Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
evett....tartışma açılmıştır....görüşlerinizi yazın usaglar....
115 500 MÜ.....112 500 MÜ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
artırırsa....dolar-tl ye yarar o 3.80 e geriler....borsa ise yeniden dipler....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
üç günümüz var usaglar.....tartısın tüm görüşler önemlidir....komik gibi gelse bile size görüşünüz....onu yazın...dogru olan odur.
önümüzdeki pazartesinden itibaren....
kuzu kuralı....SEÇİM ÖNCESİ DEVREYE GİRECEK.....
NOT....SAADET PARTİSİ bu seçimde önemli....onun etrafında gelişecek olaylar....yukarıdaki verdigim GRAFLARI degiştirmeme sebeb olacak.....o hubarlar nezaman ortaya gelir bilemem...bu seçimde ben onlara oy verecegim.....ali babacan ve abdullah gül....YENİ EKONOMİK MODEL...AVRUPA BİRLİGİ HEDEFİ....girmemiz şart degil....hedefi ve demokratik paketler....turkiyeye yabancı para akımını yeniden saglıyacaktır....
YORULDUM ULA.....en az 30 görüş gelmeden tek kelime yazmam....birazda siz yorulun ula....ha ha ha
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
ha ha ha....bi american borsa forumundan aldim usaglar
artırırsa....dolar-tl ye yarar o 3.80 e geriler....borsa ise yeniden dipler....
Benim düşüncem merkez faiz arttırmaz ama diğer silahlarını çeker, reis faizin artmasına karşı. Döviz bizde ekonomik performans ölçütüdür, tarladaki adam bist kaç oldu belki bilmez ama döviz ne tarafa gidiyor bilir, dövizin bir şekilde aşağı basılması lazım...
Tayyip malum 180 derece dönebilen esnek bir yapıya sahip. Onun şimdiki doğrusu yarınki doğrusuyla uyuşmaz. Yani fırıldak sözün özü. Faizler düşecek deyyo ama. Bir bakmışsın merkeze kaç kere söyledim faiz silahını çekin dinlemiyonuz ki beni derse şaşmamak lazım. Eeeee dövizle terbiye edeceklerini anladı. Ne yapmak lazım faiz yukarı. Yapcak mı artık dönme vakti geldi. Eeeee yakındır. Bi fırldakta devlet bahçeli. Şimdi maşa var yarın bahçeliye ekonomiyi mudehale etmesi için bişiler söyletir. 113 üstünü görürsek go go go. Bu gün ne güzel yerde kapattılar dimi. Kuzu pirim ben bu kadarını görüyorum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
YORULDUM ULA.....en az 30 görüş gelmeden tek kelime yazmam....birazda siz yorulun ula....ha ha ha
Kuzum 3. dip için beklediğin majör haberi vereyim ben...Duyumlarıma göre büyük bir güçle her an Kandile girmek üzereyiz...Bu şafakta gireriz haberi de seanstan once düşer medyaya...Sevgi ve selamlar herkese...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kuzu abi, müthiş bir keyifle okuyorum yazdıklarını.
aklına fikrine sağlık tekrar tekrar.
şimdi, herkes bi içindekini döksün demişsin.
ben de çiziktirdiğim endeks grafiklerine baktım. eurosu, doları, logu lineeri vss derken
gayet uzak bir kadrajdan bu grafiği seçtim.
Türkiye reel piyasası gerçekten çok kötü, içindeyiz para dönmüyor görüyoruz.
amma finans piyasaları kızışmış bir boğa gibi. bindi 100bine, inmiyor. henüz tohum tutturamadı.
bu şekilde kolay da tutacağı yok, halkbank 9 lira, havayolları 20 lira.
al takke ver külah oyunları ile can yaka yaka emlak konutu 7 liraya çekip ereğliği de 7 liraya bassa dengeyi bir şekilde koruyamaz mı?
havayollarına 10 lira gösterir de turkcelli 40 liraya süremez mi?
çok ciddi bir operasyon ekibi ve keş parası olduğunu düşünüyorum gerçekten.
thy-sasa-kozal-vs vs belki döviz tarafında da aynı şekildedir.
eskilerden nasrullah ayan, doların 4.20'ye sürülmesi sanki dış mihrak işi değil gibi görünüyor dedi en son örneğin..
doları 3.5 - 4.5 bandında tut, 4 üzeri hızlı git hızlı gel
endeksi de bu minyalde indire kaldıra 170binlere götür.
olamaz mı? koç holding 15 kayme halen, 3.5 dolar. buradan 1 dolara mı düşürmeli yoksa 7 dolara götürüp 2 dolara mı düşürmeli?
ta ki ne zamana kadar?
tekrar dış mihrak dediğimiz arkadaşlarla aynı tastan ayran içmeye başlayana kadar.
ne zaman ki, dolar 5-7 bandına gider ve borsa dip olur (ben şahsen 85binleri artık dip görüyorum) işte o zaman yabancı ülkeye yüklü dolar sokacak taşı toprağı kaldırmaya geliyorlar derim. bunu sen üğrettin bize.
bir de 2015 haziran seçimlerinde millet çok örselendi.
seçmedi ilk turda. kasımda seve seve seçti.
600 yıl güdülmüş bir toplum olarak bu tip deneyimleri çabuk kabullenmeye meyilliyiz.
sanmıyorum değişik bir sonuç çıkabilsin. ekonominin bozulması için bile yetmez 60 gün
çok uzun yazdım ve tam anlatamadım derdimi sanırım.
tamamen hissede olduğumdan, viob üzerinden değerlendirme yapmam da çok gerçekçi olmayacak.
o yüzden daha geniş bir perspektiften bakmayı tercih ettim.
ammma boşta at varsa süreriz biz de cenge kuzu abi.
Kuzum 3. dip için beklediğin majör haberi vereyim ben...Duyumlarıma göre büyük bir güçle her an Kandile girmek üzereyiz...Bu şafakta gireriz haberi de seanstan once düşer medyaya...Sevgi ve selamlar herkese...
Zaten Cumhurbaşkanı da grup konuşmasındaydı galiba satır arasında sinyali verdi bu konuda....YPG vs uzantı terorist şrrefsizler Suriye de bitirildi ßimdi sıra esas ve ana unsur pkk itlerini esas yuvalarında bitirme hamlesiyle büyük bir trmizlik olacak ve ardindan da ABD ile birlikte Suriye ye komple girme işi var sanıyorum ki zaten o yüzden acil seçim one alındı...
Kuzu Ecb Assetleri Gsmh %40 olmuş. Fed de bu %20. Abd 10 Year bond 2.90 nı geçti düzeltme bitti 3.5 uga gidiyor. Bu bizim gibi ülkelere satış getirir benim hedefim 4.95 buradan yabancı girer.
Yorum