önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Se_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şiir kuzuya ithaf edilmiş olmalı..
    https://www.youtube.com/watch?v=we2--sl3row

sevgili kardesim...

gözlerimden yaslar....dicle ve fırat gibi caglayarak aktılar....EVET BEN BUYUM....ANADOLUYUM....

AKP ye kızıp....ÜLKEME SAHİP CIKMAMAZLIK YAPAMAM....AKP bi parti...oda geldi...oda gider öbür partiler gibi...

her gelen ve giden parti....bu ülkeye çivi çakmıştır...biri az çakmıştır...biri çok çakmıştır...AKP cok çivi çakanlardandır.

oyumu isterse vermem...ama oyumu verecek baska bir partide yok henuz...

BEN BİR KIZIL TÜRKÜM....ALEVİYİM...kes damarımı yuzde 100 turk kanı akar....

AKP ye kızgınlıgım geçti....türkiye cumhuriyetinde hiçbir partinin gücü...FETO cuları devletten temizliyemezdi....

o....akp...temizledi....bu bile yeter....bırak köprüleri....tunelleri...yolları...metroları...

evet suriyede barısı yapıyorlar....

kim yapıyor...AB mi...ABD mi....suudi mi...qatar mı....

hayır....suriyede barısı üç devlet yapıyor....rusya....TURKİYE....iran...

üç devlet....içinde benim ülkem var ve söz sahibi....SÖZ SAHİBİ....

AKP ye kızgınım....tamam bende kızgınım....ama o kızgınlıgım bana...ÜLKEMİN ARDINDA DURMAMA ENGEL OLMAMALIDIR....

ÇÜNKİİİİ

baska TURKİYE yoktur....harp çıksa....ben kızıl kurd ve AKP li islamcı...aynı cephede birlikte ölecegiz....kanlarımız birlikte akıp topragı sulayacak....

çünki....bu ülke....hem onun ve hemde benim ülkem...

tarihe bakın...istilalara ugradı binlerce kez ülkem...hiç kaçan turk gördünüz mü....hiç baska bi ülkeye sıgınan turk gördünüz mü....suriyeliler gibi...4 milyonu turkiyede...SİZ TURKUN TARİHİNDE HİÇ SIGINMACI 3 MILYON TURK GORDÜNÜZ MÜ...

görmediniz....

kaçmadılar....

birbirleriyle sürekli kavga eden bu insanlar....cephelerde toplanıp etten ve kandan bir duvar ördüler....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

dolar-tl 2.80 ve borsa 92 000....

kafanızı kumdan cıkarın lem....tayyip bey rusya ya öpüşmeye gitmedi....SURİYEDEKİ BARIŞ İÇİN GİTTİ....ve ANLASTILAR AGUSTOSTA...

ve ardından biz kuzeyden suriyeye girdik...ve ardından halepte barış oluyor...ve ardından 27 ARALIKTA...KAZAKİSTANDA...TURKİYE...iran ve rusya bu son hamle üçün toplanıyor....

son hamlede basarılırsa....turkiye...rusya...iran...SURİYEYİ ALBASTAN İNSAA EDECEK...

iş bitti....PETROLE VE GAZA zırnık dolar vermiyecegiz...petrol ve gaz suriyede var....

dolar-tl....2.80 e düşecek diyorum....bu ilk etap....

KUZU BU BORUU DEELLL....BİLGİ BU TRAS DEELLL....kuzu herkesten 1000 adım önde olmasaidi....kuzu olamazdı...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• WinWin
        Katılımcı
        • 06 Kasım 2014
        • 185

Bu şiiri birisi öbür köyün en çok tıklanan topiklerinden birine koymuş. Niye getiriyosun böyle saçmalıkları diye tepki vermişler.

Şu Malatyalı ozana saçma denir mi? AKP düşmanlığı Türk düşmanlığına dönüşüyor. Kendileri bile farkında olmadan, batı hayranı yeni bir terörist grup oluşuyor ülkemde.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

takılıp kalmayın lem....DOGAN GÜNEŞE BAKIN....

ARTIK...iktidarda KEMALİZM var....AKP ile birlikte...o bir parti....çimentosu halkın...

artık....dogru politikalar uyguluyor....destek olun....oy verin demiyorum...DESTEK OLUN Kİ ÜLKEMİZ BASARSIN....

yurt dışında yasarsan....benim gibi...BUNU DAHA İYİ KAVRIYORSUN....

takılıp kalmayın geçmişe....ikilmiş ***tün davası olmaz....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

trump.....

ne yapacak trump....elimde benim....atom bombam var...bu bumba turkiye haritası...ENERJİ KORİDORU....

