Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
usaglar didim 10 dakkanız var barnaklarım gigişir....durduramam dedim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
cinlerin dolar-tl yi durdurmaya güçleri yetmiyor....borsada iþlemler tl....oooo tl bizde gani diyorlar....cinler.
Kuzu baskan herkesi terse getirecek bunlar dolar 4.60 endeks 102 lerde sanki burdan yukari olacak dolari iplemiyor endeks zaten dolar bazinda dipteyiz agam secime kadar yukari diyorum endeksde
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Her tarafta dolar su olacak kriz var onceden yokmuydu secim oluncami gun yuzune cikti herkes gibi dusunurseniz para kazanamassiniz sorun surda endeks en kotu 17000 euro endeksi gorur oda 93 binler yok siyasi kriz cikarsa o zaman baskanin bahsettigi yerler gorulur guc dengesi ne tarfta belirleyici olan o belirsizlikten dolayi kur yukarda buda endeks ve hisselerde nispeten yabanciya peskes cekiliyor ansizin endeksi alalacaklar oyun buyuk..
1...ESKİ TURKİYENİN ŞİRKETLERİ VARDI DEVLETE AİT....eregli...telekom...tupras...petkim...çiment o...seker...limanlar..vesaire. YENİ TURKİYENİN BUNLARI YOK ARTIK....yerine CİNLERİ var....kim o cinler...bu şirketleri satınalan yabancı ve yerli ortakları....bu şirketleri aldılar....niye aldılar KAR ETMEK ÜÇÜN VE BU KARI HERYIL....kendi ülkelerine transfer edip KARI ORTAKLARINA DAGITMAK ÜÇÜN....bu DOLAR-TL ye furuyor....yeni türkiye cini bu....
2....YENİ TURKİYENİN İKİNCİ CİNİ....yabancı bankalar ve yabancıların satınaldıgı turk bankalar....bunnar SİNDİKASYON KREDİLERİ GETİRDİ....yüksek faizle....dagıttılar....bu kredilerin faizleri toplanıyor tl olarak...dolara cevrilip yurt dısına gidiyor....bu dolar-tl ye furuyor....
3...HALKIN BANKALARDA OLAN DÖVİZ MEVDUADTI 290 MİLYAR DOLAR....bu bankada dolar olarak duruyor mu....olur mu olumm....banka onu kredi olarak dagıtıyor....o para bankada yok....mevduat sahibi DÖVİZİNİ bankadan çekmek isteyince....banka DOLAR satınalıyor...bu dolar-tl ye furuyor...
EEEE BU DURUMDA NE YAPMAK LAZIM....son 15 yılda...türkiye agzına kadar EVLİYAULLAH doldu....bu EHLİ SÜNNET VELCEMAET evliyalarını toplayıp...cübbeli baslarında....CİN DUASINA CIKMAK İLAZIM....son 15 yılda turkiyenin edindigi en büyük sermaye bu EVLİYAULLAHLAR....bunnar atıl duruyor....halbuki çare bunnarda....
mahserin üç atlısı gene devrede....DOLAR...ALTIN...PETROL...
BU DEVREYE girdimi....parite euro -dolar 1.0 a gider...DEMEDİ DEMEYİN....BUNU petrol yapacak....PETROLEDE italyada bi kac bankanın kütletilmesi yardım edecek...
petrol cıkacak....almak üçün DOLAR ilazım....doların yoksa ALTIN satarsın...ALTIN çökecek...
yooggg efendim...ülkeler FED de tuttukları altınları oradan çekmek istiyorlarmış....misal turkiye çekip...londra ve isvicreye komuş...yoogg efendim merkel 3000 ton altınını istemiş....BUNNAR ALTINI YIKAR ULEN....
BU FAZDA İSEK....turk borsasının hedefi 11 000 euro olur....şimdi 19 000 eurodayız son 10 yılın dibindeyiz....
kuzu efendi hazretleri-EVLİYAULLAH....buna oynuyor....
Kuzu eski turkiye degil diyen sen degilmi idin hatta 1 cent eski turkiyeKuzu yeni turkiye 2 cent artik dib buda 4,60 dan eder 92 bin endeks..Short kriz dolar siyasi denge bir tarafa agir gelsin bak nasil yukari basiyor endeks..
gecen gün bizim EDNAN HOCA ile konustum....kedicikleri ile ilgili....o hem EVLİYAULLAH hemide MEHDİ....didim EDNAN senin kediciklerin hepsi CİN....konus onlarla....dolar-tl deki cinlerin niyetini ögrensinler....
Son 10 yilin dibi yetmez bize 84 yillarinin krizini yasayacaguz dersen o ayri o zaman 11 bin ero 60, binler oda soyle olur siyasi cikmaza gireriz o zaman olabilir veya yunan borsasi ornegi..
Kuzu... Al sana teyid edilmemiş ancak olasılığı yüksek insider bilgi; ayın 5 i gibi OHAL. kalkma durumu mevcutmuş + MB’de 4-5 puan gibi şok artıtrım bekleniyor. 4,70-80 ve 90 lardan short emir açıcam bu olasılığa binaen. Sende kolla kendini 94 bin diye şartlama... 2009 daki dejavuyu yaşamayalım
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Kuzu... Al sana teyid edilmemiş ancak olasılığı yüksek insider bilgi; ayın 5 i gibi OHAL. kalkma durumu mevcutmuş + MB’de 4-5 puan gibi şok artıtrım bekleniyor. 4,70-80 ve 90 lardan short emir açıcam bu olasılığa binaen. Sende kolla kendini 94 bin diye şartlama... 2009 daki dejavuyu yaşamayalım
tüm nakitteyim tl...turkiyede...2013 de 1.75 den aldıgım dolarları 4.45 den bozdum....artık dolara girmem dedim...şok faize girecegim dedim....yazım geride....bugün yaptıgım FUR-KAC....103 200 den furdum...100 200 de kapayacagım dedim...
sorun su kanji....AKP yönetimi YENİ TÜRKİYE NEDİR bilmiyor....onlar sanıyor ki...YENİ TÜRKİYEYİ onlar yönetiyor....bende diyorum ki....YENİ TÜRKİYEYİ SİZ DEGİL....CİNLER YÖNETİYOR....ya adapte olun....yada çekin gidin diyorum.
ŞELE düşün kanjim....sen seksen kilosun....çalışmayı bıraktın ÜRETMİYORSUN... habire yiyiyorsun TÜKETİYORSUN...130 KİLOYA CIKTIN...mötün göbegin birbirine karıstı....çışını yapmak üçün elini uzatıp o etin içinde PİPİNİ arıyorsun yarım saatte ancak buluyorsun...donun ıslanmış...TURKİYEDEKİ BÜYÜME BU...PİPİSİNİ BULAMIYOR...DASHAKŞLARI İSE KOMPLE KAYIP YAGLANMIŞ.....SEX HAYATI BİTMİŞ....ikemiyor.
annatabildim mi ula....anarsist kerizzz....ha ha ha
Yorum