Se_M Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
sevgili kardesim...
gözlerimden yaslar....dicle ve fırat gibi caglayarak aktılar....EVET BEN BUYUM....ANADOLUYUM....
AKP ye kızıp....ÜLKEME SAHİP CIKMAMAZLIK YAPAMAM....AKP bi parti...oda geldi...oda gider öbür partiler gibi...
her gelen ve giden parti....bu ülkeye çivi çakmıştır...biri az çakmıştır...biri çok çakmıştır...AKP cok çivi çakanlardandır.
oyumu isterse vermem...ama oyumu verecek baska bir partide yok henuz...
BEN BİR KIZIL TÜRKÜM....ALEVİYİM...kes damarımı yuzde 100 turk kanı akar....
AKP ye kızgınlıgım geçti....türkiye cumhuriyetinde hiçbir partinin gücü...FETO cuları devletten temizliyemezdi....
o....akp...temizledi....bu bile yeter....bırak köprüleri....tunelleri...yolları...metroları...
evet suriyede barısı yapıyorlar....
kim yapıyor...AB mi...ABD mi....suudi mi...qatar mı....
hayır....suriyede barısı üç devlet yapıyor....rusya....TURKİYE....iran...
üç devlet....içinde benim ülkem var ve söz sahibi....SÖZ SAHİBİ....
AKP ye kızgınım....tamam bende kızgınım....ama o kızgınlıgım bana...ÜLKEMİN ARDINDA DURMAMA ENGEL OLMAMALIDIR....
ÇÜNKİİİİ
baska TURKİYE yoktur....harp çıksa....ben kızıl kurd ve AKP li islamcı...aynı cephede birlikte ölecegiz....kanlarımız birlikte akıp topragı sulayacak....
çünki....bu ülke....hem onun ve hemde benim ülkem...
tarihe bakın...istilalara ugradı binlerce kez ülkem...hiç kaçan turk gördünüz mü....hiç baska bi ülkeye sıgınan turk gördünüz mü....suriyeliler gibi...4 milyonu turkiyede...SİZ TURKUN TARİHİNDE HİÇ SIGINMACI 3 MILYON TURK GORDÜNÜZ MÜ...
görmediniz....
kaçmadılar....
birbirleriyle sürekli kavga eden bu insanlar....cephelerde toplanıp etten ve kandan bir duvar ördüler....
Yorum