önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
bir gün borsayı tabandan açacaksan.....tabiiki çıkarsın....DESTRUCTİVE CREATİON....o yazılarımı bul oku yeğen....e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks rallide algilarla oynadilar borsa eski borda degil.Kuzu baskan disarda operasyon icerde ralli. B ?ir seyler tersYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkararım kesin....şubat ortasında yapacaktım bunu....ŞİMDİ YAPTIM....BİR AY ÖNCE....
bu kararı kolay almadım yeğen....EYLEM YAPTIGIM AN ....ÖNÜMDEKİ TÜM TURKİYE GERCEKLERİ...beni zorladı...
bunnar ....
1....SURİYE OLAYLARI....ve amriki kurdistan kartı....
2....BAHÇELİNİN....durduk oturduk yerde...2 yıl önceden adayımız ERDOGAN demesi...ERKEN SEÇİM SİNYALİ....
3....OHAL in uygulamaları....ve yabancının önem verdiği....mülkiyet hakkı...ve riskleri....
diğer maddelerim ekonomi ile ilgili...büyüme....kredi darboğazına giriş....etc...6 madde...
beni TURKİYEDE 1 VEYA 2 AY ÖNCEDEN EYLEME İTTİ....amrikide değişen bişey yok...orada eylemim MARTTA olacak...
yeğenim....elimdeki kaartlarda 10 yıl yatmışım....HER ON YILDA BİR ÇIKAR TURBİNE ÇEKİLİRİM....KARIMI ALIRIM...beklediğim ON yıllık düzeltme geldimi....assagıdan aynı kaartları alır ve yeniden on yıl yatarım onlarda....1994 den beri bu böyle...ve çalıştı hep....
BU DÖNEMDE NE YAPARIM....kene uygularım....dün başlattım....
KENE KADEMELERİ...
1...115 000
2...117 000
3...119 000
4...121 000
BUDA BİR MARATONDUR....1 YIL SÜRECEK BU....
efendim neymiş....dakka birmiş....ve KENE gol biri attı...ilk karı cebe soktu....117 000 ler 115 000 lerde çakıldı....elde ilk kademe 115 000 duruor.....o 90 000 ENDEKSTE KAPATILACAK...bozulmuyacak oraya kadar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efenim guzu gaddas bu geri yukarı basarmı....keşke bassa....öbür kademelerimde gelir....adı...YEDİCEDDİYLE OLUR....
KENE....işte belebirbişey....yapışır ve habire emer....
bele günnerde....benim gibi DİNAZORLAR....SKENDERİ anasından dogduguna pişman eder...o hoppuladıkca....DİNAZORA ödeme yapar...işi zor cevatın....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HALKBANKA CEZA NEGADDİN OLUR.....
efenim bunun üçün....amriki tresari departmanın öbür pankalara kestiği ceza ve mantığını bilmek icipeder...
mantık su....NEADDİN PARA GÖNDERDİN İRANA BU YOLLA....eşittir ceza miktarına....
NEAADİNİ iriza şerro şöyle söyledi muhakemede....efendim dedi...ben komisyon aldım...o.4 veya 0.5....kazancım 100 ila 150 milyondu...
EEEEE BURADAN TOPLAM MİKTAR HESAPLANIR....İRİZANIN KAZANCINDAN....MAKSİMUM...37.5 MİLYAR DOLAR İŞLEM OLMUS...100 milyonsa irizanın kazancı 20 milyar dolar işlem olmuş demektir....CEZA BU RAKKAMLA BASLAR....pazarlık sürer....mehemmed şimşek....pazarlığı eder....bence bu rakkamlar turkiyeye söylendi...
sonra....kuzu niye short oldun....olmam mı....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu hafta sonu uzun ve zor bi hafta sonu....
SATRANÇ tahtası....usagların önünde....hangi usagların....diplomatic usagların....
hamle 1.....30 000 KİŞİLİK SINIR GÜVENLİK KURT ORDUSU KURİRAM....
karsı hamle....FURURUM.....
HAMLE 2....biz arfinde yokuz....oraya karışmayız....urus orada...
karsı hamle....HASSTİR ULEN....FURURUM....
HAMLE 3....dögüşmeyin usaglar....MEHDİ PUTİN....şah ve mat....
çözüm....madem arfinde YPG istenmiyor....YPG orayı boşaltsın....YERİNE SURİYE ORDUSU YERLEŞSİN....
bu seneryo 1 usaglar....bu bize yaramaz...OYALAMA VE BOYALAMA DEMEKTİR....YPG li usaglar...bi saatte suriye leşkerinin elbisesini giyer...al sana suriye ordusu....
seneryo 2....
seneryo 3....
yazayım mı....yazmıyayım mı usaglar....önceden söyliyeyim...seneryo 3 cok pis....
di haydi sizde yazın görelim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seneryolarınızı yazarken....MEHDİ PUTİN in bizim dostumuz olduğunu....SAKIN VARSAYMAYIN....mehdi putin ucagı unutmadı hala...RUS AYISI DAHA....kindar olur bele yağlı ayılar...
tunusta REİZ ne dedi....ESAT gitmeli...o terörist dedi....mesajı kime doğru yolladı bilemiyorum...bence suuda idi...o günlerde binali bey suudiye gitti....
ve fekattt....bu mesaj....astana ve sochi de top oynuyan usaglarca hoş karşılanmadı....
bütün bunnar....TURKİYE HERKESE MEYDAN OKUYOR şeklinde....
bu tarz....KURULMUŞ TUZAKLARI DEVREYE SOKAR....herkes düşman....bi tek QATAR var...bide ÖZGÜR SURİYE ORDUSU var ardımızda....başkada bi allahın devleti yok...
ÖZGÜR SURİYE ORDUSU....7 yıldır var....maaşlı usaglar....kim daha cok maas verirse o tarafa geçiyorlar anında....7 yılda bunu gördük...TRUVA ATLARI YANİ....çapulcular....al babta hepsi gactı....bi QATAR var....ondada...amrikinin ortadoguda Kİ....EN BÜYÜK ÜSSÜ BULUNUYOR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ŞİMDİ....SATRANÇ taki marifetlerinizi döşeyin usaglar.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Esad Suriyenin egemenliğini tanımayanları hain kabul edeceklerini açıkladı.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYPG li usaglar...bi saatte suriye leşkerinin elbisesini giyer...al sana suriye ordusu....
Kürtler Barzaninin başına gelenlerden korkarak Suriyenin egemenliğini kabul ederse ABD'nin bölgede işi bitmiş demektir.Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..
Yorum

Yorum