önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu kurali....vade degisimde....bi sonraki vade....bi onceki vadenin uzlasma fiyatini mutlaka gorur....bu oldumu....hemen kappa ve yeniden furusma plani yap.

bu oldu...bunun ucun dun geldim furun usaglar dedim....simdi....pazartesi yeni bi durumu uyguluyacak...o gecede sizlerle olurum....eylem yapacagim gene....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu kurali....MUSTERI YARATMAK....beklenen yonun ziddina giderek yaratiir....ve fekaat...bu feci bi tuzaktir....

bu kurala oynacagim pazartesi....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Selanikli olup da Selanik tarihini bilmemek ancak borazan kazıma yakışırdı.

Balkan savaşında Selanik hiç bir zaman Bulgar'ın eline geçmedi.

Senin dedenler muhtemelen Selanik'in köylerinde oturuyordu.

Yunanistan dediğin memleket aslında Mora ve Tesalya'dan oluşan bir yerdir.

Emme bu Yunanlar medeni dediğin memleketlerin helenistperver tercihleri nedeniyle bugün hakettiği toprakların 2 katına sahip olmuş bir millettir.

Bugünkü Selanik ve Batı Trakya'da Türklerden sonra en kalabalık azınlık Bulgarlardı. Rum çok azdı.

1912'de 4 devlet Osmanlı'nın üstüne çullandığında işgal edilen yerler kapanın elinde kalıyordu.

Yunanistan'ın önünde 2 seçenek vardı.

Ya Makedonya üzerine yürüyüp Manastır'ı Sırplardan önce ele geçirmek.

Ya da Batı Trakyaya doğru yürüyüp Selanik'i ele geçirmek.

Yunan Genelkurmayı Manastır'ı istediği halde başbakan Venizelos Selanik'e yürüme kararı verdi.

Bulgar ordusu ise Batı Trakyayı işgal ederken Selanik için bir yarış başlamıştı.

Tahsin Paşa Yunan'a dirense bile Bulgarlar gelince dayanamayacağını biliyordu.

Özellikle yahudiler ve Türkler Bulgar gelip anamızı z.keceğine Yunan gelsin dediler ve Selanik;şehre ve yaşayanlara dokunmayacağına söz veren Yunan ordusuna direnmeden teslim oldu.

Türkler mübadeleyle Türkiye'ye, Bulgarlar ve Makedonlar Bulgaristan'a kovuldular. Kalanlar asimile oldu.

Yahudiler de 2. dünya savaşında Nazilerin toplama kamplarında sabun oldu.
        bulgarlar....ikinci dalga tutk gocmenlerdir....birinci dalga hunlar....simdiki macarlar yanii....turkturler ama slavlasarak asimile edilmislerdir....orthodox papazlarca....abdulhamit han in yaptigi tek onemli is vardir....oda bulgarlara turk olduklarini hatirlatip...onlara fenere rakip bi kilise kurup...turk hiristiyan olduklarini hatirlatip....yunanlidan ayirmaya calismasidir doctor...

benim selanige sik sik gittigim yillarda....90 lar....selanik halki...yunanli degilde MACEDON olduklarini soylerlerdi bana....biz buyuk iskenderin soyuyuz derdiler....yunandan hep nefret etmisler 1912 den beri...

Yorum

• hsynkzmz
          Üye
          • 15 Kasım 2015
          • 57

Teşekkürler kuzu pirimiz sayende kar cebe yakışır dedik 1500 puan aldık.. Skenderi seninle düzmek büyük zevkti...

Yorum

• istinyetilkisi
            Aktif
            • 12 Temmuz 2016
            • 273

Kuzu hocam sürüyü yukarılara Taşıcan anlaşılan. Hocam Shorta devam ediyorum. Saygılarımla

Yorum

• istinyetilkisi
              Aktif
              • 12 Temmuz 2016
              • 273

Bütün bankalar temettü vermiyor ama düşmüyorlarda ilginç ?

Yorum

• Misafir

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bütün bankalar temettü vermiyor ama düşmüyorlarda ilginç ?
                ,

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kuzu kurali....MUSTERI YARATMAK....beklenen yonun ziddina giderek yaratiir....ve fekaat...bu feci bi tuzaktir....

bu kurala oynacagim pazartesi....

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ...pazartesi yeni bi durumu uyguluyacak...o gecede sizlerle olurum....eylem yapacagim gene....
                    Kuzum uygulayacağı durumu bu akşam biraz açarsan pazartesi eyleminde bin atlı olalım
                    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

Trabzon mitinginde HDP'li siyasetçileri kastederek, "Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var. Git oraya. Sizin bu ülkede yeriniz yok" dedi.
                      Bu sorunun başka bir çözümü yoktur. Destekliyorum, desteklemekle kalmıyorum 3 senedir yazıyorum. İlk defa söyleniyor, fikir bana ait...

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

Önemli bir huber...

