kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Son yazılar
10 numero tesbitler..
Müthiş..
ahh birde uygulayabilsek..:(
İşin içine reel para girince insan realist olamıyor..duyguları devreye giriyor..
Misal 3.70 3.80 3.90 önemli , max 4 tl dolar kuru ilk etapda diyen benim..
Borsada tutunmayı gören benim..Ama hem geç girdik borsaya
hemde erken çıkmış gibi gözüküyoruz cuma itibari ile..
Hayırlısı..
Yorum
-
2 aralık günü dolar 3.60 ı vurduğunda borsada dip oldu..
sonrasında dolardaki yukarı harekette borsa..
"vururum haa"
"bak pis vururum
"bi çakarım 60K ları görürsün"
"şimdi başladım vurmaya"
"giiiiidiyorr"
modunda idi..
2 li entrümanlar ile birisi üzerinden diğerini tehdit ederek algılarla super oynuyorlar..:(
Yorum
-
Yorum
-
o zaman şimdi gelin sunu inceleyelim....
bir kaart fiyatı şimdi 4 lira....bie ay sonra fiyatı 8 lira....bu realite mi....apparance(gösterilen) mi
realite dersen eger...bu kaart 4 lira iken piyasa degeri 50 milyar dolarken....şimdi bi ay sonra 100 milyar dolar ediyor...
bir ayda....bu şirkete ne olmuş ki....fiyatı...50 milyar dolardan 100 milyara fırlamış....
ve bunu tüm insanlar görüyor....GÖZLERİNİN ÖNÜNDE OLUYOR...Metafizikte bunun adı YIKARAK YARATMAKTIR....neyi yıkıyor...o şirketle ilgili tüm algıları....
ve fekat....
insanların bu olaya tepkilerini okuyorsun...kimisi az bile....kimisi....çüşşşşş....kimisi...ben demiştim bak gördün nü...
gibi....
olan olaya KULP TAKMAYA BASLARLAR....bu kulp takma forumlarda ve tv lerde dalga dalga yayılır....
ve kulp takılır....BU FİYAT NORMALDİR....
halbuki....YIKARAK YARATAN....bu fiyatında iki katını göze almıştır....yani bu FİYAT NORMAL degildir....
metafizik mantıkta.....mantık yeniden şekillenirken....İMKANSIZLARLA oyun kurulur....
çünki....
bu İMKANSIZLAR izleyicilerde....ORTAK PAYDA OLMUSTUR....PARA bu ortak paydalara oynanılarak kazanılır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 aralık günü dolar 3.60 ı vurduğunda borsada dip oldu..
sonrasında dolardaki yukarı harekette borsa..
"vururum haa"
"bak pis vururum
"bi çakarım 60K ları görürsün"
"şimdi başladım vurmaya"
"giiiiidiyorr"
modunda idi..
2 li entrümanlar ile birisi üzerinden diğerini tehdit ederek algılarla super oynuyorlar..:(
işte bu yazdıkların o günlerin ORTAK PAYDASI idi....izleyenlerde BU OLUŞMUŞTU....
O ortak paydayı yıktı....VE PARA KAZANDI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU YAZI DİZİMDE....BORSANİN MUZİK VE ŞİİRLE ilgiside var....toplumlarda ORTAK PAYDA oluşumuna MUSİK VE ŞİİRİN etkisi çoktur...dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu bi önceki hayatta yasadıgı bedende RUH un...alevi felsefesinde CAN deriz buna....can ın edindigi bilgilerin....YENİ BEDENDE benzeri musik ve şiiri duydugunda....eski bedende edindigi alışkanlıkların BİLİNCALTINDA yeniden uyanmasıdır ki....BU İŞTE...TÜRKÜLERİN ÖLÜMSÜZLÜGÜNÜ SAGLAR....
seni you tube de izliyerek....eski bedeninden çıkmış RUH u mun...benim bedenimde iken...neye aşina....neye degil oldugunu anlıyorum BİTANEM...
bu cok önemlidir...RUH bedenden bedene gecerken...kullandıgı bedenlerin 5 duyusu ile BİLGİ EDİNİR VE DEPOLAR....
bu bilgilerin....yeniden hatırlanmasında....MUSİK VE ŞİİR kıskırtıcıdır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
devam edeyim mi...usaglar...yoksa yeter mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Abi yorulmadysan biz seni sabaha kadar dinleriz...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevam edeyim mi...usaglar...yoksa yeter mi....
Yorum
Yorum