Sikayet fbi'a giderse kotu...onlar forumlar da dahil herseyi arastirirlar.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Değerli Üyelerimizin dikkatine,
Sn. kuzu'ya yapılanların bir benzeri şahsıma da yapılmış olup şantaj mahiyeti taşıyan bir mesaj ile karşılaştım.Bununla ilgili numara hakkında savcılıkta bizzat suç duyurusunda bulundum.Art niyetli insanlar mutlaka var ve her zaman da aramızda olmaya devam edecektir. Bu, keyborsa gibi bir forumun niçin gerekli olduğunun aynı zamanda bir göstergesidir.Kuruluş amacımızda zaten şarlatanlara karşı bir duyarlılık oluşturmak ve kan emicilerle her türlü mücadelenin için de var olmaktı.Bunu bir aile olarak başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sebeple bu forum başlığını ,ziyaretçilere yeniden kapatma gereği hissettim. Herkese saygılar, selamlar.
Yorum
-
Valla hiç bir şey anlayamadım ben ne yapıldı neler olup bitti...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Üyelerimizin dikkatine,
Sn. kuzu'ya yapılanların bir benzeri şahsıma da yapılmış olup şantaj mahiyeti taşıyan bir mesaj ile karşılaştım.Bununla ilgili numara hakkında savcılıkta bizzat suç duyurusunda bulundum.Art niyetli insanlar mutlaka var ve her zaman da aramızda olmaya devam edecektir. Bu, keyborsa gibi bir forumun niçin gerekli olduğunun aynı zamanda bir göstergesidir.Kuruluş amacımızda zaten şarlatanlara karşı bir duyarlılık oluşturmak ve kan emicilerle her türlü mücadelenin için de var olmaktı.Bunu bir aile olarak başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sebeple bu forum başlığını ,ziyaretçilere yeniden kapatma gereği hissettim. Herkese saygılar, selamlar.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
En dogrusunu yapmissiniz. Abd'de yasalar cok sıkı. Turkiye ile de bildigim kadariyla adli isbirligi anlasmasi var. Sn.kuzu'nun Abd'de fon yonettigini bilmiyordum. Faydali bilgiler veriyordu, takip ediyordum. Isallah hersey duzelir, tekrar yazar. Saygilar...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Üyelerimizin dikkatine,
Yorum
-
Neler olduguna yabanci kaldik. Fakat olanlarin Kuzu nun fon idare etmesi ile alakasi oldugunu düsünmüyorum. Saldiriya ugrandi - iftira atildi kesin birileri tarafindan... Bu bir takim yerlerin ne kadar rahatsiz edildiginin göstergesi kanimca...
Bilgi körlügünden istifade etmek istiyen kurtlar sofrasi burasi. Taslarin baglanip köpeklerin salindigi yer... Sefaniz olsun TR sermaye piyasasinda...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
''Bilgi körlügünden istifade etmek istiyen kurtlar sofrasi burasi. Taslarin baglanip köpeklerin salindigi yer... Sefaniz olsun TR sermaye piyasasinda... ''
''Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...''
IMZA.
Yorum
-
tilkinin kumese mudur yapildiği yer. bu TR piyasalari.
ne kadar dibe vurursa, o kadar temizlenir.
beter olsun.
Yorum
-
Forumlar artık spekülatörlerin patronların ağır abilerin de takibinde..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Üyelerimizin dikkatine,
Diğer köyde hisse alt başlıkları başda olmak üzere dolar faiz topikleri bile hiç tahmin edemeyeceğiniz adamların takibinde öyle diyim size..
Hisse başlıkları zaten hepsi çöp olmuş durumda yazmak tamamen gereksiz..
Dolar faiz başlıkları ise belirli zamanlarda çıkıp belirli zamanlarda kaybolan tetikçiler ile dolu..
Forum ve forumculuğu bitiriyorlar..
İstenmiyoruz artık KY olarak bu piyasalarda..
Yorum
-
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelecek.....merak etmeyin....konustum.
kuru gürültüye pabuç bırakacak adam degil o....
SİMURG u yalnız bırakamam dedi....onun diktigi ÖZGÜRLÜK BAUYAGI dalgalanacaktır bu semalarda dedi...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
Şahane haber 👍🙏😊akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelecek.....merak etmeyin....konustum.
kuru gürültüye pabuç bırakacak adam degil o....
SİMURG u yalnız bırakamam dedi....onun diktigi ÖZGÜRLÜK BAUYAGI dalgalanacaktır bu semalarda dedi...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Yorum

Yorum