BEN ne yapıyorum....AB ye hasstir lem diyorum....koloniyal emperyal soyguncu...URUS la ZEYBEK oynuyorum....

ne secenegi var TRUMP ın....TÜRKİYEYE PARA AKITMA SECENEGİ VAR....baska secenegi yok...aksi takdirde....ZEYBEK oyunu...NATO yu çökertir....

işte KEMALİST....cok iyi ZEYBEK oynar....VE OYNUYOR....ve TURK ORDUSUNUN KEMALİST KANADI...15 temmuzda öyle bi ZEYBEK oynadıki....tüm dünya şasırdı....büyük bi temizligi sagladı...

olaylara kus olun ucun....hevadan bakın....gelinnn gelinnn gelinnn...MARİFET KAPISINA GELİN...

BU KAPILAR....seriat...tarikat...marifet...ve hakikat....10 000 yıllık ANADOLUNUN ÖZÜDÜR....BİLGİ BİRİKİMİDİR....

ZEYBEGİ DELİANLI OYNAR....BAK NASIL OYNUYOR....MUSTAFA KEMAL....sende oyna ulen....

bu zeybegi oynuyan her turk....HATA YAPIP HATASINDAN DÖNÜP OYNARSA....O TÜRKTÜR....SENDE TURKSEN....GEÇMİŞİ UNUT....ZEYBEGİ OYNA...ÇÖKERTTTT EMPARYELİ....ÇÖKERTTT KOLONİYAL AVRUPAYI....çökerttttttttt....

Yorum

• WinWin
              Katılımcı
              • 06 Kasım 2014
              • 185

Piyasada Kemalist kalmadı ki. Eski Kemalistler şimdi paralel yapının ağzıyla konuşuyor. İmkan bulan hemen terkedecek ülkeyi. Aydın insanımız kalmıyor. AKPnin de daha ılımlı bir politika izlemesi gerekmez mi? Sanki bilerek ve isteyerek halkı cahil bırakmaya çalışıyor gibiler.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

dostlarım....

bugun size eyvallah diyorum.....yas 67 oldu...yasım geldi...dünyanın düzeni bu....yüce rabbim ele yaratmış....

kalan ömrümü....ailemle geçireceyim....

kırdıklarım ve beni kıranlar....borsada para kaybettigimizde bu normaldir...BORSA VETAN DEGİLDİR ULEN...üçkaartcı ve acgözlü bi sürü TALANCININ bi arada oldugu piyasadar...bi essek vardır....bu essegi boyar boyar birmize satarız borsada...aslında essek aynı essektir....ama bazen....essek biden kiymetlenir....ucar essegin fiyatı....kim ucurur bunu....essek on katı fiyata cıkar....

sonra biri gelir derki....ulen bu essek....bi essek 1 liraysa....bu essek niye 10 lira....

on lira esseyin üçkaartcı fiyatıdır....SÜLÜN OSMAN KOPRUYU VETANDASA SATMIS...

vetandas almış....kazık mıcından girmiş agzında....adam yutamıyor....

biriside geliyor diyorki....ula bu essek bu parayı etmez....borsada sizi avladılar....

cevap ne.....çüşşşş vetan hayini....borsada kimse bizi ikemez....BİZ COK AKILLIYIZ....

yani....parasını komus ve kaybetmiş garip....sanıyorki borsa hep yukarı gidr....ESAS VETAN HAYİNİ BU KOLAY YOLDAN PARAYA KONMAK İSTEYENDİR....borsa düşecek diyen degildir....BORSANIN İSE VETANLA HİÇBİR ALAKASI YOKTUR....benim ve senin gibi kolay yoldan...hiçcalısmadan para yapmak isteyenlerin yeridir...BUNUN vetanla ne alakası var ulen...BEN YATIRDIM SENİ CEBİNDEN PARAYI ALDIM MI....ben vetan hayinimiyim ulen salak....NİYE GELDİN ULEN BU ARENAYA....

bu arenada DELİANLI harman olur...kim kimi soyarsa...borsa para üretmez...birinin cebindekini öbürü alır...bu borsadır.

evettt....artık bu arenadan çekiliyorum....emekli oluyorum....kalan ömrüm ne ise...ailemle geçirip...HAKKA YÜRÜMEYİ PLANLIYORUM....

hoscakalın....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....

Yorum

• şemsi
                  Katılımcı
                  • 10 Haziran 2009
                  • 107

Sevgili Kuzum
                  Sana Rabbim şifalar versin.Yolun hep aydinlik ve ışık olsun.Ümitsiz olma yaradana dayan ve bırak kendini ona.Eger sen bu Turk evlatlarina bilgini vermek istersen ve onlara destek vermek istersen yüce Yaradan sana daha çook uzun ömurler verecektir. Versin insallah.
                  Seni seviyoruz Kuzum

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

Kuzum alnımıza yazılan neyse değişmiyor ancak eşiniz drları satın alsada sahte patoloji raporu düzenlenemez, eğer patoloji raporunu özelden ulaştırırsan sana geniş bilgi verebilirim.
                    Sevgiler.
                    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Karatay
                      Aktif
                      • 14 Ağustos 2011
                      • 277

Hayat böyle bir şey...

Ne yaşarsak yaşayalım, sonuçta elimizde kocaman bir hiç kalacak..
                      Yaşarken pek farkında olmuyoruz.. hırs, açgözlülük ve tutkularımız ağır basıyor, hep bir kavga halindeyiz maalesef..

