Kuzu Hocam,sen yazmazsan biz kimden öğrenecegiz,susma yaz .
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Emmimmm sayende bu tuzağa düşmedik.... Hatta o kırdığı yerin altına gelince kısayı da yapıştırdık... Dün de kapattık...
Bunları da yazdık....
Hakkın ödenmez... Var olasın...
Yorum
-
sevisme yazilari disinda yazi yassak artik....bi hubar geldi...degerlendirdik bitti....meydan yeniden dostlarimda....kirletmeyin yazsinlar....yarin aksam sizing saatle 8 de burada olun....furusmayi anlatip...geri silecegim...okuyan okur okumuyan goremez.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
smartinvestor....
bana yardimci ol....ardimda olduklarini yazan DOSTLARIMIZIN listesini cikar buraya yaz...o listenin disindakilere beni okumayi yasakliyacam...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam platodata dan beri sizin takipciniz. Kuzu bu boru deelllkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersmartinvestor....
bana yardimci ol....ardimda olduklarini yazan DOSTLARIMIZIN listesini cikar buraya yaz...o listenin disindakilere beni okumayi yasakliyacam...
Yorum
-
KUZU HOCAMA:
Gam olur mu aşığa, yaralanmak gönülden
Her yara, uçuruma bayır olmak marifet
Vazgeçer mi hiç bülbül dikenliyse gülünden
Her acıda, her şerde hayır bulmak marifetKuyunun diplerinde yusuf olmak belki de
O uğurda kaybolup kendini bulmak birde
Öyle umutla işte mayalanıp da derde
Terazinin gözünde helal kalmak marifetİbrahim'in düştüğü ateşte yanmak biraz
Rüyalardan sıyrılıp düşte uyanmak niyaz
Yandıkça kül yerine nur olup beyaz beyaz
Menzilde saklı duran suya kanmak marifetBir başına kalsan da koskoca bir şehirde
Orda boğulmak pahasına aklanıp kirde
Belki bir okyanusta belki molla nehirde
Musa'nın açtığı yerde saklanmak marifetGözden temiz olunmaz paklanmak önce serde
Göz yaşıyla mesele yıkanmak perde perde
Cümle ile sırata kalınmışken mahşerde
Gülden yere düşen terde koklanmak marifetÖlmek meçhul bir zamanda muamma bir yerde
Dünyalık son derde imanla gülmek marifet
Tam dozunda vurulup haddi aşmadan hemde
Gömülüp değerlenmek hiç umulmayan zerde
Zehir dolu bardak taşmadan ölmek marifet
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=rwfVOCZVR6I Haha ha ha.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNASILDIM USAGLAR....yazin....dusmanlarim okusun....catlasinlar....yoksa yazmam haaa.....
"Ula kıskanan, takdir etmeyen deyyusların gözüne dizine dursun HA...Haha ha ha...
Ula borsayı çelik çomak oynamak mı sandınız deyyuslar...Borsa delianlı işi olummm...Bak gönderirim çocuk esirgeme kuruımunda ki
çelik çomak oynayanların yanına ha....Burada bilgi konişir...Ula bak yazmirem ha...Ula kıskanan,takdir etmeyen deyyuslar..Haha ha ha... "
2700 yıl önce kafkaslar üzerinden Anadoluya giren Anadolunun büyük bölümünü 100 yıl yöneten,özellikle karadenize ve doğu anadolu bölgesine boydan boya olmak üzere anadolunun bir çok bölgesine kalıcı olarak yerleşip bugüne kadar gelen Sakalar-iskitler Türklerinin torunu olduğunu bir kez daha kanıtladın Guzu buba...Helalin var....
Yorum
-
Guzum her daim açamıyoruz malum iş güç nasıl öğrenicez.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevisme yazilari disinda yazi yassak artik....bi hubar geldi...degerlendirdik bitti....meydan yeniden dostlarimda....kirletmeyin yazsinlar....yarin aksam sizing saatle 8 de burada olun....furusmayi anlatip...geri silecegim...okuyan okur okumuyan goremez.
Bu arada büyüksün desem az gelir sana.
Yorum

Yorum