önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

AKP gitsin istiyorsan....ona muhalefet etmiyeceksin....

mermi hızıyla gidip AKP li olacaksın....

AKP karsısınıda kimseyi bulamıyacak....

nerede cokluk orada bokluk....o zaman meydana gelir....yoksa sittin sene kurtulamazsın...

hisse net cafe cadde gibi muhalefetler...AKP yi güçlendirir...düşün ayhan 53 liderleri...kim gider onun peşine...ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu kuralı....muhalefet yoksa....iktidarda yoktur....

filazofinin birinci kuralıdır bu....

diger bir deyişle...

muhalefeti yaratamazsan....İKTİDAR OLAMAZSIN....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

MİSAL...

CHP yoksa...AKP nin olma ihtimali sıfırdır....CHP var oldugu üçün....AKP vardır....

lem yüksek mertebeden feylosofiye girdim gene....borsada nötr oldun nu...GEYİK muhabbeti alevleniyor bende....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

MİSAL...

AKP ve MHP baskanlık sisteminde hemfikirler...CHP de evet derse....HALK KESİN HAYIR DER....bu insan beyninin göreceli REFERANS noktaları ile ilgili bişeydir....

Yorum

• manif
            Matematikçi
            • 16 Ağustos 2011
            • 752

bak bende aynı şeyi düşünüyordum. chp haybeye propaganda yapmasın. herkes ne istiyorsa onu yapsın desin. millet gider hayır basar.
            grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              MİSAL...

AKP ve MHP baskanlık sisteminde hemfikirler...CHP de evet derse....HALK KESİN HAYIR DER....bu insan beyninin göreceli REFERANS noktaları ile ilgili bişeydir....
              finansal piyasalarda....ben bu sistemi uyguladım hep...ve hep tutturdum....insan beyni cıvıktır....rebbim ele yaratmış...

Yorum

• freeyourmind
                Katılımcı
                • 12 Mart 2016
                • 198

yapmaz...fitch ne derse desin....JUNK DURUMUNDA KAARTLAR....ASAGI DÜŞÜP...fırsat vermez bu tur çıkışlar erkmen...

bunun borsa literaturnde adı....düz duvara tırmanmaktır....habire tırmanır....ASAGIYA MUSTERİ VAR ÇÜNKİ...

KUZU KURALI....müşteri yoksa yaratılır....ve oyulur...

baglı kuzu kuralı....heryer karanlıksa...nötr ol...yorganı basına cek uyu...

niye dersen...

eşkiya karanlıkta gezer....
                kuzucum yani yukarı çekip milletin eline verecekler malı diyorsun. peki kime nereye kadar verecekler ki, nereye düşecek 92000'den. Merkez bankasının tutumuna bakılırsa dolar da yoluna devam edecek. plan yükselen dolarları bozduran millete malları 92'den kakalamak mı acaba?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kuzucum yani yukarı çekip milletin eline verecekler malı diyorsun. peki kime nereye kadar verecekler ki, nereye düşecek 92000'den. Merkez bankasının tutumuna bakılırsa dolar da yoluna devam edecek. plan yükselen dolarları bozduran millete malları 92'den kakalamak mı acaba?
                  hayır...millette mal alacak para yok...kimsye mal filan üfleyecek durumda yok....kendi içinde müşteri var...HEDGE müşterisi bunnar...ONNARA KARSI OYNUYOR...

eski yazılarımda....DÜZ DUVARA TIRMANMA....HOLD-UP....filan sartlarını uzun uzun anlatmıştım....bu o....

unutma....

assagı gidbilmesinin tek kosulu var....assagı yönlü olanların komple kesilmesi....işte DÜZ DUVARDA bunu yapıyor ki....ÇÖKSÜN VE ÇÖKERKEN Bİ TEK KENDİSİ KAZANSIN...

bendenizde sabırla o temizligin bitmesini bekliyorum ki....BİNEYİM....kiminle beraber...ONUNLA BERABER...

BU BİNİŞTE...dolar-tl ayagınında 2.80 öngürüm....gene DUZ DUVAR dır....merkez bunu engelledi gibi...

çünki....bu inişle halka dolar bozduracaktılar....

Yorum

• freeyourmind
                    Katılımcı
                    • 12 Mart 2016
                    • 198

Tamam kuzu ben arşive bir bakayım o zaman

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

forumlarda yazan usagların sorunu sudur hep....

kendilerini ülkenin sahibi sanarlar hep....

halbuki tüm ülkelerin sahipleri....o ülkelerdeki YERLİ OLİGARSİ dir....

misal....git...hissenet cafe caddeyi oku....usaglar ülkeye sahipmiş gibiler...

sanki....ARCELİK onunmus....sanki TUPRAS onunmus....sanki şirketler onunmuş gibi...

halbuki degil....onun degil hiçbirsey...

öyleyse...

bırak....BİRAZDA ÜLKENİN SAHİPLERİ ÜLKEYİ SAVUNSUN....seninle aynı kaygıları duymuyorlarsa...İŞLER YOLUNDA DEMEKTİR...
                      Çok basit bir bakış açısı.
                      Çalışmayabilir..
                      Ya işler iyice çığrından çıktı-çıkıyor ise..
                      Oligarklar kendilerinden evvel çıkış kapısına vatandaşın yığılmasını ister mi ?
                      Ses çıkarmamalarının nedeni ni bilemezsin..

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

sildim...okudunuz....anlattıklarım...DUZ DUVARA borsanın tırmanma sebebi idi....

bazı kiritik günnerde....sizlere amrikide borsa kapanısında randevu verip...bazı şeyleri yazıp silecegim....yani bu saatlerde....

Yorum

• phaon
                          Aktif
                          • 13 Şubat 2016
                          • 200

niye sildin kuzu okuyodum, g..tunu gösterdi den sonrasını okuyamadım
                          0.618

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            niye sildin kuzu okuyodum, g..tunu gösterdi den sonrasını okuyamadım

ha ha ha....iyiki okumamıssın...miden bulanırdı....adam hala yan yan yürüyor....

Yorum

• phaon
                              Aktif
                              • 13 Şubat 2016
                              • 200

Allah ta seni güldürsün
                              0.618

Yorum

• labtek
                                Tecrübeli
                                • 11 Ekim 2009
                                • 505

okuyamadik...
                                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information