gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Yaptırım hikayesine rağmen skenderin malda olduğunu düşündüğümden sadece geçici bir dalgalanma olur diye düşünüyorum abla... o da olursa... hiç aşağıda salmayabilir zira yarın yine herkes şorta abanır gibi...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAblacım gidemez gitse gitse 100.xxx gider.Onun üzerinde oluk oluk mal yağar üzerine...Burdan koyabileceği max 2.000 puanı var yukarıya...Yanılıyorsam kol keserim Kuzu kuralını ihlal etmenin bedelini ödemiş olurum...
Büyükelçi krizini hatırlayalım... o gün ve sonrası nasıl hareket etti bist...
Burada siz ve kuzu emminin yanında laf düşmez bana esasen emme... bu skender çok hain hareketler çekiyor... dikkatli olmak babında şeytanın avukatlığını yapayım dedim...
Yorum
-
Sevgili Kuzu, yokluğunu arıyoruz yanlız hissediyoruz nolur gel artık.Ama yokluğunda bunların 2 günde ciğerini söktüm aldım.Şimdi aldıklarımı korucam söz...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.kademe short açıldı...�� Eğer sürerlerse 100.000 kadar devam.Ortalaması 123.000 lere oturur açılan shortların.Kuzu kuralının dışına çıktım.Aldığımı korumak yerine vermeye razıyım Sn.Kuzu �� Affet beni ölümüne gidiyorum çünkü bu çıkışa ikna olmam mümkün değil...
Yorum
-
kuzu başkan yine nakittedir oda emin degil çaksa idi yazardı ama alkolu çok kaçırmıştır yineHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu, yokluğunu arıyoruz yanlız hissediyoruz nolur gel artık.Ama yokluğunda bunların 2 günde ciğerini söktüm aldım.Şimdi aldıklarımı korucam söz...
Yorum
-
ya başka nasıl olsun ki tabi ki böyle olacak deyip de keşke olmasa diye dua ettiren bir cinsten olmuş sn. hale,Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu, 10 Temmuz'daki altın vuruşları tüm zamanların en yüksek işlem hacmi ile ve % 3,5 düşüşle geldi...Bunun dönüşü falan yok...Ok yaydan çıktı.Varolan yeni ekonomik model artık bellidir.Değişen hiçbirşey yok.Kredi bul bulduğun krediyle tüketimi fıstiklamaya devam et.Kabile kurulduğundan beri London'a gidemiyorlar.London resti çekti.Imf...Bizim kabile o iş şimdi olmaz rezil oluruz dedi.Döndü Çin'de arıyor merhemini.Bulamaz.Töbe bulamaz.İstanbul Yaklaşımı çok yakındır.Bugün doğalgaza botaşın yaptığı zamdan sonra enerji şirketlerinin kurtarılması mümkün değildir.Yabancı sadece zamanı kolluyor.Adım kadar eminim su anda gel korkma herşey güzel olacağı aşılıyor.Aklımızı kirletiyorlar.Tüm zamanların en büyük düşüşünü yaşayacağız 1 gün içerisinde ...Korkusuzca her yukarı sürdüklerinde SHORT açmaya devam edeceğim.Bugün açtım yarın ve Cuma gününe kadar açmaya devam edeceğim.Bu sefer kaybetmeye razıyım...O fonlar eli kulağında gelecekler satışa...
iş yoğunluğu sebebiyle viopta olamıyorum, hissedeyim ama
yakın zaman da iş de kalmayabilir...
piyasalar allak bullak.
kafalar allak bullak.
Yorum
-
Ulaaa yoksa bunlar perde arkasında IMF ile çoktan anlaştılar mı...120 milyar dolardan bahsediliyor.Vallahi billahi olabilir.Yoksa borsa ucuz falan değil koca bir saçmalık borsanın ucuz olduğu...Bu yüzden veremiyorlar tutuyorlar buýük ihtimalle.Yaptırımlar fln papaz hikaye PLAN ŞAHANE...ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya başka nasıl olsun ki tabi ki böyle olacak deyip de keşke olmasa diye dua ettiren bir cinsten olmuş sn. hale,
iş yoğunluğu sebebiyle viopta olamıyorum, hissedeyim ama
yakın zaman da iş de kalmayabilir...
piyasalar allak bullak.
kafalar allak bullak.
Yorum
-
IMF in bütçesi 150 milyar dolar mı ne ...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlaaa yoksa bunlar perde arkasında IMF ile çoktan anlaştılar mı...120 milyar dolardan bahsediliyor.Vallahi billahi olabilir.Yoksa borsa ucuz falan değil koca bir saçmalık borsanın ucuz olduğu...Bu yüzden veremiyorlar tutuyorlar buýük ihtimalle.Yaptırımlar fln papaz hikaye PLAN ŞAHANE...
ne 120 si..
Arjantin bile kaç istedi kaç verildi..
Yorum
-
borsa nasıl düşecek ben de onu anlayamiyorum,Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlaaa yoksa bunlar perde arkasında IMF ile çoktan anlaştılar mı...120 milyar dolardan bahsediliyor.Vallahi billahi olabilir.Yoksa borsa ucuz falan değil koca bir saçmalık borsanın ucuz olduğu...Bu yüzden veremiyorlar tutuyorlar buýük ihtimalle.Yaptırımlar fln papaz hikaye PLAN ŞAHANE...
yabanci malını satsa TL den usd ye donup parayı memleketine goturmeyecek mi?
bu endekste satip , 5ten dolara donse, 10 senede ettigi kari birakmayacak mi?
bu yabanci kardesler de, kilitlenmiş olamaz mi bu cikmazin içinde, bizler gibi.
bana göre asıl dolar düserse bu saatten sonra, borsanin da dusme ihtimali %50dir. bu serefde birseyler duzeliyor diye alici gelir, yabancidan yerli yada yabanciya mal devri olur.yusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
benim duyduğum da Katar emirinin (terör hikayesinden dolayı) Amerika da tahdit altındaki parasınının çözümüne yönelik dostu Tayyip beyden aracılık etmesini istemesi ve başarabilirse o paranın 100 milyar usd sinin varlık fonu üzerinden Türkiye kullanımına sunulması. (Abd deki parasının 500 milyar dolar olduğu söyleniyor.) ki bu konuda nato zirvesinde Trump ve Tayyip bey arasında bu konu görüşülmüş olabilir deniyor.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlaaa yoksa bunlar perde arkasında IMF ile çoktan anlaştılar mı...120 milyar dolardan bahsediliyor.Vallahi billahi olabilir.Yoksa borsa ucuz falan değil koca bir saçmalık borsanın ucuz olduğu...Bu yüzden veremiyorlar tutuyorlar buýük ihtimalle.Yaptırımlar fln papaz hikaye PLAN ŞAHANE...
Yorum
-
-
Uçuşa geçmiş burası
IMF den 120 milyar
Katar şeyhinden 100 milyar
Yahu TR nin borsası nın şuan ki değeri kaç milyar dolar ki..
Bütün borsayı mı alacak..
Eeee aldı daaa çıkmak istese kime satacak..
Bir ticari metaa ya yatırılacak bir üst limit vardır..
TR ye soksan soksa 20 30 milyar dolar sokar çıkarırsın..
Yabancı satıyor deniyor da..
Kaç milyar dolar satmış 6 ayda bi bakın isterseniz..
Yorum
-
1994 yılıydı...Kur hareketi 27 Ocak’ta başladı. Dolar bir günde 15 bin 200 liradan 17 bin 200’e (yüzde 14) tırmandı. Sakinleşebilirdi. Çiller faktörü devreye girdi. 10 Mart’ta 20 bini, 5 Nisan’da 23 bini, 7 Nisan’da 40 bini gördü. IMF anlaşması ile 22 Nisan’da 29 bin 500’e geriledi. does this remind someting?????
Bu arada banka faizleri yüzde 1000'e, dolar kuru da hızlanan günlük devalüasyonlarla 27 bin liraya kadar çıktı. Sonuçta devalüasyon yeni devalüasyonları doğurdu. 27 Mart seçimlerinin ardından Çiller'in hazır olan paketi bu kez ortağı SHP'ye kabul ettirmekte gecikmesi yükün ağırlaşmasına neden oldu.
5 Nisan tedbirleri ile birlikte dolar 40 bin liraya kadar yükseldi.
5 Nisan kararları alındı ve ardından 11 Nisan'da TYT, 20 Nisan'da Marmarabank, 22 Nisan'da İmpexbank'ın birbiri ardına kapatılma kararları alındı.
KARARLAR İLE NE YAPILDI?
Bir defaya mahsus konan vergilerle gelir artırılmaya çalışılırken, klasik bir istikrar paketinin parçası olan ‘‘çok yüklü KİT zamları’’ uygulamaya kondu. Gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerine 1994 yılında beyan ettikleri matrah üzerinden ek vergi getirilirken, net aktif ve eşdeğer matrahı üzerinden bir defaya mahsus vergi, birden fazla konutu olanlardan vergi, motorlu taşıtlardan bir defaya mahsus vergiler alındı.
Yorum
-
İNDİŞENİK....güzel düşüneceksin....
KURTARİNİK.....güzel anlatacaksın....kıvırtmadan...
KENDARİNİK.....güzel eylemler yapacaksın....
demişti ZERDÜST.....ve fekaattt....düşünemiyen....anlatamıyan....eylemler i yanlış olan toplumlarda bunnarı yapmak...intihara teşebbus etmektir.....
kuzu bunları yaptı...ZERDÜŞT e pirim verdi....basına gelmedik kalmadı...KENDİNE KIZDI....DİLİNİN SÖYLEDİKLERİ ŞEYLER ACIYDI VE GERCEKTİ....her söyledigi gerçekleşti....
EY DİLİM.......
Ey dilim sen neler actın basıma.....
En son diyecegin bastan denir mi......
Dostu düşman ettin diktin karsıma.....
NAMERT SOFRASINA MERT GİDİLİR Mİ.....
Dogru bildigini soyler durursun....
Hatır gonulsaymaz yere furursun....
Dilim bu gidişle sonum olursun....
DEYYUSUN YUZUNE DEYYUS DENİR Mİ......
Dilim seni dara ceker asarım....
Yetmes ise alevlerde yakarım....
Bu işin içinden gel cık bakalım...
YALAN MECLİSİNDE DOGRU DENİR Mİ.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum