önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendim bu usaglar tuslara çönermi....satıs tuslarına yani...erkekse çönmesinler....

tayyip bey emrikiden döner dönmez....milli güvenlik kurulunu topluyor....eeee ne cıkar oradan....elde güller...hosgeldin KURDİSTAN mı çıkar....
    bak...ben yazmaya baslarken bögünki gün....105 500 dü....ahan incik kac...104 800....ula ben olmasam NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALI...ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ahanda 104 600...çönün usaglar çönün....akıllı olun ula...SKENDERİN DERDİ...SİZİMİ GERDİ....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

unutmayın....borsalarda....ŞELLELEYİ YAPAN....kredili usagların satısıdır....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

efendim emrikide enflasyon yuzde 20 ye gider mi.....

FED deki usagların derdi bu....çüşşşş guzu buda nereden cıktı....hakketten ni yaw....fed bunu mu düşünüüyor....

valla usaglar....bana bilem sordular eccik akıl ver diye....

bende verdim....didimki siz emriki suan ecdadım osmanlının yerinde oturuyorsunuz....

dedilerki heee ele....millet olarak 72 milletiz....basımızda ZİONİST ipneler var....

Bak dedim...tamemen aynı....bizimde basımıza DEVŞİRME ipneler cullanmıştı....

bele dogruyu söyleyince usaglar....kıyamadım...eccik akıl verdim....

didimki....hem emrikide hemde tüm dünyada ENFLASYONU düşüren ne idi....düşündüler...düşündüler...faizlermi dediler...

hasstirin lem guvatlar dedim....ne faizi ulen....ÇİNDEKİ UCUZ ÜRETİM Dİ....herseyde MADE IN CHNIA yazıyor artıkın...

o heeee dediler....eeeee nort kore ye furdun nu....FURDUN NU....NE OLUR....ÇİN KARŞINIZA Bİ DEV GİBİ DİKİLİR....

sen AMBARGO UYGULARSIN ÇİNE....mal gelmez....ENFLASYON YUZDE 20 YE GİDER....

eger bele bi pohhh yiyecekseniz yani kuzey koreyi haritadan silme gibi....HEMEN FAİZLERİ ARTIRIN ULA DEDİM....

YELEN gacısı dilini yuttu....ip attık geri çektik dilini emme...zedelendi dili...bi hafta susar....

notto....aklı kısa yawrilerime.....bak yawrimo...GEOPOLİTİK faizlere nasıl etki ediyor....nasıl...herşeyi allak bullak ediyor....nasıl tüm herseyin GRAFINI o çiziyor....

Yorum

• tumer1960
            Tecrübeli
            • 01 Ağustos 2011
            • 710

Yorum

• lonntermsteel

efendim emrikide enflasyon yuzde 20 ye gider mi.....

FED deki usagların derdi bu....çüşşşş guzu buda nereden cıktı....hakketten ni yaw....fed bunu mu düşünüüyor....

valla usaglar....bana bilem sordular eccik akıl ver diye....

bende verdim....didimki siz emriki suan ecdadım osmanlının yerinde oturuyorsunuz....

dedilerki heee ele....millet olarak 72 milletiz....basımızda ZİONİST ipneler var....

Bak dedim...tamemen aynı....bizimde basımıza DEVŞİRME ipneler cullanmıştı....

bele dogruyu söyleyince usaglar....kıyamadım...eccik akıl verdim....

didimki....hem emrikide hemde tüm dünyada ENFLASYONU düşüren ne idi....düşündüler...düşündüler...faizlermi dediler...

hasstirin lem guvatlar dedim....ne faizi ulen....ÇİNDEKİ UCUZ ÜRETİM Dİ....herseyde MADE IN CHNIA yazıyor artıkın...

o heeee dediler....eeeee nort kore ye furdun nu....FURDUN NU....NE OLUR....ÇİN KARŞINIZA Bİ DEV GİBİ DİKİLİR....

sen AMBARGO UYGULARSIN ÇİNE....mal gelmez....ENFLASYON YUZDE 20 YE GİDER....

eger bele bi pohhh yiyecekseniz yani kuzey koreyi haritadan silme gibi....HEMEN FAİZLERİ ARTIRIN ULA DEDİM....

YELEN gacısı dilini yuttu....ip attık geri çektik dilini emme...zedelendi dili...bi hafta susar....

notto....aklı kısa yawrilerime.....bak yawrimo...GEOPOLİTİK faizlere nasıl etki ediyor....nasıl...herşeyi allak bullak ediyor....nasıl tüm herseyin GRAFINI o çiziyor....

tüm taşlar yerine oturuyor

kuzu emmi büyük sün böyle bi analizi sittin sene tvlerdeki veya başka yerlerdeki en bilmem ne adam bile yapamaz

hazine değerinde bi analiz

saygılar

Yorum

• tumer1960
                Tecrübeli
                • 01 Ağustos 2011
                • 710

dolar olarak bu gün yaklaşık 57.000 bölgeleri

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

tumer1960

2013 den beri gelen düşüş trend inide kırmış
                  Bunuda hesaba katmak lazım bence

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ÇEKİRGELER VE KARINCA......

heyvanlar alemi....insanlar aleminin aynasıdır....çünki insanda bi heyvandır.....yüce rebbim insana demişki....ula seni yarattım....sana birde akıl verdim....verdigim bu akılla benim yarattıgım bu kocaaa aleme bak....benim onu yaratırken kullandıgım methodları arastır ögren....MÜKEMMELE dogru yürüme görevi verdim sana demiş.....incele ...ögren....uygula....

eeeee ÇEKİRGE....yani insan çekirgeler....ne yapıyor....cik cik cik diye sürekli ötüyor....borsa cıkacak....borsa cıkacak...ULA GAVAT BORSA CIKTIYA....sıra inmesinde daha....yoooogggg inmiyecek....cik cik cik......

efendin iner.....bakarsın sıfıra sıfır elde var sıfır....bes kurus kazanc yok....borsa cıktı ve indi...PARA GAZANDIN NI...YOOOO....

karıncılar.....yani biz....ne yapıyoruz....çıkacak diyoruz....çıkıyor....şimdide düşecek diyoruz....skenderin döşüne domdom gursunlarını sıkıyoruz.....kolay mı gurgusun sıkmak....sıktınmı gurgusunu oda sana sıkıyor....yaralı bi ceylana dönüşüyoruz....

emme sonra....TIRLARI YÜKLEYİP GİDİYORUZ....vayyyy efendim guzu cebimden para aldı....ALACAK TABİİ ULA...İŞİ BU....karınca daha...
                    ÇEKİRGELER VE 35 000 EURO ENDEKSİN GRAFINI EKLEDİM....dinleyin usaglar....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu er meydanlarına indiginde yaman olur haaa.....

bilhassa....sarkıda....bıdı bıdı bıdı ÇEKİRGE deyişime dikkat edin....para kokuyorrrr deeelllmi.....ha ha ha

efendim....KUZUNUN TIRLARI hep doluyor....ima ediorlar....yani yalan....

ula guvat...bütün TIRLARI gözünüzün önünde yükledim....AHAN BUNUDA BİRAZDAN YÜKLEYECEGİM...KORMUSUN ULA....birazdan kerimmmm TIR ı istinyeye çek diyecegim....

kıskanın ula....catlayın ula....gözünüze soka soka YÜKLÜYORUM işte....iki ay sonra inkar edersiniz gene....

eeeee sen para kazandın nı....bu çıkıştan....yoggg agabeci nerede....ben ÇEKİRGEYEM ötirem annca....sen KUZUSAN....ölüyorsun ve öldürüyorsun...senin gözünü kan burumus...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ilk tepkinin gelecegi yer asagıda....orada İLK TIR VOLVO 135 000 LER YÜKLENECEK....KENEDE 4 tır var...sonra sıra VOLVO 133 000 LERE GELECEK...

Yorum

• süphan
                          Aktif
                          • 12 Temmuz 2011
                          • 379

Ayvagöbek burda yazıyor mu

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

diyeceksiniz ki.....80 000 nedir bursoda....44 000 nedir bursoda....

efendim derim ki....ikiside GEOPOLİTİC tir....80 000 turk ordusun....kuzey suriyede PKK ye furdugu andır....ve 200 günnük ortalamadır.....44 000 ise....turk ordusunun suriyeden çık demelerine ragmem...çıkmadıgı andır....Kİ ÇIKMAZ...BUNU 100 YIL BEKLEDİK...bi fransızla bi ingiliz cetvelle cızdılar...biz kanla yeniden cızacagız....

işte yerleri.....80 000 nedir....44 000 nedir....

PEKİİİ birde 300 000 diyordun guzu....o nedir....oooo amrikinin bizden yana pozizyon degiştirip bizi ortadogunun jandarmasıyaptıgı andır....kurdistan kuzey suriye ve kuzey iraq turkiyede oldugu andır...turkiyenin petrol ve dogal gaza ulaştıgı andır...bu ise tamamen KUZEY KORENİN yoldan cıkması ile mümkündür....dengeler....dengeler....dengeler oynamalıdır...çinde komolar...HASSTİR ULEN demelilerki....bizim GEOPOLİTİGİMİZ ÖNEM KAZANSIN...

öne alayım.....hedefim....87 000 yani....ilk durak...FURUSMA DÜZENİM BU....ELE BİR PARA GÖTÜRECEYİM Kİ....yeddiceddime yetsin....ellemeden duraceyim....vazgectim TIR YÜKLEMEDEN....ele karar aldım....diyeceksiniz ki niye...YENİ SAFAK GAZATASINI OKUDUM...SON İKİ AYI....ele karar aldım....

yaptıgım SIMULASYONUN adı....sımulasyon ÇEKİRGE AVI.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

incik....bendeniz kuzu efendi hazretleri....öteki usaglara benzemem....BEN NE DERSEM O OLUR ÇÜNKÜM....alışmanız zor olacak emme....alışsanız iyi olur bu rakkamlara....

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

incik....bendeniz kuzu efendi hazretleri....öteki usaglara benzemem....BEN NE DERSEM O OLUR ÇÜNKÜM....alışmanız zor olacak emme....alışsanız iyi olur bu rakkamlara....
                                Anam anam, efsane geri donmus bora gibi esiyor."bendimi cigner asarim, hangi cilgin bana zincir vuracak sasarim...." Ulee bunun onunu kim kesebilir? Sn Babo or sn Guneysu?
                                Cali dibinde can cekiserek, sabraderek herkesin kinayeli sozlerine kulak tikayarak bu gunlere geldi ve bilgisinin meyvelerini topluyor sincik. Helal sana bu yollar efsane.
                                Hayalim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information