önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

fransada MARİEN LE PEN....seçimde ön safta suan....yeni TRUMP...daha beteri hatta...bu MERKEL i turkiyenin kucagına itecek...

ossun...oda kucagımıza otursun...ceddimiz kucaklamaktan hoslanırdı...testestoran hormonu...soganın cücügündedir ondan...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

son iki aydır bu topikte yazdıgım herşey...finansal piyasalarda YENİ GRAFİKLERİ ÇİZECEK....graf kendi kendine cızılmaz...BUNNAR CIZAR ONU...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

BENDEKİ SATRANC TAHTASI....turkiyenin bu yeni durumda zora sokulması için....ortadoguda degil...orada güçlü...EGEDE VE KIBRISTA hamle ile zorlanacaktır...

bu hamle şiddetlenirse....dolar-tl 3.55 i unut....

turkiyeye bedel ödemeyecekleri kesinleşir....yerine ŞAH VE MAT...gelirki...bu kötü...

Yorum

• Guerra
          Kadrolu
          • 02 Ağustos 2011
          • 5604

Böyle bir haber var..Casaubon paylaşmış..
          Yeni anayasa paketinin meclisten geçtikten sonra noktaları ve virgülleri ile oynandığını, yapılan oynama ile seçime gidilmeden Cumhurbaşkanının aynı anda AKP Genel Başkanı olacağını, MHP'nin bunu yakaladığını, bu yüzden referandumda meydanlara inmeyeceğini açıkladığını, yeniden görüşülmesini istediğini, biliyor muydunuz?

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ben ne zaman hedef 92 000 dedim....2 AY ÖNCE....suanda bloomberg tv de belgin hanım....92 000 dedi...

belgin hanım en iyisidir tv yorumcularının....

ula namıssızlar....hep bi agızdan....kuzu bu boru deelll....demezsniz hakkımı helal etmem durzilerrrr....ha ha ha

Yorum

• kuzey
              Katılımcı
              • 28 Ağustos 2009
              • 162

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ben ne zaman hedef 92 000 dedim....2 AY ÖNCE....suanda bloomberg tv de belgin hanım....92 000 dedi...

ula namıssızlar....hep bi agızdan....kuzu bu boru deelll....demezsniz hakkımı helal etmem durzilerrrr....ha ha ha
              kuzu bu boru deeelll

Yorum

• boş
                Aktif
                • 02 Aralık 2008
                • 253

Click image for larger version

Name:	garan.jpg
Views:	1
Size:	131.5 KB (Kilobyte)
ID:	521220
                hala yolumuz var gibi

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Böyle bir haber var..Casaubon paylaşmış..
                  Yeni anayasa paketinin meclisten geçtikten sonra noktaları ve virgülleri ile oynandığını, yapılan oynama ile seçime gidilmeden Cumhurbaşkanının aynı anda AKP Genel Başkanı olacağını, MHP'nin bunu yakaladığını, bu yüzden referandumda meydanlara inmeyeceğini açıkladığını, yeniden görüşülmesini istediğini, biliyor muydunuz?
                  Daha evvel yazdım..
                  Referandum da hayır çıkma ihtimali hiç konuşulmuyor ..Hayır çıkarsa ne olabilir yollu sordum..

Erken seçim mi ?

nedir ?

haz 2015 de AKP seçimi kaybedebilir yolluda sormuştum yine kimseden ses seda çıkmamış idi..
                  Bizim borsacılarda ne olur ne yaparız kültürü hiç yok.
                  Millet olarak ise beyin fırtınası yapamıyoruz.
                  İlber ortaylının dediği gibi..
                  aman canımm..

5000-6000 bin puan aldılar mı herkes long oluyor
                  Tam tersinde herkes short..

......

Kuzu

92.000 göstermeden evvel sert düzeltme bekliyorum..
                  Hele hele tv lere de çıktı ise..Daha da bi beklerim..

Yorum

• Kanji
                    Katılımcı
                    • 25 Eylül 2012
                    • 195

Kuzu.... 3,61-62'yi görürsen ne ala, 3,55'i unut! Sen similasyon B yi anlat bakalım görelim, Deutchland önce bize söz verdiği 3 Milyar euroyu ödesin mülteciler için, bırak bize lokasyonumuz için para ödemeyi... Kıbrıs ne durumda adalarımızı ne durumda inan bilmiyorum bilmekte istemiyorum umarım satılmamışlardır!!! Dolar endeks 99,3x lardayken 3,72 kırılmadı, dolar endeks daha önce bu seviyelerdeyken 3,29TL ve 3,48TL lerdeydik, dipler iyice yükselmeye başladı...
                    "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                    Henry Royce

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

Dolar daki düşüş istediğim gibi değil

Misal 3.7150 3.72 desteği çok zayıf aslında..Sadece 1 kere denendi..
                      Bugün kıramadı
                      Borsadaki bu alıma ragmen.

Şüphe uyandırdı bende bu durum..
                      Bugün biraz imajı kurtarma durumları vardı sanki borsada..

Önümüzdeki bir kaç gün kritik..

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu.... 3,61-62'yi görürsen ne ala, 3,55'i unut! Sen similasyon B yi anlat bakalım görelim, Deutchland önce bize söz verdiği 3 Milyar euroyu ödesin mülteciler için, bırak bize lokasyonumuz için para ödemeyi... Kıbrıs ne durumda adalarımızı ne durumda inan bilmiyorum bilmekte istemiyorum umarım satılmamışlardır!!! Dolar endeks 99,3x lardayken 3,72 kırılmadı, dolar endeks daha önce bu seviyelerdeyken 3,29TL ve 3,48TL lerdeydik, dipler iyice yükselmeye başladı...
                        Kanji DXY amerikanın ticari partnerlerinin para birimlerine karşı doların değerini gösteren bir birimdir.
                        Bu para birimleri içindeki euro nun payı yüzde 56 idi yanılmıyorsam en son..

