Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzu hocamdan öğrendiğim bilgilerle bu çıkış bence fake çıkış short açmaya kimse cesaret edemedi edenlerede stop yaptırdı aşağı doğru malı dağıta dağıta inecek ikili dip yapması oldukca yüksek.
https://youtu.be/90v3hzNQ2BQ?t=766 müthiş bir adam. zeki. vücut dili , zeka-dil muhteşem. çalışmış kendini geliştirmiş belli ve daha genç.
tayyibe puanım 6.5 ise imamoğluna 8.5. fakat ürktüm heyvan olduğumdan mı deil elbette daha zeki olduğumdan. ama bende zeka-dil 5.5
bi numarası çıkmaz inş. adamın önü açık...
Bana ırakı ısmarlayacaksın, onun için pare mi toplarsın.
ha ha ha....
ne listesimi....batmiyanlarin listesi olum....
para toplamak mi....ne parasi ulen...kimsede para birakmadin ki sen....otede...yonettigin koyde herkesi batirdin 90 a iniste....seninde SEHIT dustugunu soylemisler di bana....
listede adin yok...yarin kesinlesecek...ama ben smartinvestore...listenin basina seni soyle komasini soylemistim...
"mersel53(ONURSAL BASKANIMIZ,SEHIDIMIZ)"
diye koyduracaktim....
emme belliki hala zibarmamissin....sevgili smartinvestor bunu listenin basina soyle yaz....
"mersel53(ONURSAL BASKANIMIZ,GAZI)"
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yeddi sulaleme saydirir...48 saat oraya ugramaz....sonra gelir...herkes okumustur artik silecegim der...
silerkende....ayiptir....gunahtir....kuzu bir HAYVANDIR der...bir HAYVANA bu kadir galiz kufurler olmaz der...birde kendi kufureder ustu kapali....
ne ogrettim sana.....CAMURA DAS ATMA USTUNE SICRAR....
BABO ILE BABA newyorka beni ziyarete geldiler....onuda getirin tum ucak ve yeme icme yatma paralari benden dedim....
ikisi geldiler....baktim bu yok...o niye gelmedi ula dedim baboya....dediki...maltepeden yesilkoye taksi gidis ve donus parasinida kuzu odesin....babo hasstir deyince bu gelmemis....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
emmimmm.... dünkü bu çıkış öngöremediğimiz bir çıkış mı idi... ya da fake mi idi...
zira ne long açtın ne de short keneye başladın... kıpraşmadan... bankaları da satmış şekilde malsız bekliyoruz... kafam karıştı... biraz aydınlatır mısın emmimmm...
usaglar....bu furusmada KERIMMMM tirlari daya yok....
5 panka kaardina yayilin demistim.....
iki gun once.....
o kaartlar...dustukleri dipten....yuzde 10 veya yuzde 15 ciktilar mi....kapatip tuyecegiz dedim....herkez ne aldiysa ona gore oynuyacak....ben oyle yapiyorum suan.....hedefine geleni aliyorum....KAR CEPTE OLACAK ULA....IKI GUNDE YUZDE 10 KAR...AZ MI....FAIZDE 6 AY BEKLERSEN ALIRSIN BUNU....
iki gun once....adamin tl si yoktu olumune satti....bizde onu biliyoduk.....aldik....simdi merkez swap oranini yuzde 20 den yuzde 30 a yukseltti....tl yeniden GANI.....bizim isimiz bitti....biz neciyiz....TALANCIYIZ....talan bugun bitiyor....
kuzu hocam malları 90 binden alıp 94 binde skendere geri verdi skender ne yapacaktı tabiki yukarı sürecek ve dağıtacak bu çıkış fake
Yorum