Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Nasıl alabiliyoruz kuzu emminin mesaj arşivini mümkünse ben de rica edeceğim.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Eskiden bunu yapan arkadaşlar vardı word belgesi halinde.. aslında o tür arşivleyen biri de yatdımcı olabilir.. veya topicin web görünüm yedeğini sayın simurg bir güzellik yapıp verebilir
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Eskiden bunu yapan arkadaşlar vardı word belgesi halinde.. aslında o tür arşivleyen biri de yatdımcı olabilir.. veya topicin web görünüm yedeğini sayın simurg bir güzellik yapıp verebilir
Sayın simurg tan bir isteğim olacaktı.. rica etsem sayın kuzunun mesaj arşivini almam mümkün müdür.. muhakkak vardır sizde.. ister sadece bu topic ister tüm forumdaki mesajları.. şimdiden teşekkürler
Sayın simurg tan bir isteğim olacaktı.. rica etsem sayın kuzunun mesaj arşivini almam mümkün müdür.. muhakkak vardır sizde.. ister sadece bu topic ister tüm forumdaki mesajları.. şimdiden teşekkürler
belediyeler perte çıkmış zaten iş çıkmayan belediyeler birer kişiye kalmış
inşaata başliürdüm bakalım haftaya kaldı bizim ruhsat işi
zaten kriz virüs
hayırlısı bakalım
demiri betonu yılbaşında bağladımdı Allahtan
biran önce bitse şu iş de normale dönsek
Leave a comment: