ON YILLIK DESTEKTEYİZ....burada tahminler tutmaz....burada PARA KAZANMAK cok zordur...FUR-KAC dısında işlem risklidir....ikecek adam arıyor çünki....buldumuda yatırıyor hemen....ister longcu ol ister shortcu....tecavuz kacınılmazdır burada...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Anlıyorum emmi... o yüzden azın üstüne az daha mal aldım... dönerse ya nasip deyip uygun yerden tamamlarım...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapabilir smart....bekleneni yapmıyacagı kesin....niye NÖTR kalıyorum....anla....
Yorum
-
SABIR....cok zordur....sıra ona geldi....SABRIMIZI zorluyacak.....kışkırtıyor...kacırıyorsun diyor....tüm duygularımızı fıstıklıyor....basta ACGÖZLÜLÜK....TEHLİKE SU....shortu acsam....1500 puvan assagı gider gene yukarı döner....FUR-KAC ı secsem...kapatsam 1500 ü alsam...assagı gitmeye devam eder....PİŞMANLIK duygumu fıstıklar....
farkındaiseniz....sinir katsayım giderek artıyor....kavga cıkarmak için bahane arıyorum...
işte bu hal....borsacının tükendigi haldir...
skenderin lambaları zabaha kadar yanar on PARK AVUNEDE....hepsinin merkezi orada ve yanyana 10 büyük banka...dün gece onların karsısındaki bir barda geberene kadar içtik...içerideki TUZAK uzmanlarının bize ne hazırladıklarını tartıstık....TÜM LAMBALAR YANIK....düynanın bi bölgesinde....TALANI idare ediyordular...onları öyle seyredince....ÇOK EZİK HİSSEDİYORSUN KENDİNİ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu ben short keneye başladım.121.300 ilk kademe.Yukarı sürerlerse 125.000 kadar 3 kademe daha açacağım...Sn.Kuzu, 10 Temmuz'daki altın vuruşları tüm zamanların en yüksek işlem hacmi ile ve % 3,5 düşüşle geldi...Bunun dönüşü falan yok...Ok yaydan çıktı.Varolan yeni ekonomik model artık bellidir.Değişen hiçbirşey yok.Kredi bul bulduğun krediyle tüketimi fıstiklamaya devam et.Kabile kurulduğundan beri London'a gidemiyorlar.London resti çekti.Imf...Bizim kabile o iş şimdi olmaz rezil oluruz dedi.Döndü Çin'de arıyor merhemini.Bulamaz.Töbe bulamaz.İstanbul Yaklaşımı çok yakındır.Bugün doğalgaza botaşın yaptığı zamdan sonra enerji şirketlerinin kurtarılması mümkün değildir.Yabancı sadece zamanı kolluyor.Adım kadar eminim su anda gel korkma herşey güzel olacağı aşılıyor.Aklımızı kirletiyorlar.Tüm zamanların en büyük düşüşünü yaşayacağız 1 gün içerisinde ...Korkusuzca her yukarı sürdüklerinde SHORT açmaya devam edeceğim.Bugün açtım yarın ve Cuma gününe kadar açmaya devam edeceğim.Bu sefer kaybetmeye razıyım...O fonlar eli kulağında gelecekler satışa...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapabilir smart....bekleneni yapmıyacagı kesin....niye NÖTR kalıyorum....anla....
Yorum
-
Birde karar vermemiz gereken konu bence bu ; 2001 ve 2008'de %65 geri çekilme yaşadık.Şu anda henüz %26 seviyesinde geri çekilmemiz.2001 ve 2008'de ekonomik daralma çekilmesiydi yaşanan.Şu anki hafif ekonomik durgunluk fiyatlaması.Sn.Kuzu bu bence hafif bir durgunluk olamaz.Bu geri çekilme bu işin başlangıcı...Bu iş en iyi ihtimalle 75.xxx lerde son bulmalı...
Yorum
-
2.kademe short açıldı... Eğer sürerlerse 100.000 kadar devam.Ortalaması 123.000 lere oturur açılan shortların.Kuzu kuralının dışına çıktım.Aldığımı korumak yerine vermeye razıyım Sn.Kuzu Affet beni ölümüne gidiyorum çünkü bu çıkışa ikna olmam mümkün değil...
Yorum
-
hale hanım twiter de yoksun hayırdırHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.kademe short açıldı...�� Eğer sürerlerse 100.000 kadar devam.Ortalaması 123.000 lere oturur açılan shortların.Kuzu kuralının dışına çıktım.Aldığımı korumak yerine vermeye razıyım Sn.Kuzu �� Affet beni ölümüne gidiyorum çünkü bu çıkışa ikna olmam mümkün değil...
Yorum
-
Kırmışlar sonunda şifreyi.Nasıl bir ülke olduk anlamadım...Sn.Dayan takip ediyor tweet gelirse dikkate almayın lütfen.Tweeter'a mail attım hesabı geri alabilmek için uğraşıyorum :(altun47 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhale hanım twiter de yoksun hayırdır
Yorum
-
En güzel mal, algılar short iken, dirençte alınırmış...
Hale abla dikkatli olmakta fayda var... Kuzu emminin tabiri ile skender... beklenmeyeni yapar... sosyal medyada gördüğüm çoğu kişi aşağı bekliyor...
Bir miktar mal ile uzun devam. 96 stop...
Yorum
-
Ablacım gidemez gitse gitse 100.xxx gider.Onun üzerinde oluk oluk mal yağar üzerine...Burdan koyabileceği max 2.000 puanı var yukarıya...Yanılıyorsam kol keserim Kuzu kuralını ihlal etmenin bedelini ödemiş olurum...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn güzel mal, algılar short iken, dirençte alınırmış...
Hale abla dikkatli olmakta fayda var... Kuzu emminin tabiri ile skender... beklenmeyeni yapar... sosyal medyada gördüğüm çoğu kişi aşağı bekliyor...
Bir miktar mal ile uzun devam. 96 stop...
Yorum
Yorum