Almanya Federal Yüksek Mahkemesi, 2011-2013 yılları arasında binlerce insanın katledilmesi ve tecavüz edilmesinden sorumlu tuttuğu, Suriye Rejim Hava Kuvvetleri İstihbarat başkanı General Cemil Hasan hakkında tutuklama kararı çıkartmıştı. Bu karar 2018 yılında çıkmıştı.

General Cemil Hasan hastalandı ve Lübnan'da hastaneye kaldırıldı. Lübnan'a adım atar atmaz, İnterpol, Lübnan Adalet Bakanlığından Cemil Hasan'ın teslim edilmesini istedi. Lübnan teslim etmedi ama teslim etmiyoruz da demedi. Cemil Hasan, Lübnan Hizbullahı tarafından hastaneden kaçırıldı.

İlaveten Almanyada 2, Fransada 1 Suriyeli istihbarat görevlisi tutuklandı. Fransada tutuklanan Suriyeli istihbaratçı, Almanyaya iade edilecek.

Almanya, Norveç ve İsveç savaş suçları üzerinde ''evrensel yargı yetkisi'' olan 3 Avrupa ülkesidir. Bunlar kendi ülkeleri dışında da işlenen suçları yargılayabilirler.

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

Zarif'in istifasını da yazmak icapeder...Önemli bir olay...Sebebi önemli, bilemiyoruz, tahmin etmemiz lazım.

İstifanın olduğu gün Esad'ın Tahranda Hamaney ile görüşüyordu. Aynı anda Netanyahu Moskovada Putinle, Kushner de Angarada Tayyip Agamla görüşme halindeydi.

Zarif, nükleer anlaşmanın mimarıdır. Diğer mimar Obama...

Bence sebep, Devrim Muhafızları...Devrim Muhafızlarının miadı dolmuştur...

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

25 Nisan-10 Mayıs 1932 tarihleri arasında İsmet İnönü, resmi konuk olarak gittiği Rusya dönüşü, Bulgaristan da Sofya’nın Türkiye Büyükelçiliği konutunda mahsur kalmıştır.

Bulgar çetecileri ve muhtemelen bunlara katılan resmi makamları elçilik konutunun etrafını kuşatmışlardır ve İnönü’nün oradan çıkarak trene binmek üzere gara gitmesine izin vermemektedirler.

Konu ülkemize yansıyınca, Dışişleri Bakanlığı telaşlanır ve diplomatik olarak çözüm için telefonlar çalışmaya başlar. Bulgaristan'a ihtar verilir; ama Bulgar Hükümet umursamaz.!

Ankara'dakiler çareler düşündüler.
                            İşin içinden çıkamadılar.
                            Atatürk'e sordular..?

-Atatürk "sizler ne düşünüyorsunuz"?, diye onlara sordu.
                            Yetkililer "Bulgaristan'a ekonomik baskı uygulayalım ...", dediler.

Atatürk, güldü: "Telefonu verin bana", dedi. Atatürk donanma komutanı aradı emir verdi.

- İsmet’i kurtarmak için hemen Yavuz zırhlısı yola çıksın. Zırhlının komutanına gerekli talimatlar yazılı olarakiletilecektir.

Kısa bir süre sonra Yavuz zırhlısı yola çıkmış ve Varna’nın karşısına demir atmıştır.

Yavuz zırhlısı top atışlarına başlar, havaya tam 101 pare top atışı yapar. Varna da panik başlamış ve liman yakınındaki evlerin camları bile kırılmıştır.

Son top atışı sonrası,Yavuz zırhlısının komutanı amiral, Varna valisini arar ve talebini söyler; “Sayın İsmet İnönü’yü almaya geldim!”

Bu talep yeterlidir. İsmet İnönü özel ve zırhlı bir trenle hemen Varna’ya getirilir ve bando eşliğinde törenle Yavuz zırhlısına yolcu edilir.

Bu arada gemi komutanı kırılan camların parasını da ödemiştir. Ve İsmet Paşa yurda döner...

‘Her Yönü İle Atatürk’,
                            Avni Altıner, Oda Yayınları (Sayfa 387-388).
                            Bıyır abi...Malum forumda Bore Yaşer yazmış... )))))))))))))))))))))))))

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

Eyt ile ilgili dedikodular var.

31 marta kadar çıkmazsa, 31 mart sonrası kesinlikle erken seçime gidilecek demektir. %100...

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                gençler BIMAS denilen bir kaart var,
                                isctr piyasa değeri 20 milyar, bu bakkalın piyasa değeri 26 milyar olmuş.

bunu şortlamak, endeksi şortlamaktan , daha karlı ve daha risksiz diye düşünüyorum, bende buna bastum sopayı, bakalım kısmet.
                                15 ocaktan bu yana 45 gün geçti , şortları hala sürüyorum.

15 ocak kapanış 88,35 , şu an 87,10 artış -%1,4

Xu100 93.173 , şu an 103.266 , artış %10,83

güzel kazanacaktık ta, ralliye denk geldik,en azından kestaneyi koruduk gibi,
                                önümüzdeki maçlara bakacaz.

yalnız isctr örneğide manidar olmuş,ralliyi yapan kaartı seçmişiz
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information