önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

niye iki gözüm....

cunki….

bu kardeşim....

ötede....sanki benim temel analizi okumuş ...ki daha yayınlamamıştım....BURASI TÜM ZAMANLARIN EN DÜŞÜGÜ demişti....

ve temel analize göre öyle....tüm zamanların en düşüğü...

cunki….ne diyot temel analizim....10 000 tl yi faize koy 17 yıl bekle...kac ediyor....108 000 tl...….borsa kaçtı...83 000 tl...bak cok altında....ne olması gerek 108 000....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• cayata
      Katılımcı
      • 19 Ağustos 2011
      • 98

Kuzu Hoca'm twitterda @mrarslanoğlu var. Teknik analizde bayağı iyi. Sağ olsun o da senin gibi karşılksız DOĞRUU bilgi paylaşıyor.Senin ustalığını orada da yazdım

Yorum

• mersel65
        Yeni Üye
        • 08 Mayıs 2017
        • 48

Dilini eşşek arısı soksun emmi.
        Adamın hasıdır, kıvırma heç.

Makarios

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

önemli bir bilgiye ulaştım.....yorumlarımı değiştirecek....TETİKTE OLUN....

....OLAY BUYUK....

SİLAHLARINIZI YAGLAYIN....doldurun ve bekleyin....AKINCI YİYİTLERİM....ARSLANLARIM....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
            Aktif
            • 30 Nisan 2014
            • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

....OLAY BUYUK....

SİLAHLARINIZI YAGLAYIN....doldurun ve bekleyin....AKINCI YİYİTLERİM....ARSLANLARIM....
            yine gece gece aldin 3 kurusluk aklimizi

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

sistemik krize ilgililer mudahele ettimi ne olur....

ne olacağını üç yıldır yazıyorum....

geri gidin okuyun....90 000 deyiz….kredi garanti ve VARLIK FONU ilan edildi....ben hemen gelip hedef feyza dedim....

niye....ilgililer zora girmiş sirket hisselerini alarak onalara sermaye pompalayacaklar...bu pompalama 120 000 de yapıldı...

BU YANLIŞ MI....HAYIR DOGRU....SİSTEMİK KRİZİ DURDURMAZSAN TURKİYE DAHA COK KAYBEDER.

şimdi....İVME VE BES var....gene para pompalanacak....bu sefer nerede bu para pompalanacak....

misal şimdi kaçtayız....87 000 de....ben bilsem ki...10 adet şirkete bu para pompalanacak....diyelim 500 milyon tl….

gider bu 10 adet şirkete 500 mılyonu şimdi koyar...hisselerini alırım....sonra bu on adet şirketi yüzde 15 yukarı basarım....ve fonlara satarım....kac para kazandım....500 milyonun yüzde 15 i...75 milyon...eeee das attımda kolum mu yoruldu...

buda BISTİ YUZDE 15 YUKARI BASMAKTIR Kİ....13 000 PUVAN EDER....KOY 87 000 E...BAKKK...100 000 ENDEKS EDİYYY...

AHHHH Bİ BİLEBİLSEM....bu 10 şirketi....möthiş para yaww….ACABA BİLEN VARMIDIR.....

BU BİR İÇDİNAMİKTİR.....

sistemik kriz onleme alt platforumundayiz...alt cizgiya indikmi...bi ILGILILER MUDAHALESI GELIR...bu tl mudahale ise....en ust cizgiya varmaya gucu yetmez....bu dolar mudahale ise...ANINDA EN UST CIZGI...

IVME...BES...ve daha gelecek tl mudahaleler....100 000 de sonlanir...

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Dilini eşşek arısı soksun emmi.

sayın guneysu…

zaten ana yorumuna baslık açılmış sizde....bütün istediği o yorumun devamı olan üsttekinide oraya eklemek...

yoksa cok yalnıs anlaşılıyor

bulut 53 sürekli hakeret ediyor,bu sizin bilginiz içinde galiba...size hakeret eden en sevdıgım ınsanları...kuzu buradan üç yıl süre ile kovdu.

dostluk ve arkadaşlık emek ister.

bu emek size zor geliyorsa...kuzu sizi sildi zaten...sizde yolunuza gidin....

Yorum

• albica
                Aktif
                • 03 Aralık 2008
                • 287

kuzu hocam çin sermayesi geliyor diyen bir analiz...

Roldshildslerin/Çin sermayesi, Ingiltere üzerinden Ali Babacan ve Gül'ün yeni partisiyle Türkiye'ye gelip IMF'nin yerine geçecekmiş,
                Ve bu yüzden olsa gerek;
                Ali Babacan'ın yeni partisine kayma eğilimi gösteren büyük sermaye sahipleri ve siyasilerini Perincek organize ediyor...

böyle bir yorum..

“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• Kmlbs
                  Yeni Üye
                  • 23 Ağustos 2018
                  • 13

Kuzu bu boru deel...
                  Bu da burada dursun,
                  Sevgiler alemin (tüm köylerin ve dahi internetin) kralı kuzu

Yorum

• istinyetilkisi
                    Aktif
                    • 12 Temmuz 2016
                    • 273

....OLAY BUYUK....

Hocam 58 bine kısa bir yol buldunuz!

Yorum

• hurolg2
                      Aktif
                      • 25 Ocak 2019
                      • 367

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hocam 58 bine kısa bir yol buldunuz!
                      100.000 ve sonrasında 108.000 iptal mi? Direk 58.000 e mi gidiyoruz? Ben pek danmıyorum.Kuzu'nun graftaki kanalı nen de buluyorum teknik analizde. Yani 90.000 den 82.000 e....önce bu çalışır kısa vadede....yukarıdaki haberdeki yani çin sermayesi ve ali babacan partisi vs 2020 hazirandan önce erken seçim olmayacağı için orta vadede olabilir....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• akıncı
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2018
                        • 616

sen üzülme....ben alışkınım....COK ACITIYOR AMA....

DOST BİLDİKLERİM.....

meydana çıkalı asıl ÇEHRELER...

AYDINLANMAZ OLDU ARTIK GECELER...

yalanlar tükendi indiiii MASKELER....

birer birer bitti....dost bildiklerim....

BENİ BENDEN ETTİ.....DOST BİLDİKLERİM....

YANILMIŞIM....bu yüzden bana küsüp giden kardeşlerimden özür diliyorum....haklıymışsınız....gene yanıldım....

istedim ki...öbür köye gidip hedef 100 000 yazayım....cunkii hepsini düşüşe inandırmıştı SKENDER....

O NE YAPTI...acılan topiğe konulmuş ilk mesajın altına....hedef 100 000 diyen mesajımıda eklemedn topiği kapattı....okuyanda sanıyor ki...kuzu hedef yerin dibi diyor...SEN BUMUSUN ULEN....YAZIKLAR OLSUN SANA....HEPSİNİ KOY VE KAPA...ozaman sorun olmazdı.

bundan ne çıkıyor biliyormusun….SEN....O USAGLARIN SOYULMASINI SAGLIYORSUN....beni üzen bu işte...senin bu olman.

sayın guneysu….

kuzu benden bu yazıyı her yeni acılan sahifeye komamı istedi....insanlar....sizi tanısınlar diye....oruç tutarak halkı nasıl soyduğunuzu bilsinler diye....bu yazı her sahifeye taşınacak....

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

Kuzu emmimmm... ADAMSIN..... HEM DE HASI...

Yorum

• izmirli_hoca
                            Tecrübeli
                            • 19 Haziran 2013
                            • 1458

S 400 ALMAMIZ AMRIKININ MENFEATINE BISEY....turkiye NATO uyesi....biz aldik mi S 400 u NATO almis ve tum sirlarini ogrenmis demektir...

almayin....alirim felan gibi laflara hic bakma....S400 le ilgili soylenenleri OKUMA BILE...oyle bi kavga yok...amriki ile turkiye arasinda...

ASLINDA....HICBIRKONUDA KAVGA YOK....
                            Sayın Kuzu,

nerdeyse yarım dünya gündemi olan bu konu da , biraz daha kafa yoralım. Çünkü, borsa, dolar, siyaset vs her şey bundan yürüyecek.

Türkiyeyi, bir truva atı olarak nitelediğiniz bu yazıda, bu füzeleri kullanma şansı olmayan bir Türkiye' nin s400 mü S000 mı aldığının bir ispatı da olmayacak. Rus ayılarının satranç şampiyonları olduğunu, daha şurda Rus uçağını düşürüp, elçisini öldüren Türklerin nasıl bir dönme dolapta oturduklarını hesap etmediklerini söyleyemeyiz.

Ayrıca, truva atlığına soyunmuş bir Türkiye nin, USA ile giriştiği bu oyunda, ancak iki taraflı kaybetmesi durumunda, bu kayıbın boyutlarının sadece 50000 binlik borsa ile sınırlı kalmayacağını da söylemek gerekir.

Doğrusu ,şahsi fikrimin hiç önemi olmamasına rağmen, eğer bu mesele (truva atı) olayı tutarsa, kısa bir zaman için, Borsa da düşüşleri e unutmak gerekmez mi ?

Yorum

• iki gozum

Trump'ın S-400 Komisyonu önerisine olumlu baktığı belirtildi-ntv

ntv internet sitesinde yayınlanan habere göre; Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi almasının ABD ile ilişkilerde yarattığı gerilim sürüyor. Türkiye, ABD'ye, "Bu konuda bir ortak komisyon kuralım F-35 savaş uçakları bu sistemden nasıl etkilenir bu komisyon değerlendirsin" demişti. ABD'nin Türkiye'nin ortak komisyon kurulsun teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Yorum

• iki gozum

Tüpraş ile endeksi tutmaya çalışıyorlar.
                                Tüpraş nereye endeks oraya.

YTD

Yorum

Working...
                                X

Debug Information