önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

USAGLAR.....

yarını bekleyin....piyasa en doğruyu bilir....BEN....PİYASAYIM....bir karar verirken....cok incelerim...hala uyumadım....dün geceden beri....size yazdıklarımı sildim....artık gerek yok onlara....ÇÜNKİ EYLEMİMİ YAPTIM....mecburdum....beni ben EDEN BİLGİLER....sattttt diye duvarlardan üstüme üstüme geldiler....

çavusoglu onu dedi...binali bunu dedi...tayyip sunu dedi....bunlar beni EYLEME SOKMAZ....

EMMEEEEE.....düynayı idare eden bir devlet....KURDİSTANI KURDUM DEDİ Mİ....ORDU KURMAK....DEVLET KURMAKTIR....

İŞTE BU BENİ....eyleme sokar.....çünkiii bu devlet...geri adım atmıyan bir devlettir...SUPERPOWER.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

, ytd.kısalarda stopların patlaması haftalıkda coşkunun yerini skenderin destekleri aldı.109301 kilit rakam zira skenderin 110800 ve.108700 destekleri devreye giriyor.fekat uzunda coşku devam ederken. ay itibari ile 106200 desteği banane yardan bozdan dedirtiyor.

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        USAGLAR.....

yarını bekleyin....piyasa en doğruyu bilir....BEN....PİYASAYIM....bir karar verirken....cok incelerim...hala uyumadım....dün geceden beri....size yazdıklarımı sildim....artık gerek yok onlara....ÇÜNKİ EYLEMİMİ YAPTIM....mecburdum....beni ben EDEN BİLGİLER....sattttt diye duvarlardan üstüme üstüme geldiler....

çavusoglu onu dedi...binali bunu dedi...tayyip sunu dedi....bunlar beni EYLEME SOKMAZ....

EMMEEEEE.....düynayı idare eden bir devlet....KURDİSTANI KURDUM DEDİ Mİ....ORDU KURMAK....DEVLET KURMAKTIR....

İŞTE BU BENİ....eyleme sokar.....çünkiii bu devlet...geri adım atmıyan bir devlettir...SUPERPOWER.....
        ytd. bu eylem sonrası piyasada henüz korku başlamamış. kuzu hocamın dediği gibi. yarın bu korkuya dönüşecekmi göreceğiz.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BEN ARTI GRAF KOMUYORUM.....ehline bıraktım o işi....maxımus koyuyor....kodu....ilk grafa bakın....

iki kez derin düşüyor....iki kez işte büyük düşüşü yakaladım diyenleri kesiyor....iki kez yeni tepe inşaa ederek ezberleri bozuyor....ilk kez ki düşüşünde ne dedim....117 000 yapmadan bu borsa düşemez....118 000 i yaptı...ne dediysem o...şimdi...BÜYÜK DÜŞÜŞÜ YAPACAK.....bu FORNASYON....onu bağıra bağıra söylüyor....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            BEN ARTI GRAF KOMUYORUM.....ehline bıraktım o işi....maxımus koyuyor....kodu....ilk grafa bakın....

iki kez derin düşüyor....iki kez işte büyük düşüşü yakaladım diyenleri kesiyor....iki kez yeni tepe inşaa ederek ezberleri bozuyor....ilk kez ki düşüşünde ne dedim....117 000 yapmadan bu borsa düşemez....118 000 i yaptı...ne dediysem o...şimdi...BÜYÜK DÜŞÜŞÜ YAPACAK.....bu FORNASYON....onu bağıra bağıra söylüyor....
            ytd.2013 simülasyonu benzerliği taşırmı.

Yorum

• Misafir

ytd.aşırı satımda oluşu tepkiyimi getirir..3.dibinoluşumu mu gerçekleşir.

Yorum

• Misafir

ytd. sepetin altı şimdilik sağlam duruyor.

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

kuzu ağabey başkan anlaştı galiba amriki ile tribunlere dün dellendi borsada korkusundan salldı bugünde herif toparladı ana kagıtlarla yarında ufakları alırlar kaldıgı yerden devam. sen yinede yükselene devam et short kışın üşütür.

