önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

MAKSİMUS....

eger zerrap devası önemli olsaydı....şuanda yüzde 50 assagıdaydık....HİÇBİRSEYE İNANMA......hedef 300 000 i bırakma...ÇÜNKİ ORAYA GİDECEGİZ.

BABO bana küs....yoksa onu arar....ALTIN FURUS 2 Cİ FAZ BASLADI...topigini açtırırdım...

halkımın goygoylarla OYULMASI....BENİ KAHREDER...beni onlar okuttu....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

300000 den vazgeçtiğim yok kuzu hocam. bilgi önümüzde. bu sayfalarda.markaja aldığım konu 3lü tepe 117 de mi 125 000demi biteceği. zarrab konusunda ki benzetmemde ki husus alıntı olmasın diye idi. .......... dende heyacanlı.demek istemiştim.

Yorum

• Misafir

,ytd., ytd. yabancı takasında tl de azalma varken takasda artış var.

Yorum

• süphan
          Aktif
          • 12 Temmuz 2011
          • 379

Sevgili kuzu
          Akademinde öğrendiğimiz bir kural vardı
          Zaman dehr idi...
          Şimdi artık zamanla da oynamaktalar..
          İleri geri alıyorlar..
          Bir açıdan tanrılığa soyunmaktalar..
          Başka bir açıdan da Zaman sabitini değişken hale getiriyorlar..
          Daha başka çir açıdan da belki de hakikaten Zaman artık değişken olmalı..
          Çünkü Dünyanın son 30 senesi binlerce yıldan hızlı...
          İnsanlığın son yıllarda internet ile aldığı yol Zaman'ı hızlandırdı belki de..
          Şu an tetiktesin kaçırmış olabilirsin diye dikkatini çekmek istedim
          Saygılarımla..
          Bu arada bugün erzuruma yılın ilk karı yağmakta..

Yorum

• Kanji
            Katılımcı
            • 25 Eylül 2012
            • 195

Defending TRY... Kılıçları çektim ölümüne savaşıcam gücüm yettiğince...

"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
            Henry Royce

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

DİBİ ARIYORUZ....burası mı....deell mi.....bu YARINA SARKTI....

106 BİN ÜSTÜ BUGUN GEREKLİ....dip için...yarın hızla 108 yapmalı....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                [B]DİBİ ARIYORUZ....burası mı....deell mi....
                106 BİN ÜSTÜ BUGUN GEREKLİ....dip için..

Skendere yakışan bir şilkeleme ile tekrar 106.000 üstüne atacak herhalde
                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

öyle ihakkı....

kuzu kuralı DİP....ÖNCE TULUM GİYDİRİLİR SONRA CIKARILIR VE DÖNERSE....O DİPTİR....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

KUZU KURALI....düz duvara tırmanmak....DİP OLUŞMUŞSA...hubarlar dahada kötüleşir....ve FEKAAT BORSA DÜZ DUVARA TIRMANIR...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ULEN SAKINN MALI TESLİM ETMEYİN....

bak ben etmiyorum....amiral ve kcholum var....verirsem NAMERDİM.....

tek dünya ve tek devlete....turkiye....KEMAL DERVİŞLE GİRDİ....included oldu...anlamı...bankacılıgı...tüm ekonomisi oraya baglandı...BU ARTIK DEGİŞEMEZ....turkiye ERDOGAN demek degildir...o gidicidir....herkes gibi....rejim cumhuriyet ve demokrasi...

reza olayı....hiç önemli bir olay degil TURKİYE ÜÇÜN....KİM RÜŞVET ALMIŞŞA....KİM REZA İLE İŞ TUTMUSSA ONLAR ÜÇÜN ÖNEMLİ...TURKİYE İLE NE ALAKASI VAR ULEN....

DÜNYANIN HERYERİNDE RÜŞVET YİYEN Bİ SÜRÜ İNSAN VAR....

bakan....koluna 500 bin tl lik saat takarsa....ve bakan olmaya devam ederse...onu oyarlar...OYSUNLAR.

BUNUNLA TURKİYENİN ALAKASI NE....adam saat takmış....o bir kelepçe....500 bin liralık KELEPCE...utanc verici.

Yorum

• Guerra
                        Kadrolu
                        • 02 Ağustos 2011
                        • 5561

seans ici diplerde....verdigim prensibi hatirlayin.....diyorki....dip seans ici yapilir ve notr kapatirsa....FISEKLEME AN MESELESI VE FECI DIK....o zaman bu kriter icin neyi izliyoruz....dunki kapanisla kapatmasini.....

Kuzu'ya...

Yorum

• ihakki
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 709

KUZU KURALI....düz duvara tırmanmak....DİP OLUŞMUŞSA...hubarlar dahada kötüleşir....ve FEKAAT BORSA DÜZ DUVARA TIRMANIR...
                          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

onu astık guerra....insallah düşmez artık....ve işimize bakarız....kurallarım 25 yılda edinildi....ÇALIŞIRLAR...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

UNUTMAYIN.....

BU KURAL GEREGİ....eger bugün dipse ki yarın görecegiz....ne yapacagımı söylemiştim....

demiştim ki...dibi buldugum an...borsada....dolar-tl yi shortluyacagım....

4 kademe KENE....ilki 3.96....

sonra.....onu gutmu gumastan yapılmış yatagıma yatırıp....OYLUM OYLUM OYMAZSAM....namerdim demiştim....kanjime...
                              bak dün yazdım....3.96 dan shortluyacagım diye...ne oldu şimdi...3.94....son bi saatte düştü zabah bütün gün 3.97 i zorladı...

ne diyorsam o....niye....elimde 25 yıllık kurallarım var....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kuzu kuralı....DİNAZOR TUZAGI....düşüş kanalından çıktıktan sonra....düzeltmesiz iki gün yükselmesse....sana...DİNAZORA tuzak var demektir..

bakalım kanala....

1...bu kanaldan cıkacak...

2...iki iş günü ard arda çıkmalı...MAL ALMA FIRSATI VERMEMELİ...verirse DİNAZOR TUZAGIDIR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information