simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
değerli hocam....
ikimizde görevimizi yaptık...SEN...çoook değerli bi insansın....bana ve DELİ GÖNLÜME...pervazsız ve cesur saldırılarıma....BÜYÜK MUHALEFETE RAGMEN....BANA KATLANAN TEK FORUM SAHİBİ OLMA SEREFİNE ERDİN...
BÖYLECE....halkına büyük bi hizmette bulundun...cebindeki ATATÜRK MAASIYLA....değerli öğretmenim...büyük insan...
sorularına gelince....
1...grafiğinde işaretlediğin 20 000 dolar endekse buralardan bi tepki OLMALI.
2...DOW….amriki piyasaları suanda bizden farklı....ORADAKİ SATISLAR 1 E 50 KALDIRACTA OLANLARIN MECBURİ SATIŞLARI....hersey planlı...bu fonları ikmeden bırakmazlar...bu düşüşteki ivme tarihsel tüm düşüşlerden DAHA KESKİN...sebebi bu usaglarla….GUTMU GUMASTAN Bİ YATAKTA..murad alıp murad vermektir....BİZDE BU KALDIRACLAR YOK....cünkii...biz zaten yerin dibine indik 2013 den beri....düşen piyasada KALDIRAC EN COK 10 DUR...onlarda sattı zaten.
o bakımdan...YAZILARIMDA...iki verustan bahsettim hep....
birisi....CORNELİUS VERUSU....bizim MAKARİOS...amriki borsalarında bu verus var.
ikincisi....CORANA VERUSU....bu verus...CORNELİUS VERUSUNA yardım ediyor....
KAPİTALİZMDE....CORNELİUS VERUSU....TEDAVİ İÇİN VARDIR...piyasalar...bu topicte anlattığım hastalıkların tümünden...CORNELLİUS ile kurtulacak....bak MAKARİOS da o gaddin kötü bi usag deeellll...İLAC ASLINDA.
3...TURKİYE verusu…..TURKİYENİN SURİYE POLİTİKASIDIR...o politikaya göre...ne ise o...ya 5000 dolar endeks ve 50 000 tl endekse ineriz....yada buradan önümüzdeki on yılda önce 50 000 dolar endekse....300 000 tl endeks...sonra feyzaya gideriz...du bakalım ne olacak o politika hocam.
yakında yeni topic açacağım....adı....hedef 300 000.....
açmam lazım...çünkii….BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERİM.

Leave a comment: