kuzu bu boruu deiilll.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
tessekkürler ediyorum usaglar....işte sizden bekledigim bayram hedayem budur....bunu veremiyecek kadar cimri olanlara zinhar bilgi koklatmak....DİNEN CAİZ DEGİLDİR....ONLARI topic dışı bırakmak....insani bi görevdir....dürüst degiller cünki...
tarihçi HEREDOTUS....millattan önce babili ziyaret ediyor...ve gördüklerini yazıyor...
diyorki....
babil halkı yalandan dolandan...riyakardan....iki yüzlüden nefret eder....en cokta yalancıdan...
diyorki....
babil halkı seni tanımak üçün BORCLU olup olmadıgını sorgular....BORCLU isen....senden yüzcevirir...çünki borclu...bi önceki saydıgım herseyi yapmaya musaittir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İyi bayramlar guzu ve değerli katılımcılar hörmetlerkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....degerli dostlarım....
KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....
demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.
demektir....yoksa ET YEME bayramı olmaz...rebbim ele şey yapmaz.
bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....
hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...
ben herkesi bagısladım....lutfen herkeste beni bagıslasın....
sevgilerimle....
bu yazının altını imzalayın bi yoklama yapalım kim var kim yok diye....15 gün sonra bu imzalar dısındakilere topigi kapatacagım...hassas gunler geliyor.
Yorum
-
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Sn. Kuzu, şahsım adına ve Türk halkı adına tüm emeklerin için şükranlarımı sunuyorum. Seninle bu ortamı paylaşmanın onurunu ve gururunu bir kez daha yaşadım. Bayramın kutlu olsun.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....degerli dostlarım....
KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....
demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.
bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....
hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...
sevgilerimle....
bu yazının altını imzalayın bi yoklama yapalım kim var kim yok diye....15 gün sonra bu imzalar dısındakilere topigi kapatacagım...hassas gunler geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Sayın kuzu hocam,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....degerli dostlarım....
sevgilerimle....
Hakkınız ödenmez, çok teşekkürler. Sizin nezdinizde tüm forumun bayramını kutlarım. Beraber nice bayramlar geçirmek dileğiyle.
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
Kuzu aga nezdinde herkese iyi bayramlar. Bayramdan sonra şanlı ve kutlu furuşmalar....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....degerli dostlarım....
sevgilerimle....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Başta Sn Kuzu olmak üzere tüm forum ailesinin Bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım. Sn Kuzu gerçekten engin bir okyanus gibisiniz plato dan buyana yıllardır yazdığınız her satırı okumaktan büyük keyif alıyorum iyiki varsınız teşekkürler.
Yorum
-
Sevgili kuzu ve bize onunla beraber olma imkanı sağlayan çok değerli Dilaver hacamız başta olmak üzere bu seçkin foruma katkıda bulunan tüm değerli kardeşlerimizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
Yorum