gariii....DURNA GUSLARI KONMUSTUR.....herp kacinilma olmustur....SEHADET MERTEBESI VE CENNETTEKI 72 HURI BIZLERI BEKLEMEKTEDIR....yada talandan elde edecegimiz altunlar....sayisiz gacular.....mulkiyetimize girecektir....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
DARALTILMIS KENE.....
1 CI KADEME.....86 500
2 CI............87 500
3 CU............88 500
4 CU............89 500....
NE DEMISTIM....95 500 DEN 84 000 E DUSUS....BU OLDU...NE BEKLIYORDUM...84 000 DEN 90 000 A DOGRU TEPKI....KENE neye goredir...beklenti tepesi 90 000 e gore....
DARALTILMIS KENE....cunki onumuzde 9 gunnuk bir bayram tatili var.....
bu KENE nin ilk hedefi....82 000 dir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
suanda FURUSAN KUZU burada....yorumcu kuzu dinleniyor....hsynkzmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum dolar vadeli için öngörüleriniz nedir.. Turna kuşları dolara hiç konmuyormu..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum bu konu hakkında yorumunuz nedir? varlık fonu yeni bir duyuni umumiye için kuruldu deniliyor, şuan ki süreç 1875 lere benzetilyor. damat ferit, damat berat bile aynı figür diye ironi yapılıyor...wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahattin Önkibar : "Türkiye'nin borcunu çevirmek için yıllık 200 milyar $'a ihtiyacı var, bu para bulunamazsa MORATORYUM kapıda IMF'den başka para bulacağımız bir yer yok.
Suudilere karşı fedailiğini üstlendiğimiz Katar bile gecen yıl vadettiği 15 milyar $'ı hala vermedi"
Buraya yazarken saldırıya uğramış Sabahattin bey... geçmiş olsun
Kuzum: MORATORYUM kapıda mı?
Yorum
-
bu konuyu yorumcu kuzu yazar....ben BILGIYI PARAYA DONUSTUREN furusan akinci kuzuyum....wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum bu konu hakkında yorumunuz nedir? varlık fonu yeni bir duyuni umumiye için kuruldu deniliyor, şuan ki süreç 1875 lere benzetilyor. damat ferit, damat berat bile aynı figür diye ironi yapılıyor...
beni ilgilendiren kismi sudur...MORATORYUM ILAN EDILSE SUAN....UC HAFTADA 58 000 ENDEKSE INERIZ BURADAN....
BLIYORSUN....biliyorsun....yorumcu kuzu....gicik bi herif....sevmem gendini...bilgilerini kullanir para yaparim ben....
lem simdi burayi okur....hasstir deyyuuzzz diye gurler....bulastirma beni ona....yaslandi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hsynkzmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum dolar vadeli için öngörüleriniz nedir.. Turna kuşları dolara hiç konmuyormu..nankor deyyuzzz....yok gicikmis...yok sevmezmis....o zaman niye yukaridaki soruya cevap vermedinde topu bana attin....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu konuyu yorumcu kuzu yazar....ben BILGIYI PARAYA DONUSTUREN furusan akinci kuzuyum....
beni ilgilendiren kismi sudur...MORATORYUM ILAN EDILSE SUAN....UC HAFTADA 58 000 ENDEKSE INERIZ BURADAN....
BLIYORSUN....biliyorsun....yorumcu kuzu....gicik bi herif....sevmem gendini...bilgilerini kullanir para yaparim ben....
lem simdi burayi okur....hasstir deyyuuzzz diye gurler....bulastirma beni ona....yaslandi...
desene....
turkiye ye dolar borc vermis olanlar...DOLARI GEMLIYOR....yoksa borc verdikleri batacak....onlar battimi...KAZIK ONLARADA GIRECEK....
SISTEMIK KRIZ NEDIR....bundan nasil kacinilir....boyle bir kriz kimi batirir...hem borc Alani...hemide borc vereni....
