önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • cabbar
    Seyirci Üye
    • 13 Mart 2016
    • 68

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayanım....bitanem....yuce rebbim ikimizede yeriyin kullarım dedi gene....

kokladık....ben karı aldım....sen kara gececek hamleyi yaptın....panicte kapat yarın....

bu yeterli degil....MACRO...yuzde 20 politika faizini çak diyor....

bu faiz...artısı yeterli degil....bitane daha yuzde 3 lazım....piyasa bunu biliyor....BU BEKLENTİ BORSAYI GÖÇERTİR...biliyorlarki bi yüzde 3 daha var....
    Syn abim şimdi dolar buralardan 4.2xx lere gerilese sonra o bahsettiğin 300 puan faiz artışını almak için doları 5-5.20 aralığına çekerlermi? Ayrıca bu hareketle endex de dolar bazlı 20500-21000 dolara inip ikili dip yapabilir!!

Yorum

• stefano
      Aktif
      • 13 Kasım 2008
      • 229

cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Syn abim şimdi dolar buralardan 4.2xx lere gerilese sonra o bahsettiğin 300 puan faiz artışını almak için doları 5-5.20 aralığına çekerlermi? Ayrıca bu hareketle endex de dolar bazlı 20500-21000 dolara inip ikili dip yapabilir!!
      sen kara gececek hamleyi yaptın....panicte kapat yarın....
      Abi bende bu panik boyunu merak ederim, hesabı yaklaşık neye göre yapmak lazım.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

cabbarım....hadise sudur....

çarpışma iki gurup arasında....

bir gurup para tasarruf ediyor....bankaya koyuyor.....

ikinci gurup....kredi kullananlar....bunlar ilk gurubun pankaya kodugu parayı ucuza alıp servetine servet katıyorlar....son on yıldır turkiyede...

İLK GURUP....para tasarruf edip....PARALARI ERİYENLER....İKİNCİ GURUBA....anamızı bellediniz on yıldır..paralarımız eridi diyor....ANANIZI BELLİYECEGİZ DEDİ GARİİİİİ....

bu iki gurubta PATRON KİM.....parayı tasarruf edenlermi....kredi alanlarmı....hükümet kredi alanlar patrondur dedi...

tassarufu yapanlar elemi dedi....hükümet heee ele dedi....

suanda olan....para tasarruf edenler....basbarnagını işaret parnagının arasına sokup yumrugunu hökümete gösterdi....yerli ve yabancı para sahipleri...

FAİZİ 3 PUAN ARTIRDI....bu yetmez....

bu insanlar yıllardır soyuluyor....sucları PARA BİRİKTİRMEK.....

onunçün.....KİMSE DURDURAMAZ BUNNARI.....ŞOK FAİZ.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bele günnerde....dashaklarım şişer....hormonlar bedenimi sarar....AÇ BİR KURTA DÖNÜŞÜRÜM CEDDİM GİBİ.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• SubZero5
            Katılımcı
            • 25 Mayıs 2009
            • 87

boyle giderse aydin dogan , sattiklarinin ustune sabah ve atv yi de alir ustunede 500 milyon $ cebinde kalir

ama AD, akilli adamdir bir daha medyaya girecegini sanmam
            Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
            Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
            Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
            Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

evettt......103 000 ila 94 000 hareketi içindeyiz....

faiz artırırlarken yazdım....borsa 22 400 dolar endeksten...20500 dolar endekse düştü....dolar tl tekrar 4.55 olunca....borsa tekrar 22 000 e geldi....bu 103 000 di....önceki gün....oradan actı...MAKİNALI TUFENKLE TARADIM....VE DÜŞTÜ.....nereye 21 500 dolar endekse...

çünki....faiz artısı yeterli degildi...BORC KRİZİNDEYİZ....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

TAM 15 İŞ GÜNÜ....üçhafta....22 000 dolar endeks ve 19 000 euro endeks etrafında....burası son 10 yılın dibi deyip burayı savunur gibi yapıp....MAL ÇIKTILAR.....bugünki hacim korkunctu.....çünki bu hacim dibte oluştu.

