önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mohikan
    Katılımcı
    • 01 Kasım 2011
    • 168

Emmi burayı halka açıp yazılarına yeniden başlamış olman güzel, seni okumak bizim için bir zevk.

2 yıl aradan sonra bu forumun eski bir üyesi olarak yine beraber olmak güzel.

Ne de olsa bizim yetişmemizde emeğin büyüktür.

İzninle şu varlık fonu komedisi için kendi görüşümüzü de senin aracılığınla aktaralım.

ABD'den nasıl görünüyor bilmem ama burada işler senin sandığın kadar parlak değil.

Bu konuda senin gibi iyimser değilim, tam tersine ülkenin kalan son değerlerini kamu adına halk için halka rağmen yağmalayacaklar.

Bugün de Halk Bankası ve THY hisseleri de varlık fonuna aktarılmış.

Halk ve Ziraat bankasının ne için fona alındığını herkes biliyor.

Esnaf ve çiftçiye peşkeş çekilerek bedava kredi kaynağı olarak kullanılacaklar.

Vakıfbanktaki devlet payı (vakıflar genel müdürlüğüne ait olan %75)özelleştirilecek, ondan dolayı devredilmemiş.

THY ve TTKOM devlet paylarını borsada satabilirlerdi ama bizimkiler bu fiyata ucuza gideceğini düşünüyorlar.

Dediğin gibi bu hisseleri teminat gösterip kredi veya fon akışı sağlayabilirler ama bu Araplar o kadar da salak değil.

Amerika ve dünyada karlı bir çok şirket dururken bizim batık veya batırılacak olan devlet şirketlerini neden finanse etsinler?

Diğerlerini (Botaş, Tpao vs. gibi 3-5 milyar dolar dolar kredi borcu olan enkaz şirketler) ise kimse kaale bile almaz.

Sevgilerimle.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Üstat bu son tahlil süperdi. Ama bu iş tutmasın da ülke de batsın diyen çok kişi var etrafta emin ol.

yanlis yapiyorlar....pireye kizip yorgani yakamazsin....KIS HERYER USURSUN....baska TURKIYE yok...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

sevgili mohikan....

herzamanki gibi super...seni muhtesem yetistirdim...seninle hep gurur duydum....bahcemde fidandin...goklere yukselen bi cinar oldun....

emme....bitanem....

ikilmis dotun davasi olmaz....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• phaon
          Aktif
          • 13 Şubat 2016
          • 200

ağır abiler gelmeye başladı. işte görmek istediğimiz manzaralar... mohikan üstat hoşgeldin
          0.618

Yorum

• LeGeND2369
            Yeni Üye
            • 27 Mayıs 2009
            • 24

Kuzu bu Boru Deel..

Varlık Fonuna Boru Hatlarınında dahil edilmesi de ilginç zaten

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Üstat bu son tahlil süperdi. Ama bu iş tutmasın da ülke de batsın diyen çok kişi var etrafta emin ol.
              Nasreddin hocanın hikayesi geldi aklıma..

olsa da kodum
              olmasada..

Ben sadece zaman kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum..

Fakat yine de köprüden once son çıkış ın sesleri sanki..

Ama bu sefer köprü de yok ortalıkda..

Hayırlısı..

Yorum

• phaon
                Aktif
                • 13 Şubat 2016
                • 200

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Nasreddin hocanın hikayesi geldi aklıma..

olsa da kodum
                olmasada..

Ben sadece zaman kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum..

Fakat yine de köprüden once son çıkış ın sesleri sanki..

Ama bu sefer köprü de yok ortalıkda..

Hayırlısı..
                Köprüyü yapabilmek için ahırdaki inekleri ipotekleyecekler. Ya tutarsa. Tutmazsa, ineklere elveda.
                0.618

Yorum

• WinWin
                  Katılımcı
                  • 06 Kasım 2014
                  • 185

Sn. Kuzu'nun analizleri internet aleminde hiçbir forumda yok. O bir fenomen.

Varlık fonu konusuna çok ters yaklaşmaması da üstün piyasa tecrübesi olduğunu gösteriyor.

Açıkçası, Yiğit Bulutu ve AKPyi hiç sevmem, onları savunacak değilim ama bu fon vasıtası ile varlıklarımızın değerlemesi yapılacak.

Kuzunun dediği gibi fon teminat gösterilip 30 milyar dolar alırsak da süper olur bence. O para batsa da Araplara birşey vermeyiz, hiç korkmayın. Araplar tüm dünya borsalarında ve piyasalarında soyulmak için varlar, onların işi soyulmak. 30 milyarı yeriz, Ziraati, Halkı, THYyi, PTTyi falan da vermeyiz hiç korkmayın.

Vermemiz şöyle olur, 15 TL den halkbank hissesi satarız sonra Yunan ile çakma bir harp yapıp korkak Araplardan 1 TL ye geri alırız o hisseleri. Aradaki 14 TL karşılığı dolar da bizim cari açığımızı finanse eder.

Biz Arapları soymaya mecburuz, yoksa devamlı cari açık veren bu ekonomi ayakta kalamaz.

Yorum

• yorgun
                    Yeni Üye
                    • 12 Nisan 2012
                    • 38

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dinazor....bu piyasada ossurukta ciddiyet var mi yok mu diye inceleme yaparken....ilk ossuruk ne kadar pis kokuyor onu koklar...duydugu ses...yani ossuruk sesi...ikinci bi duyu,,,koklama ile netlestirir....

dinazor....bu gaz ilacla tedavi edilebilirmi....onada bakar....tedavi ucun PARA VAR MI....

YOKSA buyur ossurdum dersen....bunun kiymati harbiyesi olmaz....
                    Ancak bu kadar açık ve yalın anlatılır.Alemsin, çok yaşayasın.

Yorum

• Guerra
                      Kadrolu
                      • 02 Ağustos 2011
                      • 5561

Kuzu iyi ki varsın....çok şey öğrettin...Kuzu bu boru deeell...seviyoruz seni..her halinle..

Yorum

• kelmiker
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 554

Seni okumak büyük bir zevk..
                        Eski formuna kavuşmana sevindim.
                        Tabiki kuzu bu.. boru deeeeell.

Yorum

• phaon
                          Aktif
                          • 13 Şubat 2016
                          • 200

Dolar 3'ler civarıydı, kuzu "ben nakite geçiyorum millet, izleyiciyim" dedi. Koydun mu parayı dolara, 2,96-3 civarı. Dolares geldi 3.85'e. Çok kısa bir zamanda. Millet beyle seyretti... Dedi dolar 2.80'e düşecek. Sniper atışı, herkes 4.20'mi olacak, 4.60'mı tartışması yapıyor. Sattın mı dolarları? Aradaki kar nedir? Nerde var böyle bir kar? Övmek için söylemiyorum, gerçek budur.
                          0.618

Yorum

• adem-baba
                            Seyirci Üye
                            • 29 Nisan 2015
                            • 57

kuzu baba bu.
                            boru deel...
                            o kadar lem.

Yorum

• indoda

teşekkürler kuzu.
                              büyüksün.
                              kuzu bu.
                              boru deeeeeeeeeeel.

Yorum

• monarosa1
                                Yeni Üye
                                • 11 Mayıs 2009
                                • 14

İskenderin ne yapabileceğini kuzudan dinleyipte sanal gerçekten reele geçebilmek, bir adım önde olabilme duygusu oldukça rahatlatıcı. Usuletle bu piyasa cehenneminde yürümek ne güzel demi uşaklar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information