önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mohikan
    Katılımcı
    • 01 Kasım 2011
    • 168

Zaman ne çabuk geçiyor.

4 ay olmuş.

Öbür köyü bunların yüzünden terketmiştim.

Şurada Kuzu emmi ile bir hasbihal edelim dedik.

Buraya da üşüştüler, buradan da çektik gittik.

Şu 4 ay önce verdiğim DOLAR BAZLI grafik milyon dolar değerinde.

Şimdi son halini vereceğim.

Kuzu emminin hatırı için.

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mohikan hissenette bir nick vardi devamli felaket tellagi yapaardi aklima o geldi eskilerdennd

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 ay önce Ağustos'ta 2008 dibi 12.000 dolar görüldü.Sen nerelerdeydin o zaman ?

Allah var ben nihai dibin orası olacağını 3 yıldır söylüyordum.

Ama iyimser düşünmüşüm,üzgünüm.

Çünkü sayım bitmedi. NİHAİ DİP DOLAR BAZINDA 2001 DİBİ olan 4.500 USD'dir.
    mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Guzu emmi, sana dost tavsiyesi,

havalı gibi duran, reyting yapma ihtimali var diye, OT çu lara fazla pirim verme..

100 üstü bir kaç kapanış olursa, bırakırım diyen bu zattır..

twitırda takılsın, kendi halinde..

senin buna ihtiyacın yoh..... tur...

Yalan söyleme lem.

100'ü geçerse bırakırım diyen falan olmadı.

Sadece bu yükseliş trendi yeni bir zirve ile biterse twitter hesabını kapatacağım dedim.

18 Ocak 99.800'de shortlamaya başladım. 128 binden.

100'ü geçmeyeceğini düşünüyordum.

19-20 Ocak hafta sonu hem hisse.net hem de buraya gelip yazdım. Hatta kuzu emmi 108 bin dedi.

Ben de dedim ki ''108 bine giderse orada durmaz. yeni zirve yapar'' dedim.

Eğer yeni zirve yaparsa hakikaten bırakacağım bu işi.

Ama ben hisse.net'ten bu tip ''emeğe saygı duymayan, ortaya bir tez, argüman veya grafik koymayıp sadece bok atan '' adamlar yüzünden ayrıldım.
    İşte budur.

Emmi 108 bin ısrarından vazgeçtin. 108 bin demek yeni zirve demektir. Yapamaz onu.

Onu yapacak mazot kalmadı. Bitti tükendi.

Şimdi bu kadar malı neremize sokacağız diye kıvrım kıvrım kıvranıyor iblis.

G.Amerika bitti. Arjantin zirveden %15 düştü bile. Çin endeksi de yarın THE END...

Dolar zıpkın gibi çıkmak için bir haber bekliyor. BIST'te de şelale yaklaşıyor.

Sevgi ve saygılarımla.

Bu arada senin buraya diğer köyden gelip yazan bazı parazitler mide bulandırıyor.

Bu nezih ortamın da içine ettiler. Bu adamların klavyesinin ayarı yok. B.kunu çıkarıyorlar.

Ayrıca Güneysu buraya başka bir isim altında gelip yazıyor gibi geldi bana.
    BIST 100

UZUN VADE USD BAZLI AYLIK GRAFİK.

12.500 USD altında 3 dibi daha var.

BIST şu anda grafikteki yeşil iv tepkisini yapıyor ve sonlarına yaklaştık.

Ben max. 21.000 USD diyorum.(Nedenini 2. grafikte verdiğim sayım ile açıklıyorum.)

21.000'DE durmazsa gideceği max. yer yeşil i dibi olan 26.855 USD.

Dolar dediğin gibi 4.60 olsa BIST o zaman 123.500 ile yeni zirve yapıyor zaten.

Sen buna ihtimal veriyorsun, yani önümüzdeki 6 ay herşey toz pembe.

Ralli üstüne ralli. Bence imkansız.

Yorum

• mohikan
      Katılımcı
      • 01 Kasım 2011
      • 168

BIST USD BAZLI UZUN VADE AYLIK GRAFİK.

İşte 4 ay önce çıkacağı rakam max. 21.000 dolar dediğim grafiğin son hali.

20.500'den döndü.

13.700 USD görüldü, bitti mi? hayır bitmedi.

Şimdi şu grafiği makarios ve çetesine verelim. Kıvırıp uygun bir yerine soksun.

Ben cebine sokmasını tercih ediyorum.

Neyse şimdi hedef en azından 10.000 USD. Süre en geç Ağustos sonu.

Dolar 7.5 olursa BIST 75.

Sonra 5-6 ay sürecek bir tepki. 85 veya en fazla 90 bine.

Ondan sonra tekrar yeni bir dip.

Sevgilerimle grand master.

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bu KURALIMI gözardı etmeyin yüzde 90 tutmuştur hep....yarın 1000 puvan artı gapla açabilir....

NÖTR BEKLEYECEGİM.....yarını görelim....
        açıldı....

dakka bir,gol 1....1000 puvan artı.

Yorum

• raistlin39
          Katılımcı
          • 21 Temmuz 2016
          • 171

bu KURALIMI gözardı etmeyin yüzde 90 tutmuştur hep....yarın 1000 puvan artı gapla açabilir....

NÖTR BEKLEYECEGİM.....yarını görelim....
          Sayın Kuzu ne yaptın yine, bu nasıl bir bilgi birikimidir, bu nasıl bir öngörüdür.
          Artık olmadı bize açılış kapanış fiyatlarını da söyle, biz de gişe memuru gibi işlem yapalım

Ayakta alkışlıyorum, büyüksün...

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

Yaw guzum sen bizimlen billur mu geçiysen...dooru söle aslında şu PALA dedikleri kişi sensin deel mi...! )
            Ula bu nasıl bi bilmektir...İlim sahibi olup ilim bilmektir...İlim kendin bilmektir...! Guzum hakketten de Türk'ün bilge kaģsnlarından birisin....saygıyla eğiliyorum bilgin karşısında marifet kapusunun önünde...!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kemal52x
              Aktif
              • 11 Ocak 2011
              • 237

kuzu emmi defalarca yaptın, bu günde yaptın üstadlığını. Maşallahın var yakında olsan el öpmeye geleceğim saygılar. (maşallah maşallah)

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                ne yapıyorum....hedefi 90 000 e komusum….çıkan borsada shortla SKENDERİ İKİYORUM....hergün….

neyi bilipte bunu yapıyorum....İÇ DİNAMİKLERİ.....

short bitti....CUNKİ....İÇ DİNAMİKLER İCABI YA YUZDE 5 YUKARI SURECEK...bu 91 000 demektir....

yada yüzde 3 yukarı sürecek....yuvarlak 90 000....

sonra gafil avlama baslıyacak….dahada yukarı sürecek...BEN İŞTE ORADA GELİR BUNU Bİ DAHA İKERİM....tır yüklemek ucun....

BENİ ANAM....yawrim seni doğurdum ki...gidip haksızları ikesin dedi....rehmetli...yaman gadın idi.

kapandı...

dakka 2,gol 2....kapanış yüzde 3.... 90 000....

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

ne kadar yazık...

kuzu yu gene dost bildikleri HANCERLİYORLAR...ötede...

adam 83 000 den beri 90 000 diyor...

onlar kuzu battı diyorlar....dostları yetkili ve etkili...buna ses çıkarmıyorlar...hersey burada ortada iken....YAZIK...cehalet gırtlağa çıkmış....iftira ve düzeltilmiyen iftiralar içinde PAPAZ MAKARIOS yüzüyor.

yazıklar olsun....

Yorum

• hurolg2
                    Aktif
                    • 25 Ocak 2019
                    • 367

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ne kadar yazık...

onlar kuzu battı diyorlar....dostları yetkili ve etkili...buna ses çıkarmıyorlar...hersey burada ortada iken....YAZIK...cehalet gırtlağa çıkmış....iftira ve düzeltilmiyen iftiralar içinde PAPAZ MAKARIOS yüzüyor.

yazıklar olsun....
                    Boşverin o salakları...onlar varsın öyle bilsinler...önemli olan burada kuzu'ya in anıp onunla birlikte hareket edip kazananlardan olmak....

Yorum

• hurolg2
                      Aktif
                      • 25 Ocak 2019
                      • 367

Ayrıca sevgili üstadımız Kuzu'nun da bizim de o salaklara bir ispata ihtiyacımiz yok ki....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ne kadar yazık...

yazıklar olsun....
                        sen üzülme....ben alışkınım....COK ACITIYOR AMA....

DOST BİLDİKLERİM.....

meydana çıkalı asıl ÇEHRELER...

AYDINLANMAZ OLDU ARTIK GECELER...

yalanlar tükendi indiiii MASKELER....

birer birer bitti....dost bildiklerim....

BENİ BENDEN ETTİ.....DOST BİLDİKLERİM....

YANILMIŞIM....bu yüzden bana küsüp giden kardeşlerimden özür diliyorum....haklıymışsınız....gene yanıldım....

istedim ki...öbür köye gidip hedef 100 000 yazayım....cunkii hepsini düşüşe inandırmıştı SKENDER....

O NE YAPTI...acılan topiğe konulmuş ilk mesajın altına....hedef 100 000 diyen mesajımıda eklemedn topiği kapattı....okuyanda sanıyor ki...kuzu hedef yerin dibi diyor...SEN BUMUSUN ULEN....YAZIKLAR OLSUN SANA....HEPSİNİ KOY VE KAPA...ozaman sorun olmazdı.

bundan ne çıkıyor biliyormusun….SEN....O USAGLARIN SOYULMASINI SAGLIYORSUN....beni üzen bu işte...senin bu olman.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• iki gozum

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                          ne yapıyorum....hedefi 90 000 e komusum….çıkan borsada shortla SKENDERİ İKİYORUM....hergün….

neyi bilipte bunu yapıyorum....İÇ DİNAMİKLERİ.....

short bitti....CUNKİ....İÇ DİNAMİKLER İCABI YA YUZDE 5 YUKARI SURECEK...bu 91 000 demektir....

yada yüzde 3 yukarı sürecek....yuvarlak 90 000....

sonra gafil avlama baslıyacak….dahada yukarı sürecek...BEN İŞTE ORADA GELİR BUNU Bİ DAHA İKERİM....tır yüklemek ucun....

BENİ ANAM....yawrim seni doğurdum ki...gidip haksızları ikesin dedi....rehmetli...yaman gadın idi.

BİST 100 ENDEKSİ BUGÜN % 3.24 YÜKSELDİ (90011), TOPLAM GÜNLÜK İŞLEM HACMİ 7 MİLYAR 287 MİLYON TL OLDU

Yok böyle bir şey....
                          İşte KUZU'nun farkı budur..
                          Ayakta alkışlıyorum.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

15 günlük bi tatildeyim....iki gözüm....senden bi ricam var....hatta iki...

sürekli yazacaksın ben yokken....

ıkıncısı ve önemlisi....ne yapıp ne edip...öbür köydeki...keremalkın nickli kardeşimi buraya getir...hem burada yazsın hem orada...

size...PİSİKON a destek olun dedim....yeterli değil desteğiniz....onu tanıyınca cok seveceksiniz...gıcıktır emme...tatlı oğlandır...

hoscakalın….güzel yaratılmış insanlar....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• iki gozum

15 günlük bi tatildeyim....iki gözüm....senden bi ricam var....hatta iki...

sürekli yazacaksın ben yokken....

ıkıncısı ve önemlisi....ne yapıp ne edip...öbür köydeki...keremalkın nickli kardeşimi buraya getir...hem burada yazsın hem orada...

size...PİSİKON a destek olun dedim....yeterli değil desteğiniz....onu tanıyınca cok seveceksiniz...gıcıktır emme...tatlı oğlandır...
                              sn KUZU,Ricanız emirdir, elimden geleni yapacağım...
                              Size iyi tatiller dilerim.

Yorum

• wawew
                                Katılımcı
                                • 15 Haziran 2010
                                • 70

......
                                istedim ki...öbür köye gidip hedef 100 000 yazayım....cunkii hepsini düşüşe inandırmıştı SKENDER....

O NE YAPTI...acılan topiğe konulmuş ilk mesajın altına....hedef 100 000 diyen mesajımıda eklemedn topiği kapattı....okuyanda sanıyor ki...kuzu hedef yerin dibi diyor...SEN BUMUSUN ULEN....YAZIKLAR OLSUN SANA....HEPSİNİ KOY VE KAPA...ozaman sorun olmazdı.

bundan ne çıkıyor biliyormusun….SEN....O USAGLARIN SOYULMASINI SAGLIYORSUN....beni üzen bu işte...senin bu olman.
                                kuzum sen zeki ve akıllı bir insansın.
                                kendini niye aşağılattırıyorsun öbür taraftakilere, buna anlam veremiyoruz.

Dilaver hoca, 2010 da burayı kurdu. bu forum kurulduğu günden beri sanal dünyada imrenilecek istikrarda ve ilkeli duruşuyla yoluna devam ediyor.

yıllarca seni her katıldığın forumda yasakladılar, istenmeyen adam ilan ettiler, kapıdan kovdular sen bacadan girdin, asla pes etmedin. bunlara hep şahit olduk.

ve senin sanal dünyada sesini kesmek isteyenlere, keyborsa, Dilaver hocamız "dur" dedi. kabına sığmayan deli-dolu kuzu ya burada dokunulmaz bir kürsü sağladı.

seni sevenler buraya geldi, ilginçtir sevmeyenler de fikirlrini öğrenmek için yada muhabbetinden kopamadıkları için kıyıdan köşeden takibe devam ettiler.

sen bu alemde dosta da düşmanada kendini kabul ettirmiş bir değersin.

sevildiğin yerde ol, güzel insan.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information