Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
evett....tartışma açılmıştır....görüşlerinizi yazın usaglar....
115 500 MÜ.....112 500 MÜ....
115500 makul
bana göre 117 ye savrulur sona 104
band bu
seçimi kim kazanırsa kazansın hedef 90xxx BANA GÖRE
seçimin erken veya baskın olması bişey değiştirmeyecek anca erteleyecek çöküşü
yaz sonu güzel şellaleler bizi bekler
baylar.....seçime gidelim lafı ile yüzde 3 düş....temam gidelimle yüzde 3 çık.....DİYE BİŞEY OLUR MU ULEN....
PEKİ OLAN NE.....bir kuzu kuralı gerçekleşti.....adı yıkım sinyali.....
neydi o kuzu kuralı....bir finansal instrumanda....gercek bi sebeb olmadan.....önce TULUM ÇIKARILIR....sonra TULUM GİYDİRİLİRSE....o instruman YIKILACAKTIR......bi finansal instrumanda....gercek bi sebeb yokken....önce TULUM GİYDİRİR....sonra TULUM ÇIKARILIRSA....o instruman UÇACAKTIR....
hangisini yaptı....UCACAGIIMI....YIKILACAGIMI....yıkılacagı yaptı....öyleyse ne yapacaksın....SHORTU ACIMADAN CAKACAKSIN....
önemli not.....bunnar olmazsa....borsa çoçuk oyuncagı olur....herkez DİNAZOR olur.....BUNNARLA POZİZYONLAR AYARLANIR....BU TUR HAREKETLERLE.....çoluk çoçuk soyulur.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
MERKEZ faizi artırır artızmada 105 000 deyiz....çünki...panka kaartları çöker.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SEÇİMİ NE BELİRLER.....EKONOMİ BELİRLER....HALK CEBİNE BAKAR....
misal....iki seçim oldu....biri haziranda....AKP cogunlugu kaybetti....3 ay hükümet kurulamadı....DOLAR-TL fişeklendi....halk korktu....kasımda....tıpış tıpış AKP ye oy verdi....verdi vermesine emme....NEYİ GÖRDÜ....ÇÜŞŞŞŞ AKP Yİ SEÇTİK....emme dolar-tl iyice cıldırdı....
neyi anladı....AKP yi seçmek....ÇÖZÜM DEGİLMİŞ.
Sn kuzu hocam,bilginize saygım var ama karşımız da devletin parasıy la oynayan bi gurup var,ikincisi adam atı aldım geçtim diyor neyin seçimi yapılacak gene atı alıp geçtim derse kim itiraz edebilir,daha önce kim itiraz etti,ne refaranduma ne Ankara belideyesi(Mansur Yavaş) ın kazandığı seçime,bırak itiraz etmeyi chp sandık tutanaklarını bile vermedi .
Sn kuzu hocam,bilginize saygım var ama karşımız da devletin parasıy la oynayan bi gurup var,ikincisi adam atı aldım geçtim diyor neyin seçimi yapılacak gene atı alıp geçtim derse kim itiraz edebilir,daha önce kim itiraz etti,ne refaranduma ne Ankara belideyesi(Mansur Yavaş) ın kazandığı seçime,bırak itiraz etmeyi chp sandık tutanaklarını bile vermedi .
BU YAZDIGIN....çok kötü....yabancı yatırımcı bunu bilirse....BAGLASAN DURMAZ....borsayı VARLIK FONU İLE TUTABİLİRSİN.....
EMMEEEEEE.....
TURKİYE DOLAR BASMIYOR Kİ.....DOLAR-TL Yİ NASIL TUTACAKSIN....halk borsada yok....çıkması ve inmesi ipinde olmaz....dolar-tl oynadımı.....HALKTA OYNAR....hadise temamen budur...
Hocam,size karşı görüş bildirmek haddim değil ,sadece bilgilen mek amacıyla soruyorum,bu doları bizim halkımıza yabancı sattığına göre 2001 de ki gibi siyasi amaçları yoksa neden dövizi yükseltsinler.
kuzu başkan seçime 15 gün kalaya kadar endeks 105 görür sonra 115000 hızlı bir tepki seçim sonrası temmuza sonu 93000 ler gelir dip olur sonra hedef yukarı
baylar.....seçime gidelim lafı ile yüzde 3 düş....temam gidelimle yüzde 3 çık.....DİYE BİŞEY OLUR MU ULEN....
PEKİ OLAN NE.....bir kuzu kuralı gerçekleşti.....adı yıkım sinyali.....
neydi o kuzu kuralı....bir finansal instrumanda....gercek bi sebeb olmadan.....önce TULUM ÇIKARILIR....sonra TULUM GİYDİRİLİRSE....o instruman YIKILACAKTIR......bi finansal instrumanda....gercek bi sebeb yokken....önce TULUM GİYDİRİR....sonra TULUM ÇIKARILIRSA....o instruman UÇACAKTIR....
hangisini yaptı....UCACAGIIMI....YIKILACAGIMI....yıkılacagı yaptı....öyleyse ne yapacaksın....SHORTU ACIMADAN CAKACAKSIN....
önemli not.....bunnar olmazsa....borsa çoçuk oyuncagı olur....herkez DİNAZOR olur.....BUNNARLA POZİZYONLAR AYARLANIR....BU TUR HAREKETLERLE.....çoluk çoçuk soyulur.....
ve borsada kurulan TUZAKLARI 2013 de baslık açıp anlattım.....bunların en önemlisi nedir demiştim....DISRUPTİVE BEHAVİOR....
eşşek arısı ve kelebegin herbini anlatmıştım....
dısruptive behaivior....BEKLENMİYENİ YAP....ÇILGINCA....ANİ VE SERT DÖNÜŞLER GERÇEKLEŞTİR....düşünme ve savunma-saldırma İÇGÜDÜLERİNİ yoket....
Yorum