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                    Katılımcı
                    • 07 Haziran 2015
                    • 74

Bunlar robot işi bi aşşa bi yukarı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzu ağabey başkan anlaştı galiba amriki ile tribunlere dün dellendi borsada korkusundan salldı bugünde herif toparladı ana kagıtlarla yarında ufakları alırlar kaldıgı yerden devam. sen yinede yükselene devam et short kışın üşütür.
                      kararım kesin....şubat ortasında yapacaktım bunu....ŞİMDİ YAPTIM....BİR AY ÖNCE....

bu kararı kolay almadım yeğen....EYLEM YAPTIGIM AN ....ÖNÜMDEKİ TÜM TURKİYE GERCEKLERİ...beni zorladı...

bunnar ....

1....SURİYE OLAYLARI....ve amriki kurdistan kartı....

2....BAHÇELİNİN....durduk oturduk yerde...2 yıl önceden adayımız ERDOGAN demesi...ERKEN SEÇİM SİNYALİ....

3....OHAL in uygulamaları....ve yabancının önem verdiği....mülkiyet hakkı...ve riskleri....

diğer maddelerim ekonomi ile ilgili...büyüme....kredi darboğazına giriş....etc...6 madde...

beni TURKİYEDE 1 VEYA 2 AY ÖNCEDEN EYLEME İTTİ....amrikide değişen bişey yok...orada eylemim MARTTA olacak...

yeğenim....elimdeki kaartlarda 10 yıl yatmışım....HER ON YILDA BİR ÇIKAR TURBİNE ÇEKİLİRİM....KARIMI ALIRIM...beklediğim ON yıllık düzeltme geldimi....assagıdan aynı kaartları alır ve yeniden on yıl yatarım onlarda....1994 den beri bu böyle...ve çalıştı hep....

BU DÖNEMDE NE YAPARIM....kene uygularım....dün başlattım....

KENE KADEMELERİ...

1...115 000

2...117 000

3...119 000

4...121 000

BUDA BİR MARATONDUR....1 YIL SÜRECEK BU....

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Putin ve iranda amfrikiye karsi baskanonlarsiz afrine giremez. Bu isi masada cozerler sicak catisma ve bolme olayi o kadar kolay olmasa gerek.Simdi anlasildi hedef yine 120 -128 bin vade 1 yil .Bence 140 bin vade daha uzun bakalim nerden donecek

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bunlar robot işi bi aşşa bi yukarı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MEHMEDİM....

bilinçli yapıyorlar....YIKARAK YARATIYORLAR....emme bu bana sökmez....ŞERBETLİYİM.

DİYİRKİ....

shorta geçme ebenin örekesini görürsün.....

diyirki....

shortu kaçırmıştın dün....al bugün geri geldim....hadi erkeksen short ol...al sana fırsat.

sen ne diyeceksin....hassstir lem diyeceksin....nasıl diyeceksin...kuzu nun KENE si ile...yapış bedenine em kanını....o istediği kadar hoppulasın...

Yorum

• Gılgamış
                            Katılımcı
                            • 07 Mart 2016
                            • 165

dayı siyasal islamın özü vaaz verip kitleleri uyutmaktır. o konuda kesinlikle başarılıdır. o vaazı verirken malı da götürür.

burada da yazılmış. hep düşünürdüm. özal geldi ırak, şimdi suriye parçalandı. yarın başka bir karşı devrimci gelecek ve iran da çözülecek. adını da güney azerbaycan koyarlar. hazardan çıkan petrol taa beyruta israile kolayca ulaşacak.

sen daha iyi bilirsin. işçi pompaya bir basacak birkaç günde hazar petrolü hooop akdenizde.

bundan dolayı,

ülkenin zenginleri ve de oligarkları her türlü daha iyi olacak. ve tabii borsalar da iyi olacak.

ne kadar ekmek o kadar köfte. sen beni destekle ki ben de sana kredi açayım.

emperyallerin hedefleri gerçekleştikçe kepçeyle alıp kaşıkla verecekler. onu da bana vermeyecekleri kesin. bu böyle devam edecek.

misal en başta körfez savaşına destek vermeseydik şimdi ülkede kimler ne durumda olurdu?

daha da yazarım da vallaha bıktım artık.

Yorum

• sea48
                              Katılımcı
                              • 08 Mart 2016
                              • 137

Many financial firms in London claim to be looking to move to Frankfurt or Paris with BREXIT. They are going to have a very rude awakening. The proposition to

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

Italya'da seçimler 4 mart'ta yapilacak , ondan sonra................

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                              Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• oxford
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2013
                                • 467

DESTRUCTİVE CREATİON gozuktu..bugunku yukselişe inanmadım ve ve geregini yaptım Guzu emmi gibi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information