ihakkı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
MARGIN ALISLARI DEDIM YA....DIBINDEN YUZDE 10 U GORENI DEHLE.....margn yuzde 10 min...yuzde 15 maks dir...dipten.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
usaglar....bu furusmada KERIMMMM tirlari daya yok....
5 panka kaardina yayilin demistim.....
iki gun once.....
o kaartlar...dustukleri dipten....yuzde 10 veya yuzde 15 ciktilar mi....kapatip tuyecegiz dedim....herkez ne aldiysa ona gore oynuyacak....ben oyle yapiyorum suan.....hedefine geleni aliyorum....KAR CEPTE OLACAK ULA....IKI GUNDE YUZDE 10 KAR...AZ MI....FAIZDE 6 AY BEKLERSEN ALIRSIN BUNU....
iki gun once....adamin tl si yoktu olumune satti....bizde onu biliyoduk.....aldik....simdi merkez swap oranini yuzde 20 den yuzde 30 a yukseltti....tl yeniden GANI.....bizim isimiz bitti....biz neciyiz....TALANCIYIZ....talan bugun bitiyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hadise sudur usaglar.....
ben ne demisim....106 000 den 94 000 e iner....oradan tepki koyar secime 97 000 de girer...ama ben kuzu kurali nedeniyle elimdeki shortlari 97 000 de kapayacagim para orada iki Katina cikiyor dedim.....ve kapadim....
bu kerizzzz.....BENI ENAYI YERINE KOMAYA KALKTI....94 000 de durmadi....basti 90 000 e....
baggg bag....gavata bak....benden izinsiz yapti....
kizdim geldim.....mali aldim....[B]simdi 94 000 de gendisine teslim ediyorum.....AKILLI OL.....KUZU BU DIYORUM....HA HA HA[/BYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
karimi aldim....karimi aldim notr secimlere giriyorum...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
PAZAR AASAMI....BAHCELININ NE SOYLEYECEGINI KESTIRMEM IMKANSIZ....
7 HAZIRAN SECIMLERINDE....AKUPE secimi kaybetti....bu cikti....BEN HICKIMSEYLE KOALISYON YAPMAM DEDI....
simdi ne der....bilemezsin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam bu hafta dümene geçip gemiyi batırılmaktan kurtardınız.Teşekkürler. hafta sonu tarih dersleri verirseniz memnun olurum . saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPAZAR AASAMI....BAHCELININ NE SOYLEYECEGINI KESTIRMEM IMKANSIZ....
7 HAZIRAN SECIMLERINDE....AKUPE secimi kaybetti....bu cikti....BEN HICKIMSEYLE KOALISYON YAPMAM DEDI....
simdi ne der....bilemezsin....
Yorum
-
istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam bu hafta dümene geçip gemiyi batırılmaktan kurtardınız.Teşekkürler. hafta sonu tarih dersleri verirseniz memnun olurum . saygılarımla
evettt tilki....STRESIMIZ BITTI....artik sohbetlere donebiliriz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
missal...londrada,,,bi lokus otelin restoranina oturmus....isisacik para sahaplari ile bizim biyikli sirket sahaplarinin sohbeti...
jack soruyor....mr saban....turk halki neden borsaya gelmiyorda....tum parasini ya dolara...ya euroya yada altina yatiriyor....
saban cevap veriyor...mr jack....eskiden borsaya gelirlerdi...fekaat her gelislerinde biz onlari soyup sogana cevirdik....artik gelmiyorlar.
oyleyse ne yapmaliyiz mr saban.....bizde onlari seve seve yatirim yaptiklari dolar...euro ve altinda SOYALIM....
SABAN....nasil yapacagiz mr jack....
jack.....mr saban....senin sirketlerin ve pankalarin var....turkiye demek 10 turk oligarg demektir....ele mi....
saban.....dogru soyluyorsun mr.jack....DE HAYDI ANLAT....TURK HALKINI DOLARDA EURODA ALTINDA nasil tokatliyacagiz....
konusmanin devamini istermisiniz usaglar....kafanizi sisirmek istemem....
not....cocuk esirgeme kurumunun AKILLI PARA dedigi yabancilar....BU UCKAARTCILARDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkonusmanin devamini istermisiniz usaglar....kafanizi sisirmek istemem....
sence istemezmiyiz
Yorum
-
hocam süperkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermissal...londrada,,,bi lokus otelin restoranina oturmus....isisacik para sahaplari ile bizim biyikli sirket sahaplarinin sohbeti...
jack soruyor....mr saban....turk halki neden borsaya gelmiyorda....tum parasini ya dolara...ya euroya yada altina yatiriyor....
saban cevap veriyor...mr jack....eskiden borsaya gelirlerdi...fekaat her gelislerinde biz onlari soyup sogana cevirdik....artik gelmiyorlar.
oyleyse ne yapmaliyiz mr saban.....bizde onlari seve seve yatirim yaptiklari dolar...euro ve altinda SOYALIM....
jack.....mr saban....senin sirketlerin ve pankalarin var....turkiye demek 10 turk oligarg demektir....ele mi....
saban.....dogru soyluyorsun mr.jack....DE HAYDI ANLAT....TURK HALKINI DOLARDA EURODA ALTINDA nasil tokatliyacagiz....
not....cocuk esirgeme kurumunun AKILLI PARA dedigi yabancilar....BU UCKAARTCILARDIR....
)) bu hikayede mois ve simon da varmı?
Yorum
-
Eskiden TRT Ankara radyosunda arkası yarın adlı radyo skecleri vardı kuzu hocam olayı en heyecanlı yerinde bıraktı
) Hocam yine bir anı yaşattın allah huzurlu uzun sağlıklı ömürler versin.
Yorum
-
Kuzu dayı şu benim niki bir aktif etmediniz ya cepten yazamıyorum. Altınorta ben.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ben ıstemeyurum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermissal...londrada,,,bi lokus otelin restoranina oturmus....isisacik para sahaplari ile bizim biyikli sirket sahaplarinin sohbeti...
not....cocuk esirgeme kurumunun AKILLI PARA dedigi yabancilar....BU UCKAARTCILARDIR....
telefonda bır ağzıma ıcmadıgın kalmıstu.
saa sınırumdan oğlanı tokatladım.
Yorum

Yorum