önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bi yorumcu hamlelerini yazmıyorsa.....o yorumcu değildir....düpedüz ipnedir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ula buradayım mehemmed.....siz dostlarıma degil yazdıklarım...gelip faydalanıyorlar.....bi allahın tessekkuru var...etmiyorlar....gıcık oluyorum...

DENEY ŞU İNSANLAR ÜZERİNE....AYNI DENEY KÖPEKLEREDE YAPILYOR....köpekler insan....insanlar köpek çıkıyor....

8 insan.....7 si ayarlı....biri degil....

DURUM 1....

ÜÇ CUBUK....birisi cok uzun...birisi orta...birisi kısa....

hepsisi soruyorlar....uzun olan hangi çubuk....

ayarlı yeddi ön sırada.....hepsi sırayla en kısa cubuga uzun olan bu diyor.....sıra ayarsız insana geliyor....ya gözlerim kör...yada normal degilim diyor.....uzun olan cubugu görüyor.....oda kısa cubugu en uzun bu diyor....

deney bi daha tekrarlanıyor....aynı pavlovun köpeklerindeki gibi....

bu kez...ayarlı yeddi insandan....

6 sı....en kısa cubugu gösterip....en uzun cubuk bu diyor....

7 cisi oda ayarlı....orta boy cubugu gösterip....bence en uzun cubuk bu diyor...

ayarlı olmuyan denek insan....ulen diyor....en azından biri orta boy cubugu söyledi....bende ne gördüysem onu söylüyeyim...gercekte uzun olan cubugu gösteriyor....UZUN OLAN BU DİYOR....

PLATONUN MAGARASINDA HAYAT ÇEKİLMEZDİR.

işte laz guneysu......yönettiğin forum budur....PLATONUN MAGARASI.....

KAC ARACI KURUM....kac onların ortalığa saldığı itler....VE BEN TEK BASIMA TÜMÜNE....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• BogAyv
        Katılımcı
        • 09 Aralık 2015
        • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        emme.....bi yol buldum....bilgisayarla....bana teşekkür ve beyeni gönderen nicklerin özellerine hamlelertimi göndereceğim....burada genel tıraşı yapacağım....KENE filan....özelden gelecek....burada KUTLAMALAR YAPILACAK....BENİ ADAM YERİNE KOYAN BENDEN HERSEYİ ALACAK....ÖBÜRÜDE....TASSAGIMI ALACAK....

O BUTONLARA basnlar....bu bilgilere ulaşacak....
        Büyük usta

Cepten beğen yapamıyorum.Ara ara yazarım ama her daim takip ve takdir ederim sevgili kuzum...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• BachiBouzouk
          Katılımcı
          • 10 Şubat 2017
          • 138

Marifet iltifata tabidir...ET TEKRARU AHSEN VELEV KANE YÜZ SEKSEN...Gözümüzün nurusun...Diline,Bilegine,kamaşullah zeval görmesin...KUZU HOCAM TŞKR...Sen yoksan çoğu kişi burdan kaçar sanırım vesile ile çok yazmasamda paylasım ve yazan TÜM ARKADASLARA ayrıca TŞKR.

Yorum

• kaptannemo
            Seyirci Üye
            • 04 Haziran 2009
            • 69

Muhteşem bi adam bu Kuzu hakkaten.

Yorum

• altınorta
              Katılımcı
              • 09 Ekim 2013
              • 197

Kuzu buraya yumruk havaya kuzu kuzuu 😀

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu kuralı....YARALARINI YALAMAK.....beklenmiyen ani ve şok düşüşlerde....5 iş günü yaralarını yalar....o yalarken sen kenarda seyret.

bu yara yalamak...3....5...ve 10 gunnuk ortalamalar kesisince biter....yeni hamle zamanı budur....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Büyük usta

Cepten beğen yapamıyorum.Ara ara yazarım ama her daim takip ve takdir ederim sevgili kuzum...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

len iyiki bunu yazdın....doğru ulen cepten tessekkur butonuna basılamıyor....ondan azaldı teşekkürler....tüfek icad oldu mertlik bozuldu....biliyorsun ben sevilmedim mi....çıldırıyorum....bunu dikkate alacağım.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

incik usaglar....

paraları aldık....İskender yaralı....yaralarını yalıyor....bizde bu arada biber dolma tarifi yazarız....

bizim manif....tekirdag köfte ve iraqının faidelerini ve uyumunu anlatır... dolmuşu doldurdu cevat....keyfi yerindedir.

Yorum

• BachiBouzouk
                      Katılımcı
                      • 10 Şubat 2017
                      • 138

Tuzsuz tuzluyu yalaya yalaya bitirirmiş...ZIBIK suan onda kaldı...lakin HOCAM o affetmez ZEKER birine saplancak. Ben hisse alıp satmaya çalısıyorum hocam bu arada bizlerede arada alım tavsiyesi verebilirseniz...ARZULARIMIZ ŞELALE OLUR...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzu kuralı....düzeltme boyları....iki tür düzeltme vardır....biri öncü olan sahte düzeltme....bunda AV OLUŞTURULUR....bunun boyu yüzde 8 ile 10 dur....ESAS DÜZELTME....bundan sonrakidir....boyu yüzde 20 dir....

bakalım incik....DOW 26 200 den....24 000 e mıhlandı....boyu ne...yüzde 8.3....

dinazor.....bu sahte mi değil mi.....bilemez....onuncün ne yapar...komple kapatır karı alır....bakınır...teşhiş komaya uğraşır....sahte düzeltme mi....sahte ise yuzd 12 çıkış gelir eski tepeyide asar....yeni KENE yi ona göre oluşturur...

sahte degilde esas düzeltme ise....daha önce anlattığım....PİRAMİTLEMEYE BASLAR....bakınma 5 iş günüdür.

bizde ise....121 500 den 113 500 e....grafiğimde bi gün önce işaretlemiştim....tam oraya düştü...yuzd 6.5...az.

gene grafiğimde işaretlediğim ikinci bi yer var....111 000 ler....orası ise yuzd 8 düşüşü işaret eder...ona inmedi...inicek emme...

önerdiğim düşüşler aşağıda....ilkine indi....ikinciye inmedi...

ikinciye inseydi....YARASINI 111 000 LE 113 000 ARASINDA GİDİP GELİP YALIYACAKTI....

ŞİMDİ SORU ŞU....YARASINI HANGİ ARALIKTA YALIYACAK....bunu bilmek PİRAMİTLEME üçün şarttır...bunun peşindeyim şuan...

Yorum

• e.yegen
                          Tecrübeli
                          • 05 Mart 2009
                          • 530

Kuzu baskan duzeltme tamamdir 1, numarali dow 28 bine gider bizde 128 bine vade 2 ay uygunmu sonra senin %20 lik cokus gelir simdiki duzeltme.. Birinin tassaklarini sikarsan bagirir can havli ile teper simdi tepme zamani agam..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

YARA YALIYOR 1......bu kuzu da FUR-KAC uygulamasını yaptırır....

FUR-KAC....115 000 lerde göm.....111 000 lerde em.....hızla long ol....115 000 lerde TESHİSİ KOY...SAHTE DÜZELTMEMİ....o ise longda kal eski tepe 121 000 asılıncıya kadar.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar....

genelde bu bilgileri vermem....baktım ki....beni sevgi seline bogmussunuz....didim ki gendime ulen kuzu...bu usaglar herseye laik...anlat ki....FURUSMALARINI NASIL HAZIRLIYORSUN....öğrensinler...

sagolun varolun bana gösterdiğiniz bu sevgi seli üçün.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

üç furuşma düzeni hazırlıyacaksın....biri yukarıda....her furusma düzenini destekliyecek....olası hubar ve zaman akımını....o furuşma düzenine yerleştireceksin....

kuzu nun her seferinde TIRLARI YÜKLEMESİ....bu sıkı çalışmaların sonucudur....İÇDİNAMİK...HUBAR...ZAMAN.

HUBAR....iki tanedir....beklenen hubar...bunun tarihi bellidir...fed di...merkezdi filan....beklenmeyen hubar....bu önemlidir...budur şok hareketleri yaratan....BEKLENMİYEN VE OLASI HUBARLARI LİSTELİYECEKSİN....misal turkiye suan suriyede herbd....bu beklenmiyen bi sürü HUBAR üretir.....bunları yazıp...tetikte olacan.

önemli not....önceden hazırladığın bu furuşma düzeninden asla sapmayacaksın...sabırlı olacaksın...AÇGÖZLÜ OLMUYACAKSIN....hedeflerinde kapanacaksın....KİMSEYİ TAKMIYACAKSIN....aklına mukayyet olacaksın...bu ARENA ayarlı adamlarla dolu....bunu unutmuyacaksın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information