip yaratiklarida....yuce rebbim yarattigi ucun....bunlardan IGRENMEK dinen caiz degildir....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
8 mayista....95 500 den shortu cakmis ve endeksin nasil hareket edecegini vermis....olan kuzu...tuluat mi yapmis....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yoooo....
aynen onun dedigini yapmis....grafda gosterdigi 84 000 e inmis...KUZU PARA IKIYE KATLADIGI ICIN TIRLARI YUKLEMIS GITMIS...endeks guzunun verdigi grafa gore aynen hareket etmis....ILGILILER gelmis BES ve ivme demis...kuzuda gelmis bu grafi hemen revise etmis...hedefi 90 000 den 100 000 e yukseltmis...simdide 94 000 deyiz....ne demise o olmus....bu tuluatt mi simdi...DALYARAK...HA HA HA
yanlis anlamayin...DALYARAK kufur degildir...bizim Erzurum da...atlarin pipisine DALYARAK derler...yuce rebbimin ele yarattigi bi organdir...REBBIM NEYLERSE...GUZEL EYLER...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sonra foruma ugramamis....endeks 94 000 de gelmis...niye gelmis tekrar...keyfinden mi...
yoooo.....
kuskuya dusecek islemler gormus...emeklilik fonlarinin endeksi 100 000 e tasimasi mumkun mu degil mi...sormus...incelemis...bakmis ve gormus...
GELMIS KI YAZSIN BUNU....bu simdi tuluat mi oluyor...sen niye bunu yazamiyorsun...yazsaydin ya....IKIK....ha ha ha
yazabilseydin ben gelmezdim....sende YORUMCU olurdun...tekrardan ...IKIK...
yannis anlamayin...ikik...kufur degildir...turkcede bir insan ikilmisse ona ikik denir....bulundugu durumu anlatmak ucun...ikikler ise saldirgan olur....rebbim ele yaratmis...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum