Buraya gelme nedenimizsiniz Kuzu Emmi. Elinize, gözünüze, bilincinize sağlık. Sayenizde Arçelik’ten zirvede Alkim ve Datagate den lokal zirvede çıktım. Helal edin.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
iste bunlari....bu yazilanlari hicbirpara satinalamaz.....bu bakimdan bu ALEMIN EN PAHALI YORUMCUSU.....benem.
devam dostlarim....meydan sizin....benim SESSIZ DOSTLARIM....seslenin bana....kuzu korkma....ardindayiz diye inleyin....tonla tehtit aliyorum...SUS DIYE......gorsunler....YALNIZ DEGILEM BEN....BIR ORDUM VAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
niye kiziyorlar....niye sus diyorlar.....
ne yapiyor...FED ilan ediyor....2019 da faizleri artirmiyacagim diyor....
bizdeki yorumcular....cok guzel yirttik....beles dolarlar gelecek...yarin 2000 veya 5000 arti acariz diyor....
Bremen mizikacilar...keferenin bilgisiz SARLATANLARI....
kuzu geliyor....PIRAMITLEYIN....YEDDI CEDDINIZLE diyor....
niye diyor....CUNKI...AMRIKIDE FAIZLERIN GELDIGI BU DUZEYDE....FAIZI ARTIRMIYORUM DEMEK....amerikan tahvilinde kistirilmis paraya....SET CEKER.
pohhhh dolar bulursun....
ne oldu....tum dunya piyasalarinda pariteler coktu....DOLAR YOK ONDAN....turkiyede daha cok coktu...secim var....
bak oyunlarini bozdum....BU OYUNU GOREN....TEK YORUMCUYUM.....gidin heryeri okuyun....TEK GOREN BENEM....BENEM SHORTU ARTIRIN DIYEN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
O BAKIMDAN ARDIMDA DURUN...beni koruyun....ki susmuyayim.
CUNKIII...biliyorlarki....bu deyyuuzz kuzu...DOLAR NASIL URETILIRI VE DOLAR NASIL AZALTILIRI.... COK IYI BILIYOR....
devam edin dostlarim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO BAKIMDAN ARDIMDA DURUN...beni koruyun....ki susmuyayim.
CUNKIII...biliyorlarki....bu deyyuuzz kuzu...DOLAR NASIL URETILIRI VE DOLAR NASIL AZALTILIRI.... COK IYI BILIYOR....
devam edin dostlarim....
Valla hocam süpersiniz. Bir insan seneler geçmesine rağmen performansından hiç mi birşey eksiltmez

Yorum
-
Bulunurkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO BAKIMDAN ARDIMDA DURUN...beni koruyun....ki susmuyayim.
devam edin dostlarim....
Sele yatak olma damlaya kab ol
Gülüşte mest olma gamda bitab ol
Cehle mektep ollma ilme kitab ol
Seni saklayacak bir raf bulunur elbet.
.....
Çokluk cezbetmesin gönlünü sakın
Okunu bağrına gönder afakın
Önce yalnız başlar bu yolda akın
Sonradan arkanda bin saf bulunur elbet
....
Seni seviyoruz kuzum. sen bu alemin "Deli Balak"ısın.
2008 de tanıdım seni. Her türlü saldırıyı gögüsledin buna şahidiz. o zamadan beri arkanda saf tutanlardanız.
Sen SU gibisin: soğukta donar buz olursun, baharda erir şırıl şırıl akarsın, ateşte buhar olursun. Her şartta var olursun.
KUZUM kim susturabilir seni?
Yorum
-
ha ha ha....ben BOZKURT um....ceddim demirden daglari yikarak....sayisiz devletler kurdu...benim performansim dusmez money...dusemez....BINLERCE TURK MILLIYETCISI YETISTIRDIM....ARDIMDA BIR TURK ORDUSU VAR....AKINLARDAYIZ...kefere ve yerli isbirlikci kesiyoruz....kes kes bitmiyor....mamina cakayim....Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla hocam süpersiniz. Bir insan seneler geçmesine rağmen performansından hiç mi birşey eksiltmez

iste yaziyorlar....TURKUN YIGIT EVLATLARI....ardimdalar....yalniz degilim ben.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) JP Morgan hakkında soruşturma başlattı https://t.co/l3pvptCMiv
Emmimmm... 97 de tutmaz direk 95 mi açarız???
Yorum
Yorum