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

TAM 15 Ãà GÜNÜ....üçhafta....22 000 dolar endeks ve 19 000 euro endeks etrafýnda....burasý son 10 yýlýn dibi deyip burayý savunur gibi yapýp....MAL ÇIKTILAR.....bugünki hacim korkunctu.....çünki bu hacim dibte oluþtu.
                    94 binlermi geliyor kuzu baskan sanki secim oncesi 100 binler savunulacak gibi.

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

secim rallisi yokmu yada 94 binler secim oncesi gorulurmu baskan

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yegen....MERKEZ dolar-tl yi buralarda tutabilirse....4.80 yani....94 000 demek....19 500 dolar endeks demektir....ORADAN 22 000 dolar endekse....bi tepki gelecegini hisaplıyorum....SECİM ÖNCESİ.....19 500 DOLAR ENDEKS VE 22 000 DOLAR ENDEKS....yani dolar-tl 4.80 de tutuluyor.....secim öncesi 94 000 iniyoruz....sonra 105 000 e tepki koyuyoruz....

bunu SECİM TAHMİNLERİ YAZIMDA.....bi ay önce belirtmiştim....bund degişiklik yok....neden böyle düşündüm biraz acayım....

bir kuzu kuralından....

kuzu kuralı....bir finansal instrumandan....herkes cıkıp kurtulmak üçün fırsat kolluyorsa....O FİNANSAL İNSTRUMAN ÖYLE Bİ YERE İNDİRİLİRKİ....BURADAN CIKAN HERKES MUTLAKA ZARARINA CIKSIN.....sonra acımasız bi dik TEPKİ KOYAR.

şele olur....

post a picture

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bakın bu grafımın adını MALİYET TARAMASI KOMUSTUM....bunu 122 000 endekste iken KENE shortlara girerken yayınlamıştım....bu GRAF kuzu kurallarını komple kapsıyor.....

kapitalist mode kapital akümülasyon proseslerini İÇERİYOR....bu grafın son ayagına geldik....94 000 hareketine...

bak yegen....MALİYET TARAMASI....DOLAR-TL DEGERLERİ....alttaki üç cızgı....alternatif DOLAR-TL degerleri üçün SİMULE edildi by kuzu....94 000....87 000....80 000....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

dolayısıyle....FURUSURKEN....maliyet taramasını degiştiren....DOLAR-TL degerlerini önemsemeli....ve hedeflerimizi derhal ona göre adapte etmeliyiz...niye ...çünki karsımızdaki yabancı bu degerlerle oynuyor....BAK BUGUNU SATIS FIRSATI OLARAK KULLANDI.benim gibi aklı basında olan biri bunu dün faiz artırıldıgında gördü....MAKİNELİ TÜFENGİ ELİNE ALDI...BU SABAH TARADI...gitti yattı...newyorkta gece 0 4.00 dı....gözleri kayıyordu....viski bile ayakta tutamadı...

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

boş durmadık guzum
                              güzel gündü

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

yegen....MERKEZ dolar-tl yi buralarda tutabilirse....4.80 yani....94 000 demek....19 500 dolar endeks demektir....ORADAN 22 000 dolar endekse....bi tepki gelecegini hisaplıyorum....SECİM ÖNCESİ.....19 500 DOLAR ENDEKS VE 22 000 DOLAR ENDEKS....yani dolar-tl 4.80 de tutuluyor.....secim öncesi 94 000 iniyoruz....sonra 105 000 e tepki koyuyoruz....

bunu SECİM TAHMİNLERİ YAZIMDA.....bi ay önce belirtmiştim....bund degişiklik yok....neden böyle düşündüm biraz acayım....

bir kuzu kuralından....

kuzu kuralı....bir finansal instrumandan....herkes cıkıp kurtulmak üçün fırsat kolluyorsa....O FİNANSAL İNSTRUMAN ÖYLE Bİ YERE İNDİRİLİRKİ....BURADAN CIKAN HERKES MUTLAKA ZARARINA CIKSIN.....sonra acımasız bi dik TEPKİ KOYAR.

şele olur....

post a picture

kuzu başkan %100 maldayım ben 94 de düşmeden 106 bekliyordum secim öncesi çaktılar 2.seans yarın kol kes yapayım 94 binler secim öncesi görülür reis ekonomik krizle oy toplayacak daha güçlü gelecek

dolara çaktılar yarın tepki gelir ben satar çıkarım umarım kısmet birazda

Yorum

Working...
                                X

Debug Information