önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kazimim....

bu gunnerde....KORKUYU anlatiyor.....

anlatiyor anlatmasina....emme noktayi koyamiyor....ben koyayim o noktai....

KORKU....insanoglunu yoneten en onemli duygudur.....

olumden hep korkmus....olumden sonrasini dusunmus....CENNET VE CEHENNEMI ICAD ETMISTIR....

korkma demistir....bir evliya bul motune takil...ol....direkt cennete git....olumdeki korkuyu boylece hafifletmistir...EVLIYA ile....evliya trillyoner oluyor boylece.....

bak.....

tum dinleri....

hangi duygu yaratmis....

KORKU ULA....OLUM KORKUSU....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BORSADA KORKU....para kazanmani engellemek ucun kullanilir....skender tonla kitap yazdirmis....tv lerde hergun binlerce gusu otturerek....korkmayin....STOP LOSS kullanin dedirterek....STOP LOSS u cennete giriyorsun gibi sunmus....

insanoglu....huzurlu bi bicimde....al parami ver canimi diyerek....surekli STOP LOSS yapmaktadir....

dedim ki....az once....pazartesi yek gunde 3000 puvan dusus gunu....

niye....

KORKUYU FISTIKLAYIP....STOP LOSS tuslarina condurup....usaglari transit cennete yollamak ucun...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        HEPSI YALAN.....

ben orada yasiyorum....40 milyon insan....issizlik ve cocuk parasi alarak yasiyor....

abdestli motte don durmaz....durur mu kazim.....
        durmaz abi...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          durmaz abi...
          durmaz tabii....ossurdun mu abdestin bozulur kazim.....

borsada....kredili olana....kerim agam....rehmetli...abdestli motlu derdi....

incik kazim....bu abdestli motlerin listesi iskenderde.....borsayi asagi surdurmu....MUSTERI YARATIR...hemide tertemiz hepsi abdestli...

bak...abdest alacaklari yer asagida....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Siz beni çok uyardınız vakti var diye.Ben dipte inatlaşmayı seçtim.Kuzu kuralını ihlal ettim cezamı çektim.(92.000-98.800 arası para kaybettim) İntikam vakti yaklaşıyor Sn.Kuzu...Mal çok güzel dağıtılıyor ve/veya dağıtılmaya çalışılıyor.Ama mesele para kazanıp kaybetmenin ötesinde seni okumak okumak okumak oldum piştim derken hiçbişey bilmediğimi görüp 703 sayfayı dönüp tekrar okumak.Çok özelsin.Eşsizsin.Allah sana ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin.Seni çok seviyorum.
            bende seni bitanem....senin durust ve delianli durusun yeter....sen benim BITANEMSIN....senin gibiler olmazsa BU DUNYA CEKILMEZ...

yaz artik....SAZA NIYE GELMEDIN...SOZE NIYE GELMEDIN...sana bitanem...senin gibiler cogalmali...toplum durustluge hasret....

Yorum

• istinyetilkisi
              Aktif
              • 12 Temmuz 2016
              • 273

durmaz tabii....ossurdun mu abdestin bozulur kazim.....

borsada....kredili olana....kerim agam....rehmetli...abdestli motlu derdi....

incik kazim....bu abdestli motlerin listesi iskenderde.....borsayi asagi surdurmu....MUSTERI YARATIR...hemide tertemiz hepsi abdestli...

bak...abdest alacaklari yer asagida....

vayy hocam şeytan ete kemiğe bürünmüş kuzu olarak bize görünüyor! BÜYÜKSÜN HOCAM

Yorum

• Misafir

nasıl bir yaraki skender umrunda değil gibi,

Yorum

• Misafir

hafta sonuna denk geldin şanslısın skender,iki gün tatil işine yarar, umarım ,yinede küçük büyuk deme yaralarına pansuman yap.dahada ilerlemesin

Yorum

• ysf1
                    Katılımcı
                    • 04 Temmuz 2013
                    • 197

haftalıklar da 97-96 de destek oluşmuş....

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Siz beni çok uyardınız vakti var diye.Ben dipte inatlaşmayı seçtim.Kuzu kuralını ihlal ettim cezamı çektim.(92.000-98.800 arası para kaybettim) İntikam vakti yaklaşıyor Sn.Kuzu...Mal çok güzel dağıtılıyor ve/veya dağıtılmaya çalışılıyor.Ama mesele para kazanıp kaybetmenin ötesinde seni okumak okumak okumak oldum piştim derken hiçbişey bilmediğimi görüp 703 sayfayı dönüp tekrar okumak.Çok özelsin.Eşsizsin.Allah sana ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin.Seni çok seviyorum.
                      cagrima ragmen yazmamissin....ilan-i ask etmemi istiyorsun haa....

biyir o zaman nazli gaci....

BENIM GOZUMLE BAKSAYDIN SANA....nasil biseysin INANAMAZDIN....

