önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tovbekar
    Yeni Üye
    • 10 Mart 2016
    • 16

hem yorum hem soru?
    Büyük Resim ne? Türkiyenin bu resimdeki rolü ne?

Yorum

• sea48
      Katılımcı
      • 08 Mart 2016
      • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

"China 2025 " (plani) + Petroyuan = trade war (bùyùk ihtimalle )

US 10year bond 2,750/2,850 ùzerinde kaldigi muddetçe, hedef 4,000 ( olumsuz )
      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
      Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        evett....tartışma açılmıştır....görüşlerinizi yazın usaglar....

115 500 MÜ.....112 500 MÜ....
        115500 makul
        bana göre 117 ye savrulur sona 104
        band bu
        seçimi kim kazanırsa kazansın hedef 90xxx BANA GÖRE
        seçimin erken veya baskın olması bişey değiştirmeyecek anca erteleyecek çöküşü
        yaz sonu güzel şellaleler bizi bekler

Yorum

• sahan88
          Aktif
          • 26 Şubat 2012
          • 253

majörler tükendi minörlere yolculuk...
          yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evetttt.....skenderin beyinlerinizde yaptıgı tahribatı tespit ettim.....

baylar.....

akıllarınıza mukayyet olun dedim hep....ekranda ki olaylar....AKILLARINIZA SALDIRIDIR.....yeşil ve kırmızı....yan ve sön....algılar yıkılır...

baylar.....

borsada kuralların olacak.....onlara yapısacaksın....

baylar.....seçime gidelim lafı ile yüzde 3 düş....temam gidelimle yüzde 3 çık.....DİYE BİŞEY OLUR MU ULEN....

PEKİ OLAN NE.....bir kuzu kuralı gerçekleşti.....adı yıkım sinyali.....

neydi o kuzu kuralı....bir finansal instrumanda....gercek bi sebeb olmadan.....önce TULUM ÇIKARILIR....sonra TULUM GİYDİRİLİRSE....o instruman YIKILACAKTIR......bi finansal instrumanda....gercek bi sebeb yokken....önce TULUM GİYDİRİR....sonra TULUM ÇIKARILIRSA....o instruman UÇACAKTIR....

hangisini yaptı....UCACAGIIMI....YIKILACAGIMI....yıkılacagı yaptı....öyleyse ne yapacaksın....SHORTU ACIMADAN CAKACAKSIN....

önemli not.....bunnar olmazsa....borsa çoçuk oyuncagı olur....herkez DİNAZOR olur.....BUNNARLA POZİZYONLAR AYARLANIR....BU TUR HAREKETLERLE.....çoluk çoçuk soyulur.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

soru şu.....kaç gün sonra 105 000 deyiz.....

MERKEZ faizi artırır artızmada 105 000 deyiz....çünki...panka kaartları çöker.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

Mayısın ilk haftası 105 deyiz

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

SEÇİMİ NE BELİRLER.....EKONOMİ BELİRLER....HALK CEBİNE BAKAR....

misal....iki seçim oldu....biri haziranda....AKP cogunlugu kaybetti....3 ay hükümet kurulamadı....DOLAR-TL fişeklendi....halk korktu....kasımda....tıpış tıpış AKP ye oy verdi....verdi vermesine emme....NEYİ GÖRDÜ....ÇÜŞŞŞŞ AKP Yİ SEÇTİK....emme dolar-tl iyice cıldırdı....

neyi anladı....AKP yi seçmek....ÇÖZÜM DEGİLMİŞ.

Yorum

• evliya
                    Yeni Üye
                    • 02 Kasım 2011
                    • 35

Sn kuzu hocam,bilginize saygım var ama karşımız da devletin parasıy la oynayan bi gurup var,ikincisi adam atı aldım geçtim diyor neyin seçimi yapılacak gene atı alıp geçtim derse kim itiraz edebilir,daha önce kim itiraz etti,ne refaranduma ne Ankara belideyesi(Mansur Yavaş) ın kazandığı seçime,bırak itiraz etmeyi chp sandık tutanaklarını bile vermedi .

Yorum

• evliya
                      Yeni Üye
                      • 02 Kasım 2011
                      • 35

Bu sebeble ,düşüş zor yatay sert hareketler olur .

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sn kuzu hocam,bilginize saygım var ama karşımız da devletin parasıy la oynayan bi gurup var,ikincisi adam atı aldım geçtim diyor neyin seçimi yapılacak gene atı alıp geçtim derse kim itiraz edebilir,daha önce kim itiraz etti,ne refaranduma ne Ankara belideyesi(Mansur Yavaş) ın kazandığı seçime,bırak itiraz etmeyi chp sandık tutanaklarını bile vermedi .

BU YAZDIGIN....çok kötü....yabancı yatırımcı bunu bilirse....BAGLASAN DURMAZ....borsayı VARLIK FONU İLE TUTABİLİRSİN.....

EMMEEEEEE.....

TURKİYE DOLAR BASMIYOR Kİ.....DOLAR-TL Yİ NASIL TUTACAKSIN....halk borsada yok....çıkması ve inmesi ipinde olmaz....dolar-tl oynadımı.....HALKTA OYNAR....hadise temamen budur...

Yorum

• evliya
                          Yeni Üye
                          • 02 Kasım 2011
                          • 35

Hocam,size karşı görüş bildirmek haddim değil ,sadece bilgilen mek amacıyla soruyorum,bu doları bizim halkımıza yabancı sattığına göre 2001 de ki gibi siyasi amaçları yoksa neden dövizi yükseltsinler.

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

kuzu başkan seçime 15 gün kalaya kadar endeks 105 görür sonra 115000 hızlı bir tepki seçim sonrası temmuza sonu 93000 ler gelir dip olur sonra hedef yukarı

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              evetttt.....skenderin beyinlerinizde yaptıgı tahribatı tespit ettim.....

baylar.....

akıllarınıza mukayyet olun dedim hep....ekranda ki olaylar....AKILLARINIZA SALDIRIDIR.....yeşil ve kırmızı....yan ve sön....algılar yıkılır...

baylar.....

borsada kuralların olacak.....onlara yapısacaksın....

baylar.....seçime gidelim lafı ile yüzde 3 düş....temam gidelimle yüzde 3 çık.....DİYE BİŞEY OLUR MU ULEN....

PEKİ OLAN NE.....bir kuzu kuralı gerçekleşti.....adı yıkım sinyali.....

neydi o kuzu kuralı....bir finansal instrumanda....gercek bi sebeb olmadan.....önce TULUM ÇIKARILIR....sonra TULUM GİYDİRİLİRSE....o instruman YIKILACAKTIR......bi finansal instrumanda....gercek bi sebeb yokken....önce TULUM GİYDİRİR....sonra TULUM ÇIKARILIRSA....o instruman UÇACAKTIR....

hangisini yaptı....UCACAGIIMI....YIKILACAGIMI....yıkılacagı yaptı....öyleyse ne yapacaksın....SHORTU ACIMADAN CAKACAKSIN....

önemli not.....bunnar olmazsa....borsa çoçuk oyuncagı olur....herkez DİNAZOR olur.....BUNNARLA POZİZYONLAR AYARLANIR....BU TUR HAREKETLERLE.....çoluk çoçuk soyulur.....

ve borsada kurulan TUZAKLARI 2013 de baslık açıp anlattım.....bunların en önemlisi nedir demiştim....DISRUPTİVE BEHAVİOR....

eşşek arısı ve kelebegin herbini anlatmıştım....

dısruptive behaivior....BEKLENMİYENİ YAP....ÇILGINCA....ANİ VE SERT DÖNÜŞLER GERÇEKLEŞTİR....düşünme ve savunma-saldırma İÇGÜDÜLERİNİ yoket....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

KUZU hiçbir rüzgara kapılmaz....önündeki neyse onu uygular...ekranı mekranı takmaz....

en cok gidecegi yer 113 000 kusrdur....oda TUZAK üçün gitmeli oraya....

KENE DÜN DEVREYE GİRDİ....

ilk kademme.....112 500

ikinci kademe....114 500....

üçüncü kademe.....116 500

son kademe........118 500....

SEÇİM ÖNCESİ YAPACAGI DİP İSE......102 000 DİR....tırlar 105 000 de yüklenir....

temp image upload

Yorum

Working...
                                X

Debug Information