önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

seçimi kim kazanır.....bu sorunun cevabı....BU YAZDIKLARIMDA GİZLİ.....

benzerlik analizinde....

1...islam öne cıkarılıyor....hem 1950 de...hem 2001 den sonra...kim cıkarıyor...NATO cıkarıyor...bizimkiler degil.

2....DEVALUASYON OLUYOR....ikisindede oldu...birinde 1958 de oldu 3 kattan fazla...bundada 2018 de oldu 3 kattan fazla...

3....MENDERES rusyaya yanastı....tayyip beyde yanastı....

sıkı durun....

buraya kadar benzerlik tam....

ve fekaatttt....BOP henuz bitirilmedi....kimle bitirecek....SORU BU ASLINDA.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

2011 yılına kadar...AKP yi destekledigim forumlarca bilinir....destekledim...çünki yukarıda anlattıgım ESEN RUZGARLARDAN ÜLKEM PARA ALSIN VE YARARLANSIN İSTEDİM....yararlandık...bu inkar edilemez...köprüler tuneller...alt yapı yapıldı....

ve fekaattt....

2011 den sonra....tayyip bey degişti....kendini menderes gibi İLAH görmeye basladı....artık kendinden bahsederken '' ben '' demeyi bırakıp...''BİZ'' demeye basladı...kendini cogul görmeye basladı....BÜYÜK GÜNAHI İŞLEDİ....adı...KİBİRDİR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Çalının arkasına saklandık ölü taklidi yapıoz �� Her cümleniz ezberimde ��

HA HA HA....para kazanırken....sessiz olucan...göz deger.

Yorum

• labtek
          Tecrübeli
          • 11 Ekim 2009
          • 505

Butonlar calismiyor...
          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Butonlar calismiyor...
            ha ha ha....güzel yazdım degil mi....halkımın...gariban halkımın hiç bilmedigi şeyler....deeelll mi....EGİTİM ÇOK ÖNEMLİ....ince diyorya....senede 10 000 kişi yurt dısında okutacagım diyor....dogru söylüyor....çünkiii...TÜRKİYENİN TÜM GERCEKLERİ TURKİYEDE YAZILIP TARTISILMIYOR....orada hikaye gündem hikaye kasaba politikacıları tarafından uyduruluyor...kendine emredileni yapıp....BEN YAPTIM DEMELERİNİ....ancak yurtdışında okumus biri görür....çünkiii...o...TURKUN TURKE PROPOGANDASINA MICIYLA GÜLER.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

HALEM....güzel bişeye barnak bastın kocaoglan.....

o görevli halem....nasıl bi görevi var....şecimden sonra yazacagım.

Yorum

• istinyetilkisi
                Aktif
                • 12 Temmuz 2016
                • 273

Kuzu hocam tüpo görevli bunak amiral hala hareket etmiyor! yonca yoruldu. akkızın emaresi yok

Yorum

• şemsi
                  Katılımcı
                  • 10 Haziran 2009
                  • 107

Kuzu ustadim bence harika bi siyasi analiz yapiyosun.2011 de kalmistik😊

Yorum

• stefano
                    Aktif
                    • 13 Kasım 2008
                    • 229

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    seçim rellisindeyiz usaglar....FARELER beyaz peyniri yedi....

Bu durumda
                    1. kuzuda hedef rakam 82xxx
                    2. haftalar önce twitterde stah ve babo çizgilerine göre en kötü hedefi 30 haziran haftasına verdi

ilk tur sonrası 82xxx olası görünüyor, yani jeopolitik ve teknik analiz bu noktada birleşiyor

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

şemsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu ustadim bence harika bi siyasi analiz yapiyosun.2011 de kalmistik��
                      esas onu yazmam lazım....yoruldum biraz...brokerlarla cebelleşim tilifonda....iddialarımız var kerizzlerle....yatırıp üstlerinden geçiyorum her iddiada....ALTIN da henuz sonuca varamadık....zaman asımından kaybettin diye beni zorluyorlar....SARI GACIYI SHORTLADIK AYLAR ÖNCE....kardayız ama az....hedefime gelmedi bi türlü....çünki paritenin 1.10 un altına inmesi ilazım ki...sarı gız E-5 e cıksın...

Yorum

• muratti
                        Aktif
                        • 09 Eylül 2007
                        • 266

esas onu yazmam lazım....yoruldum biraz...brokerlarla cebelleşim tilifonda....iddialarımız var kerizzlerle....yatırıp üstlerinden geçiyorum her iddiada....ALTIN da henuz sonuca varamadık....zaman asımından kaybettin diye beni zorluyorlar....SARI GACIYI SHORTLADIK AYLAR ÖNCE....kardayız ama az....hedefime gelmedi bi türlü....çünki paritenin 1.10 un altına inmesi ilazım ki...sarı gız E-5 e cıksın...
                        Üstad buralardan azda olsa cumaya kadar tepki gelmezmi 4-5 bin puan

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Üstad buralardan azda olsa cumaya kadar tepki gelmezmi 4-5 bin puan
                          sevgili muratti....