BENIM GONLUMDEN AKSAYDIN SANA....sende severdin seni...DAYANAMAZDIN.

DUNYANIN KAHRI CEKILMEZ SENSIZ...bi yudum Iraqi icilmez sensiz....

SIRAT KOPRUSU GECILMEZ SENSIZ....mahserde ismini ismime yazdim....

askimm.....tavirlarina olurum...uzulursen uzulurum....dagit dersen....DAGITIRIM.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BIR GONUL ADAMIYIM BEN.....

GONLUME gore yasar...gonlume gore dusunur...gonlume gore nefes alir ve veririm....gonlume gore borsada oynarim....

CUNKII....HALEM...GUZEL YARADILMIS GACIM...DISIM....

GONULDE SADECE SEVGI YASAR....korkuya...nefrete...kine yer yoktur....

Yorum

• Hale Türk
                          Aktif
                          • 05 Haziran 2018
                          • 318

cagrima ragmen yazmamissin....ilan-i ask etmemi istiyorsun haa....

biyir o zaman nazli gaci....

BENIM GOZUMLE BAKSAYDIN SANA....nasil biseysin INANAMAZDIN....

BENIM GONLUMDEN AKSAYDIN SANA....sende severdin seni...DAYANAMAZDIN.

DUNYANIN KAHRI CEKILMEZ SENSIZ...bi yudum Iraqi icilmez sensiz....

SIRAT KOPRUSU GECILMEZ SENSIZ....mahserde ismini ismime yazdim....

askimm.....tavirlarina olurum...uzulursen uzulurum....dagit dersen....DAGITIRIM.
                          Sağolun varolun kuzum.Hep diyorum eşsizsin die fazla söze gerek yok.

Piyasa yazayım ama yazcak pek bişey kalmadı IMF den başka.Geldiler yolun sonuna.Bu yol seçim sonrası S400 krizi bahane edilip dıj güçler adı altında IMF'de biter bence.Adama parasını ödeyecen hemşo.Koskoca devletsin.Konkordato ilan ettim diyecek halin yok.O zaman IMF öncesi ve sonrası TL ve Borsa neye ne tepki verir bunun cevabını ancak sen bize verebilirsin Kuzum.Arjantin mı olur Brezilya mı olur klavuzumuz bilemiyom...

Yorum

• cabbar
                            Seyirci Üye
                            • 13 Mart 2016
                            • 68

Kuzu hocam sizce bu salı gbp/usd ne yapar.. 1.29 lardan dönüp 1.4xx ler gelebilirmi?

Yorum

• Misafir

kazimim....

bu gunnerde....KORKUYU anlatiyor.....

anlatiyor anlatmasina....emme noktayi koyamiyor....ben koyayim o noktai....

KORKU....insanoglunu yoneten en onemli duygudur.....

olumden hep korkmus....olumden sonrasini dusunmus....CENNET VE CEHENNEMI ICAD ETMISTIR....

korkma demistir....bir evliya bul motune takil...ol....direkt cennete git....olumdeki korkuyu boylece hafifletmistir...EVLIYA ile....evliya trillyoner oluyor boylece.....

bak.....

tum dinleri....

hangi duygu yaratmis....

KORKU ULA....OLUM KORKUSU....
                              yunus oduncu olmuş dergahta, getirdiği odunlar da hiç eğrilik yokmuş. dikkatini çeker taptuk emrenin, hoca yunusa ey yunus ormanda hiç eğri odun yokmu der, varda hocam bu kapıdan içeri eğri odun girmez demiş yunus. ne eğri odun. nede ölüm korkusu.buyur skender sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun galiba.

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

''Defolup Kürdistan'a gidin'' demek, Kürdistan'ın varlığını kabul etmek demektir. Aralıklı olarak bir kaç defa söylendi.

Ayvagöbekli doktriniyle tamamen uyumlu...

Erdoğan'dan Akşener'e Tehdit Gibi Sözler: Biri Cezaevinde Süre Dolduruyor, Aynı Yola Düşebilirsin
                                Tayyip Ağam bir kaç gündür Akşener'i muhatap alıyor. Geçen seçimlerde hiç yapmamıştı. Anketlere güvenmiyorum dese de partiler arası oy geçişleri yaşandığı ortada. Akp ve Mhp'den Chp'ye oy kayışları var.

Meral Akşener
                                â€
                                Onaylanmış hesap

@meral_aksener

Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır.
                                Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun @RT_Erdogan?
                                Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıÈ™ım da, zamanında onlardan korkanlardan È™imdi niye korkayım?
                                Hodri meydan!
                                Diğer forumda Akşener'in önünü Tayyip Ağam açacak diye defalarca yazmıştım...

Artıkın Cumbaba yok Cumana var...Meral Abacuukkkkk...

Topuklu Efe'nin başkanlığı hayırlı ossunnnn...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information