önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ata
    Tecrübeli
    • 13 Nisan 2014
    • 439

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendim ışık yaniyormuş....

nerede yanıyor ula....

trafic lambalarında....

hangi ışık....

sarı ışık....

ula gavat....trafik lambalarında...ışıklar dakkada bi yanar...bi sarı...bi yeşil...bi gırnızı....

sormuş usaglar...sarı ısıktan sonra hangi ısık yanar...

biri demiş gırnızı....biri demiş yeşil...anlaşamamıslar...trafik genel müdürlügüne sormuslar...hangi sırayla yanar diye...

cugap guneysuya gelince....ilan edecekmiş.....ha ha ha

Alemin mutlak yegane kralı kuzu emmi

Daşşah geçmenin bu kadarı da , orantısız güç kullanmaya girer ..yapma yahu yapmaaaaaaaaaaaa

Sarı ışık haaa ...renk körü olanlar ne yapsın hhahahahahaaaaa

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

öldü mü.....

böyle biri ölür mü ulen.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Guerra
        Kadrolu
        • 02 Ağustos 2011
        • 5561

Yorum

• hocamurat2001
          Aktif
          • 26 Haziran 2014
          • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          YORULDUM.....

ula hocamurat.....

bu kuzu kurallarını eski topiklerimde....kilometrelerce anlattım....

ula niye beni yorirsan gavat....di haydi pirim anlat diyorsun...pirim diyerek...bam telime basıyorsun...ha ha ha

saka hocam....sen yawrularımızı egitiyorsun....senin isteklerin emir olur...bir ögretmen...1000 insandır....
          Estağfurullah pirim Ellerinden öperim ne zaman kendini iyi hissettiysen sıkıntı yok Rabbim seni başımızdan eksik etmesin o güzelim beyin hücrelerinden gelen bilgiler yolumuzu aydınlatmaya devam etsin Şahım...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SEVGİLİ ÖGRETMENİM....

bu yazın....ölmüyen TÜRKÜ.....onu yasatan seni...ve nacizane beni....senin o köyde yapmaga calıştıgın ideallerde birleştiriyor....yapmadan yazmam....AMA O YAZDIGIN GÜNDEN BERİ....O KÖYE ORGANİZE OLUYORUM....

Buradan....amrikiden....öyle yardımlar gelecekki sana....sen bile sasıracaksın...on köy daha katacaksın....SENİ İŞİN BASINA KOYACAGIM....buraya geleceksin....herseyin ödenecek.... o kurumca....SEN ATATÜRKÜN....TÜRKÜN PEYGAMBERİNİN...ÖGRETMENİ OL....oldugun gibi....ben bir ALEVİ PİRİM....sense daha önemlisin....SEN BİLGİSİN.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzum
              110.500 ü aşağı geçti geri dönüp dediğin dikdörtgeni yapacak mı yoksa şelale başlıyor mu?

bugün bu sorun cevap bulacak ihakkı....109 000 overshootingi düşüşün....bu asagı kırılırsa....bu düşüşten nasibimizi alamıyacagız demektir....her işte bi hayır vardır ihakkı....du bakalım ne yapcek.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

GÖSTERGE KAARTLARIMIZDAN....ŞEVGAT YIKILDI...emme bak EREGİ de tıhhh yok....anlamı bi tepe daha var diyor...öbürü SELOCAN...oda yıkıldı emme....hem SEVGAT hemide SELOCAN destekteler hala...bunnar beni EYLEMDEN uzak tutuyor...

temam....babo....sarı ışıg yandı dedi....dedi demesine emme...ondan sonra hangi ısık yanarı oda bulmiy....trafic genel müdürlügüne guneysu yazıyla sormus....iadeli tahhatlü mehtup...cugabı 15 günde ancak gelir...

not....dashak gecerim emme baboyla....söyledigini ciddiye alırım....tecrübesine saygım vardır....emme net gonusmıy...korkıy...düşer demiyor....agzı ÇIKARA alışmış....ha ha ha

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

kuzu sevket aldik destekte diye oda son anlarda gocttu 124 kapatti adagi sarkmistir umarim endeksde sinirda kapatti 109 da umarim haftaya sert yukari doner.izlemeye devam

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ÖTE YANDAN....BENZERLİK ANALİZİMDE İSE....106 800 ÖNEMLİ....

EGER ŞİMDİ ORAYA İNER VE DÖNERSE....BU DÜŞÜŞÜ KUZU KACIRDI DEMEKTİR....115 den 106 ya....9000 puvan...kısmet degilmiş deyip gececegim...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kuzu sevket aldik destekte diye oda son anlarda gocttu 124 kapatti adagi sarkmistir umarim endeksde sinirda kapatti 109 da umarim haftaya sert yukari doner.izlemeye devam
                      heee gördüm....kırmış karanlık odada....106 800 yolcusuyuz imdilik...

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Sert nasil donecek onu kestireme dim endesde oncu tuppras neden %12 dustu mantik yok demekki adamlar tombul parmak gibi her sey beklenir bunlardan 109 kirilmadi bence en kotu bitti satan satti p.tesi cok yukarda acar sevket ve endeks mantik aramayacaksak bu iste...

Yorum

• Kanji
                          Katılımcı
                          • 25 Eylül 2012
                          • 195

Kuzum...

Büyüklük Allah'a mahsustur malum,(o yüzden bu sıfatı kullanamıyorum), ammavesselam başka kelimede bulamıyorum seni bu öngörünün gerçekleşmesinden sonra...

Bu ne borsa ne dolar yorumuyla alakalı... Birkaç sene evveline kadar demiştin ki en büyük Atatürkçü bunlar olacak diye, RTE'nin bu günkü 10 Kasım kutlamalarındaki hal ve hareketleri, uslubü, demeçleri vs... İnanılmazsın gerçekten ayakta alkışlıyorum seni....
                          "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                          Henry Royce

Yorum

• Kasap
                            Katılımcı
                            • 05 Aralık 2015
                            • 91

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Birkaç sene evveline kadar demiştin ki en büyük Atatürkçü bunlar olacak diye, RTE'nin bu günkü 10 Kasım kutlamalarındaki hal ve hareketleri, uslubü, demeçleri vs...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sert nasil donecek onu kestireme dim endesde oncu tuppras neden %12 dustu mantik yok demekki adamlar tombul parmak gibi her sey beklenir bunlardan 109 kirilmadi bence en kotu bitti satan satti p.tesi cok yukarda acar sevket ve endeks mantik aramayacaksak bu iste...
                              DESTEKTE KAPATTI HAFTAYI....yegen....

bak....ikinci benzerlik analizim.....FORNASYON....ÇÖKÜŞ FORNASYONU....yuzde 30 veya 40....emme önce bi kez daha shortcu dogramalı..

Yorum

• phaon
                                Aktif
                                • 13 Şubat 2016
                                • 200

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzum...

Büyüklük Allah'a mahsustur malum,(o yüzden bu sıfatı kullanamıyorum), ammavesselam başka kelimede bulamıyorum seni bu öngörünün gerçekleşmesinden sonra...

Bu ne borsa ne dolar yorumuyla alakalı... Birkaç sene evveline kadar demiştin ki en büyük Atatürkçü bunlar olacak diye, RTE'nin bu günkü 10 Kasım kutlamalarındaki hal ve hareketleri, uslubü, demeçleri vs... İnanılmazsın gerçekten ayakta alkışlıyorum seni....
                                Aynen, bunu söylediğini ben de hatırlıyorum. Sadece şapka çıkarılır... O zaman bunun emaresi bile yoktu.
                                0.618

Yorum

Working...
                                X

Debug Information