önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • griyim
    Yeni Üye
    • 04 Eylül 2011
    • 2

kuzu ağbey,

sana bir danışsam diyorum

şimdi bu "kriz" denilen şey,

bi "gerçek kriz"

bi de "sahte kriz"

diye

ikiye ayrılıyor.

sahte olanına "finansal kriz"

gerçek olanına da "ekonomik kriz" diyorlar

şimdi,

bizim bu recep erdoğan hükümetinin

içinde dans etmeye çalıştığı kriz

hangi gruba giriyor ??

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hesabı su.....seçime bu bölgede girecek....YUZDE 5 EKSİ ACACAK SECİM ERTESİ....nötr bekleyip....seçim önündeki tepeden SHORT cakıp....seçime SHORT girecegim.

nasıl oyniram TİTRETTİN.....GÖRİRSEN....EYLEM YAPARSAM YAZARIM DEDİM....YAZDIM.
      secime bende satım varantı ile gireyim

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ha ha ha....nasılım usaglar....nokta atısı....KERİMMMM TIRLARI YÜKLEDİ...sonra fişeklediler 1500 puvan.....ha ha ha

yoogggg kuzu bu işi bilmez....biz biliriz...kovun onu bu forumdan....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

evettttt....gel...gel...gel....EVLİYAULLAH seni dört gözle bekliyor....PARALARI SAYİRAM....COK PARA İKİ GÜN SÜRER SAYMAM....sende yeniden ikilmek üçün domalırsın....işin bu yawri.....ha ha ha

kuzu bu....ikmek üçün yaratılmuş....ha ha ha

ne görüyon grafta....biri yuvarlak....genelde ipnede olur...skenderde ipne....o 98 000 de....biri elips 96 000 de...adı E*5 e cıkmış yuvarlak...TIR suforleri elipse cevirmiş...

gız hale sen bunnarı okuma....ayıp....erkek muhabbeti....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

YIKARAK YARATMAK.....devrede olan bu....yıktı....yarattı....yatıracak....ne zaman....seçimin ertesi günü....

incik....

tabiii....DELİANLILAR HARMAN OLACAK.....baş delianlı kim....kuzu efendi hazretleri....

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

cumaya kadar hedef 96 ? veya 98000 ? mi kuzu başkan

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

evett yegen....amiralden karla cıkarsın....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

iki dene guzu var unutmayın....

biri yorumcu kuzu....o küfür etmez.....

öbürü.....furusan akıncı kuzu....bu para makinasıdır....TALANCIDIR....CİHADA cıkmıştır....kefere keser....BÖGÜN ONU İZLİYORSUNUZ....

BU GUZU...hiyle...hurda...dubara...numoro...gibi....ince işlerden anlar....her an saldırıya hazırdır....

misal suan gasınıyor....95 000 i asarsa....serrrrefffsizim bindirir....yapmamalı bu hatayı...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

VİOP....113 LERDEN 117 BİNLERE YEK GÜNDE....4000 PUVAN YAPAR....bu ne dimektir....fur beni...ayagının altını yalıyım neolurr....dimagtır.

117 500 deyem.....

Yorum

• aliak
                      Katılımcı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 70

]xu 100

94.200 altında kaparsa?
                      asağı bakış devam edebilir mi ?

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

aliak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ]xu 100

94.200 altında kaparsa?
                        asağı bakış devam edebilir mi ?

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AYU trendindeyiz....bu degişmez....seçim bunu degiştiremez....YÜZDE 60 düşecegiz....yüzde 25 düştük henuz....NASIL DÜŞECEGİZ....usulet ve suhuletle....bunu İSPANYA ve avrupa merkez saglıyacak....İSPANYA BİZE....80 MİLYAR DOLAR YATIRMIŞ....bunu cekecek....eti ne budu neki İSPANYANIN garanti gibi bi pankaya sahap olsun.....avrupa merkezi izle....faizi artırdımı....İSPANYA gırtlaklanır....garanti alamana gecer....bu DİPTİR....Bundan gayri DİP yoktur.

ne diyor kuzu...ON YILLIK CYCLE BİTTİ...BUNUN düzeltmesi yüzde 60 dır...SERMAYE el degiştiirmeli ki...kriz bitsin.

NOT....bunu yazan yorumcu guzu idi....furusan...deyyuzzz guzu deeldi....o komple bi pisliktir...rebbim onuda ele yaratmış....

Yorum

• labtek
                          Tecrübeli
                          • 11 Ekim 2009
                          • 505

Kuzu... Tesekürler... Sen ve dagittigin o güzel fikirlerin ile nice insani ihya ettin...Pesinden sürükledin... Tengri`nin sana verdigini bizler takdir ettik... Kendine özel saklamadigin icinde tengri takdir edecek... Saglicakla kal. Ömrün uzun olsun...Güzel insan...
                          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            evett yegen....amiralden karla cıkarsın....
                            amirali elden çıkardım başka kagıt aldım onu bile sattım neyse asağı gelirse alır cumaya veririm yine saol varol.

ama seçime endeks satım varantı ile girecem oynayacagız bir rulet..

Yorum

• muratti
                              Aktif
                              • 09 Eylül 2007
                              • 266

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              amirali elden çıkardım başka kagıt aldım onu bile sattım neyse asağı gelirse alır cumaya veririm yine saol varol.

ama seçime endeks satım varantı ile girecem oynayacagız bir rulet..
                              Bu varantlarda vade olayı nedir istediğimiz zaman satamıyormuyuzClick image for larger version

Name:	Screenshot_2018-06-19-22-17-15.png
Views:	1
Size:	164.9 KB (Kilobyte)
ID:	521268. Satım varantı bu mesela

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

Vadesi vede yonu bilmen lazim atiyom endeks satim aldin %5 dustu endeks sen parayi 2 ye katlarsin tersi durumda yariya iner.vadesi yaklastikca gunluk deger kaybi var.sifira iner degeri yani sermayen biter.hisse bekle gibi degily

Yorum

Working...
                                X

Debug Information