Babo abi kavurma yicez diyi short kavurma olabili diyi 🤣🤣
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Ula olum Hacivat!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
babo gelip beni sorarsa...deyin ki marsa göçtü...artık yazmıyacakmış....
belkim...kıro sinirleri yatışır...MAKARİOS a ne deseniz boş...laz beyni almaz...beni ele veya bele bulur...inatçıdır.
Marsa da getsen "skender" ağam senin TIR larını dolduracak yavrim.
XU 30 Euro da 35€ dedik mi?
Dedik!
35€ rakamını 1 yıldır yazıyormuyum?
Yazıyorum...
Lafımı dinlesen köşeyi dönmüştün be olum.
Günün moda deyimi ile RACON kesmişiz yıllardır;
"Tekniğe inanma, Tekniksiz kalma" diye.
Senin gibi milleti GANN dırmıyorum Lem acemi teknikçi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
USDTRY...
TV'deki ekonomistleri izliyorum.
Kurban bayramı gelmiş de, millet kurban almak için dolar bozuyormuş.
Dolar da ondan düşüyormuş.
Bu dolar zırvalamaları bitmedi gitti arkadaş...
Aslında yılbaşındaki zirvenin düzeltmesi (ABCDE) haziran'da bitmişti.
2 ay önce biten trendin tekrar 3.475'e gelip dayanması söz konusu.
3.4750 aşağı geçilemezse burası yükselişin ilk dalgası sayılacak.
3-4 ay sonra dolar 4 TL'yi geçtiğinde görüşmek üzere.
Yorum
-
Emmi, DAX 2009 trendini 12950 ile bitirdi. Amerikanlar 1 zirveleri kaldı.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir analoji...COK YAKIN VADE....hindistan ve biz....
hindlilerde ne yapmış........
Hintlilerde ise 32.500 üstünde son 1 zirve kaldı.
Sayım 35 bin gibi bitecek.
Zirve Eylülde bizim borsa ile birlikte...
Sonra tırları çekebiliriz...
[/IMG]
Yorum
-
USDTRY'de 3.475 kırıldı ve bizim sayım değişti.mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDTRY...
2 ay önce biten trendin tekrar 3.475'e gelip dayanması söz konusu.
3.4750 aşağı geçilemezse burası yükselişin ilk dalgası sayılacak.
3 ay önceki diğer forumda yaptığım bu alternatif sayımda 3.475 altında daha çoklu dipler olacaktır.
%50 FIBO düzeltme noktası 3.35, uzun vadeli yükselen trend desteği 3.30'dur.
[/IMG]
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUla olum Hacivat!
Marsa da getsen "skender" ağam senin TIR larını dolduracak yavrim.
XU 30 Euro da 35€ dedik mi?
Dedik!
35€ rakamını 1 yıldır yazıyormuyum?
Yazıyorum...
Lafımı dinlesen köşeyi dönmüştün be olum.
Günün moda deyimi ile RACON kesmişiz yıllardır;
"Tekniğe inanma, Tekniksiz kalma" diye.
Senin gibi milleti GANN dırmıyorum Lem acemi teknikçi.

Sent from my iPhone using TapatalkXU30 AVRO da haftalık kapanış son 3 haftanın ''en yükseğinde'' oldu.(26 AĞUSTOS haftası)

Yorum
-
Ula Uşaklar..
VİOP denen nesne işle alakam yoktur ve ALIP SATMAM!!
Bu arada o ''Piriniz'' Guzuya sorsanız ve desenniz ki;
Artistlik yapmak yerine, BIKMIŞBROKER USTAMIZIN XU30 AVRODAKi 35 EURO hedefi grafiğindeki disipline uysak ve ÜST BANDA GELDİĞİNDE SHORLASAK, ALT BANDA GELDİĞİNDE LONGLASAK karda mı oluruz, zararda mı?
Ne derdi bu ''ÇALI DİBİNDE yetiş ya resulAllah'' diyen Guzunun hali?
Bakın ne demek istediğimi size Grafik üzerinde ''SİMÜLASYON'' çizerek de anlattım??
ŞUBAT 2017 tarihinden beri Grafikdeki simülasyon 6 ya da 7 hareket yapmış!!
Kaç bin PUVAN TIRLARA yüklemiş hesabını siz yapın ve TEKNİĞE İNANMAYIN AMA TEKNİKSİZ DE KALMAYIN!!

Sevgili GUZU nezdinde hepinizin gözlerinden öperim.
O ihtiyar keçi kılıklı GUZU yu da görürseniz ortalıkta GIDIKLAYIN O HUYSUZU!!
Grafik ÜST BANDI nereye geliyor? Görebiliyorsunuz değil mi?
Oraya gelince ne yapacağınızı biliyormusunuz?
Ya Grafikteki ALT destek bandına gelince ne yapacaksınız??
Yazın LEM!
İmza,
Guzunuzun USTASI bıkmışbroker.
Baa diyorlar ''NEDEN BIKTIN ABİ?'', Guzu gibilere DERS VERE VERE BIKTIMMM..
Haa bu arada avatarımda da artık gerçek resmimi koyuyorum.
Yorum
-
yüce rebbim.....
hızır aleyhiselamı yolla....yoksa bu gavat sevincinden ÇILDIRIK olacak....avatarına rutuş yapılmış resmini komus...hekiki deel yani...o gadar yakışıklı olamaz ki bu....kıro daha.....
yüce rebbim....
hızır aleyhiselamı yolla....marifet kapısına oturtugun PİRİN GUZU ya.....dıgalar gelmiş onun PİRİYİM diyor....bir yıldır pankalara olan kredilerini geri ödüyemeyen turk telekomun borcları hala o banka bilancolarında aktif kredi görünüyor....sanki performe ediyormuş gibi....saklanan üstü örtülen....AL-GÜLÜM....VER-GÜLÜM...borsasında çöküş geldiginde....TIRLARIMI doldururken....yagmur yagdırma yarebbim...islak parayı sevmem....
yüce rebbim.....
hızır aleyhiselamı yolla.....kaarttan yapılmış kaplanlar.....etten ve kandan yarattıgın KUZU ALEYHİSELAMA saldırıyorlar....
digeet gavat....yakışıklı deyyuzzz....
not....bi dene müşteri var...oda saudi telekom....bedevi gene....kabız...pankalar...garan...akkız...amiral. ..bi yıldır para alamıyorlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim....
dolar-tl nin....önce 3.40 a....sonra 3.20 ye...sonra 2.80 e....düşecegini söyleyen kim....kuzu aleyhiselam....ne zaman yazdı...dolar tl 3.90 ı zorlarken....niye dedi...SHORTLAYIN DEDİ....düştü mü....heee düştü 3.40 a....
öbürleri...düştükten sonra ahkam kesiyor....kuzu ise BUNLARDA TIR YÜKLEDİGİ üçün artık susuyor....
efendim....
borsanın önce 92 000 e sonra 102 500 e gidecegini söyleyen kimdi...bu forum alemlerinde....bu topigin baslarını okuyun....herkes borsa öldü derken...72 000 lerde....kuzu aleyiselam....
efendim....
bütün dalga geçmesine ragmen....hissenette açılan ALTIN FURUŞ topgine gidip...moralları bozmayın...bu ALTIN FURUS olacak diyen kimdi....kuzu aleyhiselam....
efendim....
borsa 102 000 deyince....artık shortluyorum diyen kimdi....kuzu aleyhiselam....niye dedi...ANA DALGA ÇIKIŞ OLDU....bi düzeltme şart dedi....düzeltme geldi mi....GELMEDİ HENUZ....niye...çünki HIZIR ALEYHİSELAM gelmedi....bu HAFTA GELECEK....
NOT...HIZIR ALEYHİSELAM....TURK-TELEKOM gibi borclarını ödüyemeyen tonla şirketi ifsaa edecek....ettimi bunu....o çok parlak banka BLANCOLARINDA ki karların aslında ZARAR oldugunu söyleyecegi üçün...banka hisseleri göçecek...biride benim AMİRAL...onunçün kuzuyu iksen shorttan inmez...bu iş DELİANLI İŞİDİR...tecrübe işidir....babo daha dünki cocuk...annamaz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim....
grafiklerde ne yoktur....şu yoktur...DOLARLA BORCLANMIŞ....parayı tl kazanan şirketlerin....kazandıkları tl ile eskiden 1.40 tl verip 1 dolar alıp borcunu ödüyen şirketin....şimdi kazandıgı tl aynı ama....dolar borcunu ödemek üçün 3.60 tl verip 1 dolar alacak....BUNUNLA BORCUNU ÖDEMESİ İMKANSIZ....tl cirosu...1 dolar 1.40 iken neyse...şimdide o...veya eccik fazla....eeeee bu grafta varmı....ULA GUS BEYİNLİ YAKIŞIKLI .....
ULA KERİZZZ.....
kuzu aleyhiselam....MARKT THE MARKET uzmanıdır....dersini HIZIR ALEYHİSELAM dan almıştır....sense...dersini bi faniden almışsın...HADDİNİ BİL....ha ha ha
salavatını getir ulen kerizz....sen bir ölümlüsün....bense ÖLÜMSÜZ.....
NOT...TURK BORSASI 2000 DEKİ YAPTIGI TEPEYİ....EURO BAZLI GRAFTA....son 17 yılda asamamıştır....NİYE ASAMAMIŞTIR....kendine bunu sor...resmini süsleyip rotuş yapacagına....o zamanda herşeyi....MARK THE MARKET ten saklamışlardı....eeee sora ne oldu o şirketlere...bi incele....HER DEVALUSYON....şirketlere ancak 1 yıl geçtikten sonra yansır....her baharın ardında yaz vardır her yazın ardında SONBAHAR vardır....kuzu 102 000 e gidecegiz derken...bu SONBAHAR ı mark the markete göre hisapladı kerizz....şimdi ne gelecek...KIŞ....yedirecegim sana bu yazdıklarını...ha ha ha....ölümlü fani....
NOT 2....turk borsasının DEALUASYON öncesi tepesi ne idi...50 000 dolar endeks....devalusyon sonrası tepesi ne olabilir....32 000 dolar endeks....oradayız....senin EURO graf yukarıda....onu yanliş okuyorsun....turk borsasında bıst 30 un DEVAL öncesi tepesi...50 000 euro endeks....DEVAL SONRASI TEPESİ...artık...artık...artık...34 000 euro endekstr...şimdide oradayız...ben yıl basında simulasyonlarımı 92 ve 102 yi bunlara göre hesapladım....
peki neden grafı yanlış okuyorsun....DEVAL VE SATINALMA GÜCÜ...hususunda bilgin yok ondan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
LeGeND2369 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Kuzu Dolar ın yönü bu sırada aşağı mı olur, yukarı mı sizce
dolar...3.20 ye inmezse....TUPRASTA turk-telekom olur....
inmesi şart...turk şirketleri zordalar....ben vob da kol kesmeye razıyım...yeterki turk ekonomisi darbe almasın...alırsa...turkiyedeki servetim erir....zararım korkunc olur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degerli dostlarım....
babo ile atışmalarımız ögretmeye yöneliktir....yıllardır bunu yaptık....yapacagız....
o gelip bana bindirdimi....ben gidip ona bindirdim mi....anlayınki....ihmal edilmiş bi konuyu KUZU UNİVERSİTESİ tartışmaya açıyor..
suanda açtıgımız konu....DEVAL VE GRAFİKLERDE YAPTIGI REVİZYONDUR....Bu revizyon neden ve niçin gereklidir...
ikimizde....bu DEVALLERDE UZMANIZ....belkide birbirimize olan düşkünlügümüz...yedigimiz ortak DEVAL kazıklarındandır...
tartışmalarımızda....ben genelde KÖTÜ OGLANI oynarım....o ise İYİ OGLANDIR hep...hessas usag...kötü olamıyor ha ha ha...BORSA DÜŞECEK DİYEMEZ....bu KÖTÜ OGLANIN işidir...halk borsa cıkacak diyenden yanadır hep...emme biz yani bendeniz...bir professorum...toplumun yön degiştirmesinde MOTOR GÖREVİM var....kötü oglan bana yakışıyor...
fekat...öteyandan....ben babo dan daha yakışıklıyım....daha genç görünümlüyüm...niye...çünki...kötü oglanım...zamparayım...kural tanımam...küfür ederim...o etse agzı egilir...burusur....çünki...ben ona henuz küfür desturu vermedim...PİRİYİM...USTASIYIM...ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum