önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • METE99
    Aktif
    • 29 Mart 2014
    • 224

Hainler dışarıda değil içeride.
    Sokaklarda 5 milyon PKK-seçmeni ve destekçisi dolaşıyor.
    Kürt(çü)ler Kürdistanı "Reddedemeyeceğimiz bir teklif" olarak sunuyorlar.yoksa "Çocuklarınızı sokaklarda patlatmaya devam edeceğiz "diyorlar.
    Burada sıra Türk halkında. Kürtçülere "Sürgün,karantina,İmha" seçeneklerini "Reddedemeyecekleri bir teklif" olarak sunmalı.

Yoksa Yılmaz Özdil'in yazdığı bu gülünç eylemlerle kendimizi ele aleme kepaze etmeye devam ederiz.........
    http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarla...yseri-1572289/
    Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kanji.....

turkiyedeki herturlu terorun kaynagı SURİYEDİR....

İDDİAM NE....suriyede barısı....turkiye...rusya...iran saglarsa....

tüm teror anında bıçak gibi kesilir....kaynagı kurutuluyor çünki....

biz egitilmiş vetan evlatları...bu kaynagın kurutulmasında yardımcı olup....

ülkemizi ve çocuklarımızın gelecegini....saglama almalıyız...BIÇAK KEMİGE DAYANDIGINDA...yok AKP...yok yandas...yok o...yok bu...gibi işlerle ugrasamayız....BIÇAK KEMİKTE....

ÖNCE BİR BIÇAKTAN KURTULALIM...sonra gene AKP ye catarız....yerden yere fururuz...

özette....bunu söylüyorum....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• CR7
        Tecrübeli
        • 26 Ekim 2014
        • 1711

Sevgili kuzu

Çok büyük geçmiş olsun ,sen bunu da atlatırsın ALLAH'ın izni ile İNŞALLAH
        Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• Misafir

Ya i$te iki yakası bi araya gelemeyesiceler derik böylesilerine..

Su-i-kast mu-i-kast.. Bir bütün olarak hepitopuna hemide. Sizi gidi

onu bunu herbi$eyi seviciler sizi.. Sarılın $imdi yine yılanlara büyrun,

daha korkmayın ba$ka neyiniz kaldı ki..

AnnadınG mı temcit temcit yazıyon bide.. Ne anladın bu uRus i$inden $incik

yane yani??, santrancçı başı seni, hadi yaz anlat hi ho ha gidi seni..

Potin'mi sevsin birazda örekeleri, nedir ?..

Hop güm ptt, geçecek gerçek ömrünüz aha i$te bele.

Kapi$ ??..

Yorum

• Misafir

HayDin getirsinler yayın yasağı da görelim ?? Uccundan accik

şöyle ?.. Hmm ?

El mi yaman varo$spor beyciği mi bi bakalım bakalım ??..

Nolti, ezber metinlerde mi hazır deel ?..

Bravo kocaoğlanlar sizi..

Yorum

• Misafir

LaWa$ kıvamında senin pek bi temcit full destek olduğun oğlanlar,

devam et sen daha bele aman i-lazım deel üstü kalsın fazlası..

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kanji.....

turkiyedeki herturlu terorun kaynagı SURİYEDİR....

İDDİAM NE....suriyede barısı....turkiye...rusya...iran saglarsa....

tüm teror anında bıçak gibi kesilir....kaynagı kurutuluyor çünki....

biz egitilmiş vetan evlatları...bu kaynagın kurutulmasında yardımcı olup....

ülkemizi ve çocuklarımızın gelecegini....saglama almalıyız...BIÇAK KEMİGE DAYANDIGINDA...yok AKP...yok yandas...yok o...yok bu...gibi işlerle ugrasamayız....BIÇAK KEMİKTE....

ÖNCE BİR BIÇAKTAN KURTULALIM...sonra gene AKP ye catarız....yerden yere fururuz...

özette....bunu söylüyorum....

bak....siyasi suikastlara basladılar....bıcak kemikte yani...PKK terorü...islamcı terorü...kaynak neresi...SURİYE.

günbügündür usaglar....birleşin ve kenetleşin....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Fazla gaz verme $inci seninkiler meydanlara çıkıp da döner ekmek kutlamasınlar.. )

Hatlar iyice bi karı$ıp hani Pavlov hafızalı güruh stylé, tam senlik..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Fazla gaz verme $inci seninkiler meydanlara çıkıp da döner ekmek kutlamasınlar.. )

Hatlar iyice bi karı$ıp hani Pavlov hafızalı güruh stylé, tam senlik..

GUZELDİ...valla yaparlar diye ödüm kopuyor...bi yazımda yazmıştım hatırlarsan...demiştimki...suriyede ki MUCO ları bi yolunu bulup afganistana tasımalıyız...uzantıları TURKİYE de bunların...kurtulmalıyız bunlardan demiştim...yazı gerilerde kaldı...

Yorum

• Kanji
                      Katılımcı
                      • 25 Eylül 2012
                      • 195

Kuzum...

Bu topraklarda Pkk yandaşı, sempatizanı + bu ülkeden bir bok olmaz kaçalım burdan diyen, ülkemi en ufak fırsatta yerden yere vuran vatansızlar hariç herkes benim kardeşimdir kanımdır canımdır. Sosyal medyada çok ciddi kutuplaşma var gibi gözüksede aslında millet birbiriyle kenetlenmiş vaziyette. Darbe gecesi köprüde herkes vardı , ve herkes olacak. Ben son yıllarda Cumhurbaşkanımızı çok eleştirdim çok platformda yandaşlardan kin kustum. Ama mevzu vatan ise gerisi teferruattır der, herşeyi kenara bırakır arkasına geçerim hiç kimseye hiç bir devlete yedirtmem. Eleştireceksem ben eleştiririm bana düşer, başkasına düşmez.

Ben şunu diyorum ve dua ediyorum Kuzu, bu millet cenaze namazı kılmaktan çok yoruldu, sen bize şükür namazı kılmayı nasib et, Kahhar sıfatınla düşmanlarımızı per perişan eyle ya Rabbi.. Amin...
                      "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                      Henry Royce

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kanji...

hepimiz dua edelim...bu kargasaya girenler SURİYE HALKININ NE HALE GELDİGİNİ....görmeliler....eteklerine kodukları tasları yere bırakmalılar...KAYBEDEN HEPİMİZ OLACAGIZ....bunu görmeli herkes....ve aklını basına devşirmeli...

buda dua ile...birbirimize kenetlenmeyle....iknaa ile olur....gayret gosterelim...SAHİP ÇIKALIM ÜLKEMİZE...

ÇOÇUKLARIM burada okullardalar...okuyorlar...yoksa bi saniye durmam dönerdim ülkeme...

Yorum

• Kanji
                          Katılımcı
                          • 25 Eylül 2012
                          • 195

Kuzum, bak 48 saat geçmeden... tesadüfmü başlangıçmı... adını sen koy...

"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                          Henry Royce

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

sevgili guneysu ve ölü yıkayıcı İMDAT...

yazılarınızı okudum...kazımın topicte....saolun...mesajıma cevap vermeniz buyuk bi incelik...

anladıgım kadarıyla....benim ikiniz içinde...içimde besledigim sevgi...cok büyükmüş...

genelde duyguları ile yasayan ben....sunu gördüm ki...babo dan baska dostum yokmus...catıstıklarım arasında....

ossun....ben gene sevmeye devam edecegim...ikinizide....sevgi herşeydir...hayat sevgidir...KİN basit ve cahile ait bi duygudur.

küfürrr....borsada oynuyanların...para kaybettiklerinde tutundukları...sudur....ekmektir...normaldir...

BEN BORSA DÜŞECEK DEDİGİMDE...usaglar gelip bana galiz küfürler ediyordu...şikayet butonuna basmıyordum....normaldır deşarj oluyor diyordum....para kaybediyor adam...NORMALDİR....insani bi duygudur...

kişisel degildir....bu tüm dünyadaki borsacılarda aynıdır...kaldıkı yazdım...beni kovasın diye küfrettim....

hak helal etmek....kişinin kişiye duydugu sevgi ile ilgilidir....

yoksa...offlu hoca gibi....gömün mamına koyım der gecersin....sevgili lazın yaptıgı gibi...

öbür tarafa sizlerden önce varacagım....oradaki zebaniler dahil...herseyi rüşvete bogacagım...

geldiginizde....ikinize de ebenizin örekesini göstermezsem NAMERDİM....kaynayan kazanlardan baska seçim bırakmıyacagım deyyuzzlar.....ha ha ha

not...genede çagrılarıma cevap verdiginiz için...ikinizede tessekkür ediyorum....hoscakalın guzelkardeşlerim...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

parite 1.03 lerde....altın 1 126 da....bunların nihai hedefleri 0.80 ve 900 sırasiyla....bu olurkende bizim borsa 58 000 olur diyordum....

BUNU 1 AY OLDU...degiştirdim...

degiştirdim çünki...TURKİYE suriye barısında basrolde....ne AB....nede ABD..onlar yok....TURKİYE VAR...

DEDİMKİ....58 000 ÖLDÜ....

parite göçerken....altın göçerken...göçmesi gereken TURKİYE göçmüyecek artık...ATOM BOMBASINI eline aldı...bu turkiye harıtası

bu TRUMP yönetimi ile...TURKİYEYE para akıtacak dedim...yoksa NATO gümler...

TURKİYE HEDEFLERİMİ....dolar-tl de 2.80....borsada 92 000 olarak revize ettim...1 aydır...

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

altın 1126 ya düştü çeyrek altın 200 altına gelemedi
                                anlamama yardım ya guzu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information