önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • greenspan41
    Aktif
    • 30 Nisan 2009
    • 327

Hele bi 4.16 yı görelim gardaş ardından Emtialara bakarız... Yakında profili gold ve silver ile değiştireceğim. 2-3 ay daha 108-112 DXY ye kadar USD..

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1922

2.80 yapmak için ellerinde güç var mı..
      var..

Ama bir bedeli var o silahında Türkiye için.

Diğer yandan 3.80 den rahatsız lar mı..

Hiiiççç sanmıyorum..

Neymiş özel sektör rahatsız mı batışlar olabilir miş ..

2015 de 2.20 den 3.06 ya giderken de tastamam aynı lafları duyduk idi bi tane bile bişi batmadı..

Özel sektör konusunu hiç açtırma şimdi bana..

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

Abi,hoş geldin ya....
        Özledik valla...

her gün bakıyordum tükkana ,KAPALI levhasını görüyordum.

Bugün seni gördüm çok memnun oldum.

Abi you tube da kendi çapımda bir şiir kanalı kurudum.Onunla ilgileniyorum.
        Piyasa ile ilgilenmiyorum ama bu seni okumayacağım anlamına gelmez.

BU ŞİİRİ SANA İTHAf EDİYORUM Sevgili Abim:

https://www.youtube.com/watch?v=pK7MPbuPWD0

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

albica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzu hocam Hoş geldin. Sesini duymak inan çok güzel.ne demişler bir ses bir nefes.
          ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bugün Kuzudan Haber Geldi
          Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan
          Okudum mutlu oldum
          Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan

Hoş geldin güzel insan sensiz buraların hiç tadı yoktu!
          şemsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili Kuzu
          Rabbim sana şifalar versin.Senin gibi ulkesini seven,kalbi ve gonlu birliğe dogru giden birine ne diyebilirimki;Rabbim seninlee.Seni seviyo
          kaptannemo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hoşgelmişsiniz Sn.Kuzu,
          tekrar geçmiş olsun,
          sizi okumak ufuk açıcı hakkaten.
          Esenlikler.

dostlarım....

sizlerle bu forumda....finansal piyasaları inceliyerek...her foruma ve yorumculara REFERANS olduk....imkansızlarla dans ettik....

bu dansta sizler genc ve ben yaslı delikanlı....ölümüne furustuk....

hepimizin entropisi arttı....entropi artısı ilk yaslıyı furur ve dogaldır...

sayenizde bir sevgi havuzunda yuzdum durdum....

sevdim....sevildim....furdum...furuldum....kırdım. ..kırıldım....

velhasıl...

usaglar....

hayatı yasadım....dolu dolu...DELİANLIYLA HARMAN OLDUM...bozuntusu ile dövüştüm....

garii...gerisi vız gelir tırıs gider....sizin sevginize laik olmak yeterlidir....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Hazırlık var demi more ?

Perfect storm'cuk, deneme stylé en azından..

DoWare$-Bistik $hortingen, le Grandé Parite €/$'ı lönkingen,

why not vay nut ??..

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              heee o zaman 3 ayda 2.80 deme..
              2.80 olmayacak demedim iyi oku..

3 ayda 2.80 imkansıza yakın hele bu faiz lerle dedim..

2001 I örnek olarak verme..çok çok farklı bir durumdayız..

2013 de şunu dedim bunu dedim...bırak bu işi..sen onları 2011 den beri söyledin durdun 2012 de her yerden short açtın..
              üstelik AKP gidiyo gidecek diyodun.

2013 93.000 endeks..

AKP hala yerinde üstelik başkanlık diyorlar...

2.80 şu anki konjönktör de 3 AY İÇİNDE İMKANSIZ..

seni severim bilirsin....bana hep cattın...her kovulmandan sonra...farkına varınca....yasagını kaldırdım hep...

şimdi ise....kovulmayı komple kaldırdık....bu forumda....istedigini yazmalısın....sana gem furmak bana yakısmaz...

seni sevdigim için seni cevaplıyorum....

1....ne dedim....92 000 dedim....kacta dedim 75 000 de dedim....82 000 deyiz....bak yaklasıyoruz....

2....ne dedim.....dolar-tl overshootingde....bu merkezin hatasından kaynaklanıyor...olması gereken 2.80...

bunu biraz acıklıyayım....1 milyar dolar alabilmen için bu piyasadan elinde suan 3.77 milyar tl olması gerek...bu tl yi nereden buluyorlardı....merkez pankası gecelik beleş borclanma penceresinden....AL TL yi beleş FUR dolara ....cıkar doları yüzde 5 ve sat halka...dön tl ye ver merkeze....BU OVERSHOOTİNG yapıyor....

ne overshooting yapıyor....TL si olmuyan herif...bir yerden tl bulup....DOLARDA SPEKULASYON YAPIYOR....

BUNUN kolunu kestigin dakka....DOLAR çöker....

3...kapitalist mode geregi....mevcut hükümeti skender düşürmeye calısır dedim...ne zaman dedim 2013 de dedim....bu TARİHSEL olarak her on yılda bir TEKRARLANAN skender gerçegidir....bu öngörümde tuttu...skender...adamı FETOS la ihtilal yaptı...kim durdurdu bu ihtilali,...ordunun kemalist kanadı...

4....bu hükümetin düşmesine gerek var mı artık....bence yok...cünki hükümet KEMALİST POLİTİKALARI UYGULUYOR ARTIK...degişti...kandırıldım dedi ve kendini toparladı...

5...AKP hala yerinde artık demişsin....hayır yerinde degil...bu AKP senin bildigin eski AKP degil...bu KEMALİST AKP....

6....BASKANLIK SİSTEMİ DEMİŞSİN....bu sistemi cıkardıklarını varsayalım....zor emme....varsayalım cıkardılar...baskanlık için seçimler olmuyacak mı....olacak...halkın BASKAN olarak kimi seçecegini kim bilebilir şimdiden...belki bu sistemle MUHAFAZAKAR SAG KENDİ AYAGINA KURSUN SIKIYOR....ben öyle görüyorum...aklını kullan...önerilen sistemi incele...SAG bununla intihar ediyor...haberleri yok...

ülkeni sev....seçilmiş insanları acımasızca eleştir....AMA MEVZUUU ÜLKEN VE GELECEGİ İSE...onların ardında durmayıda ögren...onlarda kendi görüşleri dogrultusunda bu ülkeye hizmet ediyorlar...

not....iki AKP vardır politikal tarihte....tarihçiler böyle yazacak...birincisi...FETO lu skender güdümlü AKP....2002 den 2013 e 10 yıl ve BOP uygulaması....ikincisi....FETOSUZ ve skender güdümünden kurtulmuş AKP kemalizme dönüş yapmış AKP...BOP u çöpe atmış hasstir lem diyen AKP....eeee daha ne istiyorsun ki...BİZİM İSTEDİGİMİZ NEYDİ....TAM BAGIMSIZ KENDİ GÖBEGİNİ KENDİ KESEN TURKİYE...iste öyle suan bu AKP...Bak artık destekliyorum....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• lonntermsteel

2013 te akp için yazdığın herşey bugün gerçekleşiyor

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  2013 te akp için yazdığın herşey bugün gerçekleşiyor
                  evett...degiş...degiş...diye inliyordum o yıllarda...BOP u çöpe at...suriye sana tuzak...turkiyeyi parcalıyacaklar...UYAN UYAN DİYE İNİM İNİM İNLİYORDUM BU FORUMDAN...

DEGİŞTİ....ve tam benim yazdıklarımı uyguluyan AKP haline geldi...devletten FETO yu temizliyerek SKENDERİ kovdu...daha ne istiyorsunuz ulen....benim yazdıgım herseyi yapan AKP haline geldi...ve dogruyu yapıyor şimdi...DESTEKLİYECEKSİN...ÜLKENİN GELECEGİ İÇİN....yoksa suriyeye döndürecekler bizi....

ne diyordum o yıllarda....tayyip bey bizden daha cok KEMALİST OLACAK...biz utanacagız halimizden....evet aynen oyle oldu...suan bizden daha KEMALİST tayyip bey...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bakın....ben bagnaz biri degilim....aklını kullanarak yasayan....DEGİŞİMLE DEGİŞEN....ÜLKESİNE TAPAN BİRİYİM....

REALİTEYİ biliyorum....o realitede ülkeme en uygun çözümü üretecek DİNAMİZMİ arıyorum...buldum muda destekliyorum...

realite nedir....turk halkının realitesi nedir....bunu bileceksin EYYY KEMALİST....bunu bileceksin...

turk halkının realitesi sudur....1950 den beri...cok partili demokrasiden beri...

TURK HALKI....HER SEÇİMDE....YUZDE 50 İLE YUZDE 70 ARASI OY ORANI İLE....HEP MUHAFAZAKAR SAGI OYLAMIŞTIR....

NİTEKİM...

suanda oyledir....

AKP artı MHP oy toplamı yuzde 65 civarıdır....SAG OYDUR BU....

bu realitede....kemalist...ancak...ve ancak....fikirleri ile bu seçilmiş insanları yönlendirmek...onları düşünceleri ile etkiliyerek....asgari müşteregi arar....bunu saglıyabilirse....ÜLKESİNE HİZMET EDER...

CUNKİİİİ.....

bu realite var oldugu üçün....KEMALİST iktidar olamaz....iktidarı etkiliyerek hizmet eder...

bunu bildigim içinde....POLİTİKAYA GİRMEDİM....

ÇOK ÖNEMLİ NOT.

...trump ve yeni amerika....şunu ögrendi...türkiye çantada keklik degil artık....BU ATAM BOMBASI...BU COGRAFİK YAPI...beleş degil artık....devlete ihtilallerle veya FETO gibi örgütlerle SIZIP...BELEŞE GİDEN BU COGRAFYANIN BEDELİ VAR ARTIK...kemalizm o bedeli öde yawrim....gene hemişko olalım...kanka olalım diyor...daha ne desin...

ONU İSTİYORSAN....öde bedelini....ver doları...yoksa...ortadoguda EBENİN ÖREKESİNİ GÖSTERİRİZ SİZE....İŞTE BU DOLAR-TL 2.40 DIR....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      evett...degiş...degiş...diye inliyordum o yıllarda...BOP u çöpe at...suriye sana tuzak...turkiyeyi parcalıyacaklar...UYAN UYAN DİYE İNİM İNİM İNLİYORDUM BU FORUMDAN...

DEGİŞTİ....ve tam benim yazdıklarımı uyguluyan AKP haline geldi...devletten FETO yu temizliyerek SKENDERİ kovdu...daha ne istiyorsunuz ulen....benim yazdıgım herseyi yapan AKP haline geldi...ve dogruyu yapıyor şimdi...DESTEKLİYECEKSİN...ÜLKENİN GELECEGİ İÇİN....yoksa suriyeye döndürecekler bizi....

ne diyordum o yıllarda....tayyip bey bizden daha cok KEMALİST OLACAK...biz utanacagız halimizden....evet aynen oyle oldu...suan bizden daha KEMALİST tayyip bey...
                      )) Hadi hadi Kemalistler i$esin öyleyse tamda öylesinin üstüne..

Caizdir.. UyaRr..

Yorum

• Misafir

bakın....ben bagnaz biri degilim....aklını kullanarak yasayan....DEGİŞİMLE DEGİŞEN....ÜLKESİNE TAPAN BİRİYİM....

REALİTEYİ biliyorum....o realitede ülkeme en uygun çözümü üretecek DİNAMİZMİ arıyorum...buldum muda destekliyorum...

realite nedir....turk halkının realitesi nedir....bunu bileceksin EYYY KEMALİST....bunu bileceksin...

turk halkının realitesi sudur....1950 den beri...cok partili demokrasiden beri...

TURK HALKI....HER SEÇİMDE....YUZDE 50 İLE YUZDE 70 ARASI OY ORANI İLE....HEP MUHAFAZAKAR SAGI OYLAMIŞTIR....

NİTEKİM...

suanda oyledir....

AKP artı MHP oy toplamı yuzde 65 civarıdır....SAG OYDUR BU....

bu realitede....kemalist...ancak...ve ancak....fikirleri ile bu seçilmiş insanları yönlendirmek...onları düşünceleri ile etkiliyerek....asgari müşteregi arar....bunu saglıyabilirse....ÜLKESİNE HİZMET EDER...

CUNKİİİİ.....

bu realite var oldugu üçün....KEMALİST iktidar olamaz....iktidarı etkiliyerek hizmet eder...

bunu bildigim içinde....POLİTİKAYA GİRMEDİM....
                        Çok iyi yapmışın.. Başka sebeplerinde vardır tabi de

yine de iyi düşünmüşün..

Yorum

• Misafir

Herşey olacağına varacak varır yine yeniden..

Kolay gessin..

Yorum

• freeyourmind
                            Katılımcı
                            • 12 Mart 2016
                            • 198

Kuzu hocam hoşgeldin, mutlu ettin bizi...

ama merak ediyorum Kemalist diyince sen ne anlıyorsun acaba? Bence bu söylediklerin o büyük adama Mustafa Kemal'e hakaret gibi geliyor?
                            Sevgilerimle...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar...

kafanızı şişirdim...emme...kendimi size izaha mecburdum...siz ve ben....çok badireden geçtik....çok yanlış anlaşıldık...cok kıyıma ugradık....tek sucumuz ise....DÜŞÜNMEK....DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ CESURCA ACIKLAMAKTI...bize o gün düşmanlık yapanlar....şimdi olanları gördükçe....vayyy be...bu forumdaki usaglarda HASO BEYİN VARMIŞ DEYİP....günah çıkarıyorlar....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu hocam hoşgeldin, mutlu ettin bizi...

ama merak ediyorum Kemalist diyince sen ne anlıyorsun acaba? Bence bu söylediklerin o büyük adama Mustafa Kemal'e hakaret gibi geliyor?
                                Sevgilerimle...
                                AKP nin dinci görünümünü ihmal et...görme onu bir süre....ondan eser kalmıyacak....o görünüş...skenderin muslüman cografyada İSLAMI kullanma politikasının bir parçasıdır....ESEN RUZGARDIR....dikkate bak...turk ordusu suriyede MUCAHİTLERLE furuşuyor...zaman ver...hersey yoluna girecektir...

bende senin gibi...o tarafına baktım mı...cıldırıyorum emme....şimdilik o konu acil degil...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information