PİYASA SOPASI ELİNDE....adam terbiye ediyor.....bu dayak tamam ben bi daha bu işe burnumu sokmam yani faiz mi yumartadan cıktı yumurtamı faizden diyene kadar sürer.....ADAMIN 450 MİLYAR DOLARI VAR TURKİYEDE....tek adam...düyna lideri...halife filan takmaz bu....ÇÜNKİİİİ....ümmet degil....ÖZGÜR....

AÇIN...menderes dönemini okuyun....nereden....dış kaynaklardan....o zamanda PİYASA SOPASINI ELİNE almış....KARABORSA ile menderesi evire çevire dövüyordu....döviz piyasası yoktu henuz...MALLA DÖVÜYORDU....1957 İLE 1960 ARASI...HERSEY KARABORSA İDİ.

Yorum

• swayze
                            Katılımcı
                            • 07 Ekim 2008
                            • 123

sevgili muratti....

PİYASA SOPASI ELİNDE....adam terbiye ediyor.....bu dayak tamam ben bi daha bu işe burnumu sokmam yani faiz mi yumartadan cıktı yumurtamı faizden diyene kadar sürer.....ADAMIN 450 MİLYAR DOLARI VAR TURKİYEDE....tek adam...düyna lideri...halife filan takmaz bu....ÇÜNKİİİİ....ümmet degil....ÖZGÜR....

AÇIN...menderes dönemini okuyun....nereden....dış kaynaklardan....o zamanda PİYASA SOPASINI ELİNE almış....KARABORSA ile menderesi evire çevire dövüyordu....döviz piyasası yoktu henuz...MALLA DÖVÜYORDU....1957 İLE 1960 ARASI...HERSEY KARABORSA İDİ.
                            Kuzu hocam 87.000 civarında seçimlere yaklaşırsa muhalafetin kazanmasını bekler piyasa demiştiniz

Beklentiniz hala geçerli mi?

25 Haziranda meclisin muhalefetin elinde olması ve cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda piyasanın tepkisi nasıl olacaktır sizce?

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

TURKUN YİGİT EVLADI.....

sen bi kurdun soyusun....kurt zekidir....avcıdır...tarihini bilmek istiyorsan ekonomi tarihini okuyacaksın....digerseyler...BUNUN YAN ÜRÜNLERİDİR.

Bu tarihi bilirsen....osmanlı niye battı dedilermi....iki kelime ile cevabı verirsin....ALTINI YOKTU....avrupa amerika kıtasına cıkmış orada altın ve gümüşü bulmusken....1500 lerde....bizim padişah KANNUNİ SULTAN SÜLEYMAN....hürrem sultanı mutlu edebilmek üçün 40 yıl debeleniyordu....ALTIN ÜÇÜN....amerikaya bi osmanlı donanması yollamamıstı....donannması bi numaraydı basında barbaros hayrettin padsa vardı.

sen bi kurdun soyusun....turkun yigit oglu...din aractır senin üçün amaç degil...o aracla hedeflerine ulastın tarihte...bi gök tengri ile....bi allah la.

gök tengri ile...orta asyadan atlarını dehledin karadenizin kuzeyinden avrupaya girdin...batı roma yı yıktın....

allah la...hazarın güneyinden irandan girip tüm arap halkını kölen ettin...anadolya dalıp...constantinopolisi kusatıp...DOGU ROMAYI YIKTIN....

sen....turkün yigit oglu....tarihi kanınla yazmıssın....EKİLİP EKİNLE GELMİŞSİN....EZİLİP UN OLMUŞ GELMİŞSİN....FURULUP KAN OLUP AKMIŞSSIN....çaglamışsın çaglamışsın....kendini hep YENİDEN DOGURMUSSUN...

DOGUR KENDİNİ YENİDEN....bir seçim var....yırt at sana biçilen ÜMMET KEFENİNİ...yırt at...TİTRE VE KENDİNE DÖN.

mit şöyle....

turkun düşmanları turkleri kıstırıp hepsini kılıctan geciriyorlar....on yasında bi erkek cocuk kacıyor...onu ormanda yakalayıp...ayaklarını ve kollarını kesiyorlar....kıyamıyorlar öldürmeye...öylece ölüme terkedip gidiyorlar....bir dişi kurt geliyor....bu cocugu avladıgı etlerle besleyip iyileştiriyor....büyütüyor...onunla çiftleşiyor....düşmanlar bunu ögreniyor...ormanı arayıp cocugu buluyorlar onu öldürüyorlar ama DİŞİ KURT kacıp bi daga sıgınıyor....bu dag ve magarası ERGENEKONDUR....orada on cocuk doguruyor....ON OGUZ TURK BOYLARI....en zekisi ve güçlüsü ASENA....hanları oluyor....DÜNYAYI TİTRETİYORLAR....

SEN BİR KURDUN COCUGUSUN....kurt ol....ÜMMET OLMA....ümmet sıgırdır...koyundur...kuzudur.

Yorum

• Titrettin
                                Aktif
                                • 20 Aralık 2016
                                • 318

Kuzu dayım herkes 80 bine hızlı iniş,dolarda da bu hafta 5, seçim sonrası 5,5- 6-7 Allah ne verdi ise bekliyor. millet titriyor.

sen bize köpekle üremeyi yazıyorsun.

benim gibi marabalar anlamaz hocam. Tırlar ne yöne gidecek.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information