Sona yaklaşmak kimi insanı daha da azgın ve saldırgan yapabiliyor..
                      Kimi insanı da daha fazla "bilge"....

Son zamanlardaki yazılarınızı da buna bağlıyorum, daha yapıcı ve birleştirici..
                      Keşke hepimiz her zaman böyle olabilsek..

Tekrar geçmiş olsun...
                      Acil şifalar diliyorum..

Kendinize iyi bakın.

Yorum

• phaon
                        Aktif
                        • 13 Şubat 2016
                        • 200

Allah şifalar versin Kuzu emmii. Kanserin %90'ı moral, hayatta atlatılmayacak birşey yok. Sende bu aşk hanımda da olduktan sonra atlatırsınız evelallah...
                        0.618

Yorum

• kuzey
                          Katılımcı
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 162

kuzum amerika'da dr.lar ne olursa olsun hastaya gercegi soylemekten kacinmazlar diye biliyorum. emin misin bundan yoksa sen kendi kendine evham mi yapiyorsun? insallah oyledir kuzum. diger turluyse de moralini bozup sakin tedavinden ve umudundan vazgecme. zaten hepimiz bu dunyada geciciyiz ama butun cabamiz sevdiklerimizle biraz daha uzun beraber olabilmek. yuce yaradanimiz insallah sana daha uzun zamanlar vermistir sevdiklerinle beraber gecirmen icin.

Yorum

• kemal52x
                            Aktif
                            • 11 Ocak 2011
                            • 237

Kuzu abi senden çok şeyler öğrendik benden yana varsa hakkım helal olsun sende helal et ayrıca Allah dan acil şifalar dilerim üstadım.

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

Kuzu, dur hele... Baslarim ne kadar kanser varsa... Hangi devirde yasiyoruz... Cevremde-aile icinde o kadar dramatik kanser vakalari yasandi ki, son 10 sene icinde, cok sükür hepsi yasiyorlar. Hepsinin de durumu oldukca iyi.. Kontrol altindalar sadece... Biliyorsun bende 1949 dogumluyum. Yok öyle ölümden bahseder olmak... Hele sana , hele sana, inan hic yakismiyor... Kirilacak ceviz mi bitti bu dünyada...Tanri üyle yaratmis ki.. Cokda güzeller...gör... gör der...

Sen`ki görensin... Gör... Geregini yap... Ama yilmak yok... Beni de hasta etmege hakkin yok... Hepsi gececek, veya birlikte yasanacak... Kolay gelsin, gecmis olsun...
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• Kanji
                                Katılımcı
                                • 25 Eylül 2012
                                • 195

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                dolar-tl 2.80 ve borsa 92 000....

kafanızı kumdan cıkarın lem....tayyip bey rusya ya öpüşmeye gitmedi....SURİYEDEKİ BARIŞ İÇİN GİTTİ....ve ANLASTILAR AGUSTOSTA...

ve ardından biz kuzeyden suriyeye girdik...ve ardından halepte barış oluyor...ve ardından 27 ARALIKTA...KAZAKİSTANDA...TURKİYE...iran ve rusya bu son hamle üçün toplanıyor....

son hamlede basarılırsa....turkiye...rusya...iran...SURİYEYİ ALBASTAN İNSAA EDECEK...

iş bitti....PETROLE VE GAZA zırnık dolar vermiyecegiz...petrol ve gaz suriyede var....

dolar-tl....2.80 e düşecek diyorum....bu ilk etap....

KUZU BU BORUU DEELLL....BİLGİ BU TRAS DEELLL....kuzu herkesten 1000 adım önde olmasaidi....kuzu olamazdı...
                                Kuzu, ülkemizi cehenneme çeviren bu namussuzlar temizlenmeden, bu kalleş saldırılar bitmeden ne bu dolar düşler ne ticaret genişler. Herşey rakamlardan ibaret değil, bak bu Ahmet Çakar'ı hiç sevmem, geçen çok güzel konuştu 10 puan aldı benden. Bu saatten sonra bu cennet ülkemizi cehenneme çeviren kendi ruhsuz ülkelerini kaçığ kurtulacak yer gibi gösteren bu işi yapan örgütlerin arkasında kim var Tahransa Tahran Berlinse Berlin Milanoysa Milano, bundan sonra bombalara kim emir veriyorsa bu bombalar buralarda patlayacak. Götleri yiyorsa devam etsinler, Asala nasıl bittiyse bunlarda böyle bitecek, bunlar olmadan dolarda inmez borsada çıkmaz. Sen bu bombaları patlat canları yak, bak bakalım döviz iniyormu inmiyormu. Bu ülkede çekilen acılar yetti artık...

Teslim almak yok, ele geçen hepsi geberecek destek veren kimse bedelini misliyle çekecek kısasa kısas durum budur.
                                "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                                Henry Royce

Yorum

Working...
                                X

Debug Information