VARLIK FONU NIYE KURULDU...KREDI GARANTI FONUNUN GOREVI NEDIR....IVME NEDIR...niye yapiliyor....bunnarin hepsi...SISTEMIK KRIZI ONLEMEK UCUN YAPILDI...keriizzz....benden ogrenip....para kazaniyorsun...sukret ve bana tessekkur et....yoggg furusan kuzuymus...yok akinciymis...deyyyuzzzz.....ha ha ha
bu tedbirlerle....diS mihraklar....ve icmihraklar...BIRLIKTE 11 panginota gitmesi gereken dolari burada tutuyorlar....IMDILIK....3 AY....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAW UZUR DILERIM...haddimi astim....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternankor deyyuzzz....yok gicikmis...yok sevmezmis....o zaman niye yukaridaki soruya cevap vermedinde topu bana attin....
desene....
turkiye ye dolar borc vermis olanlar...DOLARI GEMLIYOR....yoksa borc verdikleri batacak....onlar battimi...KAZIK ONLARADA GIRECEK....
SISTEMIK KRIZ NEDIR....bundan nasil kacinilir....boyle bir kriz kimi batirir...hem borc Alani...hemide borc vereni....
VARLIK FONU NIYE KURULDU...KREDI GARANTI FONUNUN GOREVI NEDIR....IVME NEDIR...niye yapiliyor....bunnarin hepsi...SISTEMIK KRIZI ONLEMEK UCUN YAPILDI...keriizzz....benden ogrenip....para kazaniyorsun...sukret ve bana tessekkur et....yoggg furusan kuzuymus...yok akinciymis...deyyyuzzzz.....ha ha ha
bu tedbirlerle....diS mihraklar....ve icmihraklar...BIRLIKTE 11 panginota gitmesi gereken dolari burada tutuyorlar....IMDILIK....3 AY....
70 ci yas gunun kutlu ossun....daha 90 a cok var....dilim surcmus....SENI SEVMIYEN OSSUN YAW....
sen kukreyince....BORSA GOCMEYE BASLADI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DEMEKKI NEYMIS.....VARLIK FONU....BU SISTEMIK KRIZI ERTELEMEK...BORSADA KI SIRKETLERE PARA POMPALAMAK UCUN KURULMUS...
bu para 120 000 endekse gidiste pompalandi....ILK BEN YAZDIM....O ZAMAN....sistemik kriz onleme esit varlik fonu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kredi garanti fonu ve IVME....bankalara para pompaliyor....batmasinlar diye....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu yapilanlarin tumu yalnis....BATMASI GEREKEN SIRKETLER....BATMADIKCA....ERTELERSIN KRIZI....AMMA BITIREMEZSIN...DAHADA BETER HALE SOKARSIN.
COZUM....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....by kuzu...
cozum burada kuzu ne diyorsa onda.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzuuuuu cok ve iyi yasakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAW UZUR DILERIM...haddimi astim....
70 ci yas gunun kutlu ossun....daha 90 a cok var....dilim surcmus....SENI SEVMIYEN OSSUN YAW....
sen kukreyince....BORSA GOCMEYE BASLADI....
Yorum
-
saolun bitanem....ogrencilerim muthis yetistiler...ben oteki tarafa yaylansamda....farketmez artik...ARDIMDA BIR ORDU BIRAKIYORUM.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzuuuuu cok ve iyi yasa
TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....halkim beni okuttu....ONA BORCUMU ODEDIM...icim rahat....beni okttugu ucun memnun olduklarina eminim artik.
eminim....
cunki....
BIR SEVGI SELI ICINDE YASIYORUM...bu yazdiklarinizda net.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kapalist ekonomilerde ya işini doğru yaparsın yada batarsın..Kural budur..
Sen bu kuralı geciktirirsen doğanın kanunları ile oynamışsın gibi tepki verecektir piyasalar..
Bir süre güzel gider ama sonrasında gelen krizin etkileri yıllarca sürer..
Nasıl doğan kendi içinde bir devinim le yaşıyorsa ekonomilerde öyledir..(tavukları kesersen kene problemi başgösterir)
Batması lazım gelen batakların batmasına izin vereceksin..
Böyle yapmazsan 2 etki olur
Bunlarla iş yapan diğer firmalarda etkilenmeye başlar ve kriz iyice yayılır..
Batacak olanlar batar diğerleri onların piyasalarına mal vermeye başlarlar kendileri daha da büyür..
Bir nevi budamadır bu..
Bunu da yapmazsan batak olanlar nasılsa batak olduklarını bildiklerinden kazandıkları paraları kaçırmanın derdine girerler..
Oysaki bu paranın sisteme girmesi lazım gelir..
Hükümet bunu bir ürlü algılayamıyor..
Yorum
Yorum