önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Hakkı Bey,Sn Kuzu burada yok ama uyduğumuz kuralları hayat kurtaran cinsten.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHale hanım çok hızlısınız.Ben daha ilk kademe short açmışken siz 3 kademe short açıp bir de piramitleyip shortlerı kapadınız.Bu tam bir vur-kaç oldu Kuzu kurallarından şaşmamak iyidir.
selamlar
121,950 kapadığım Short'ları 124.500 1.Kademe olmak üzere tekrar açmaya başlıyorum.
Yorum
-
124150 bi part cort elde dursun vurulanegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster122350 flat
teşekkürler ihskki
tekrar 124 ve üstünde çakarım
2.partiyi 125500 den vurayım diürüm
Yorum
-
Guzu kuralları belkide 40 yılın tecrübesiyle oluşmuş.Harikasınız bol kazançlarHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHakkı Bey,Sn Kuzu burada yok ama uyduğumuz kuralları hayat kurtaran cinsten.
121,950 kapadığım Short'ları 124.500 1.Kademe olmak üzere tekrar açmaya başlıyorum.

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Egelii'm dün tulum çıkardı, bugün muhtemelen tulum giydirecek , bir aşşa bir yukarı piyasayı ne çalkalıyorlar,short yada long stopçu oğlanların cümle stoplarını patlatıyor Skender , bir tek Kuzu forumuna diş geçiremedi , bol kazançlar dilerimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster124150 bi part cort elde dursun vurulan
Yorum
-
Sn.Kuzu öğrencin Hale Pazartesi günü bu yazıyı yazarken bugünü işaret ederek çökeceğiz demişti. Tupraş %5 Thy %5 aşağıda.Öğrencin Hale Shortlardan parayı yükleyecek büyüklükte tır arıyor. Sevgilerimle. Nolur dön artık aramıza. Sensiz bu paralarında tırlarında bir anlamı yok.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu'nun yokluğunda susarsak bize yakışmaz.Ben sadece kendi şahsi düşüncemi paylaşmak istiyorum. Haftaya Perşembe ve Cuma günü büyük yıkım bekliyorum. Bu nedenle Pazartesi Salı ve Çarşamba Sn.Kuzu'nun bizlere öğrettiği gibi kademeli Short açacağım.Viop30 125.000'nin yukarı kırılmasını beklemiyorum.
Planım şöyle:
1.Kademe 122.000
2.Kademe 123.000
3.Kademe 124.000
4.Kademe 125.000
Neden Perşembe ve Cuma derseniz 2008 ile aynı döngü ve bu döngüye göre yaptığım sayımda B tepkisi 8 Kasım'da doluyor ve C dalgası 82.500 kadar uzanacak sert bir düşüş başlıyor.
Bakalım bu benim tezim. Kesinlikle ytd değildir. Bu benim gideceğim yol ve açacağım pozisyon. Sevgiler.
Yorum
-
124150 vurulan cort laregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster124150 bi part cort elde dursun vurulan
121750 flat
Yorum
-
2500 puan aldın, öncekiyle 5000 e yaklaştı, vur-kaçtayız allaha şükür dicez, ben 123.000 den açtığım ilk kademe shortu 121.000 den kapadım , 2ooo puvan cebe koyduk, Hale hanımla , sen iyi iş çıkardınızegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi dakka ile bin point
nasip bu işler nasip
120200lerden depsinde bi daha vuralım
Yorum
-
Ben dün nakite geçtim. Beklicem az. Uçan kaçan yok zaten herif testere elinde doğuruyor aşağı yukarıe.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks 93.000 den 97.000 tepermi agalar 4000 puana hissede %5 getirir riske girilirmi yoksa nakitte kalmaya devammı
Yorum

Yorum