Bu sepette TL yoktur..

2013 gezi olayları çıktığında amerikan 10 yıllık ları ile yatıp kalkıyorduk..
                        2.50 2.60 falan..

Dolar 1.80 2 tl arasında idi..

Sonrasında amerikan 10 yıllıklar süratle aşağı inince unutuldu gitti.
                        Ama dolar düşmedi ne hikmetse..
                        Bu sefer TV lerdeki ispanyol asıllı ekonomi!! spikerleri ağızlarına DXY yi doladılar..

DXY 100 leri ilk gördüğünde bizde 3 tl lerde zirvelemek ile meşguldük..

Şimdi yine 99 100 lerde biz 3.70 3.80 deyiz..

DXY ye bakmıyorum bile ben..

eur/usd ye bak dxy düşmüş mü çıkmış mı anlarsın zaten..

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

Şimdi TR piyasası sanıldığı gibi derin bi piyasa değil..
                          Yapıcı da öyle sanıldığı gibi YABANCI falan değil..

Bizim kiler..

Hintli de missal ne algoritma ne hintli need yabancı
                          Öz be öz türk ..

Soksalar buraya 2-3 milyar dolar ne 3.70 kalır ne 3.60

Net giriş çıkışlara bakın öyle aman aman 10 milyar 20 milyar dolar larda değil..
                          en babası 1 milyar tl yada dolar oluyor olmuyor...

Yorum

• phaon
                            Aktif
                            • 13 Şubat 2016
                            • 200

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kuzu bu boru deelll...

Büyüksün üstat
                            0.618

Yorum

• Kanji
                              Katılımcı
                              • 25 Eylül 2012
                              • 195

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kanji DXY amerikanın ticari partnerlerinin para birimlerine karşı doların değerini gösteren bir birimdir.
                              Bu para birimleri içindeki euro nun payı yüzde 56 idi yanılmıyorsam en son..

Bu sepette TL yoktur..

2013 gezi olayları çıktığında amerikan 10 yıllık ları ile yatıp kalkıyorduk..
                              2.50 2.60 falan..

Dolar 1.80 2 tl arasında idi..

Sonrasında amerikan 10 yıllıklar süratle aşağı inince unutuldu gitti.
                              Ama dolar düşmedi ne hikmetse..
                              Bu sefer TV lerdeki ispanyol asıllı ekonomi!! spikerleri ağızlarına DXY yi doladılar..

DXY 100 leri ilk gördüğünde bizde 3 tl lerde zirvelemek ile meşguldük..

Şimdi yine 99 100 lerde biz 3.70 3.80 deyiz..

DXY ye bakmıyorum bile ben..

eur/usd ye bak dxy düşmüş mü çıkmış mı anlarsın zaten..
                              Dostum katılırım sana, sepette olmadığını biliyorum, ben şunun için anlattım, dolar endeksin 100 lere yakın olup üste gitmesi benim için tansiyonu gösterir, bu inmediği sürece bizde de iniş olacağını düşünmüyorum ki herşey sütliman olsa bile... Diğer yandan RTE dolar bozun çağrısı yaptığında kurumların + içerdeki yatırımcının bozduğu 1 milyar dolar bile ne kadar etki etti gördük, katarların 100 milyar dolar geliyor gazınıda 3,91 ler gösterek yemiyoruz dedi, finansal dengeler vs düşünüldüğünde ben aşağı çok ciddi salınacağımızı düşünmüyorum hele hele rejim belirsizliği ortadan kalmadıkça ve 3,75 altı haftalık kapanışlar yapmadığımız sürece
                              "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                              Henry Royce

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Dostum katılırım sana, sepette olmadığını biliyorum, ben şunun için anlattım, dolar endeksin 100 lere yakın olup üste gitmesi benim için tansiyonu gösterir, bu inmediği sürece bizde de iniş olacağını düşünmüyorum ki herşey sütliman olsa bile... Diğer yandan RTE dolar bozun çağrısı yaptığında kurumların + içerdeki yatırımcının bozduğu 1 milyar dolar bile ne kadar etki etti gördük, katarların 100 milyar dolar geliyor gazınıda 3,91 ler gösterek yemiyoruz dedi, finansal dengeler vs düşünüldüğünde ben aşağı çok ciddi salınacağımızı düşünmüyorum hele hele rejim belirsizliği ortadan kalmadıkça ve 3,75 altı haftalık kapanışlar yapmadığımız sürece

Evet..

3.75 yalnız fake ..
                                Ben yatay bant lara daha çok önem veririm..

O da 3.7150 3.72..

Ki dün buradan tepti..

Borsada yorulma belirtileri var dedim..

Bakalım ne olacak..

Bu arada kuzu 2.80 diyor ama imkansız ın bi tık altında o değer öyle diyim.
                                Merkezi yönetim artık öyle düşük dolar kuru ithalata bağlı ihracat 2-3 senede bi füzeleyen dolar istemiyor..
                                Şimdi ne olacaksa olsun biz sanayi ye ağırlıklı büyüme!!!! politikasındalar..

ee günaydın..

epey bi geç oldu ama..

Yani ülkeye çuval çuval dolar girişi bile olsa MB alım yönlü devreye girerek tutmaya çalışır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information