Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
piyasaları bu fonlar bu hale getirdi ne geldiyse bşaımaıza bunlardannnMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
👍 2 -
dün rahat duramadık bugün fena çarpıldık
)))))
bekleki yerine geri gelsin artık
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
😀 2Yorum
-
gayrete gerek yok..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterel birliği ile aşağı yuvarlıyacaksınız ha gayret
))
pala niyeti bozdu
duvara yaslanın 13800/13900 lere hazırlayın klendiniziDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
Dur hele enseyi karatmayın. 14200 üzeri kapanışa fitim benradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gayrete gerek yok..
pala niyeti bozdu
duvara yaslanın 13800/13900 lere hazırlayın klendinizi" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1Yorum
-
👍 2Yorum
-
% 70 maldayım 30 nakitCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kabak bizim başımıza patlayacak Sn. Radyolog. Ben yüklü emir giriyorum. Siz de el verin de kaldıralım şurayıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😎 1☕ 1Yorum
-
bende ancak herkes görüyor o seviyeyi.bence oradada durmayacakCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dur hele enseyi karatmayın. 14200 üzeri kapanışa fitim ben
yarın ÇARŞAMBA.. İYİ MİDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Cuma gÜnÜ abd tdİ ( tarim diŞi İstİhdam ) verİsİ gelecek..
Çok Önemlİ olduĞunu sÖylerler
haftaya da fed İn faİz durumlari var
esas Şamata cuma gÜnÜ kopacakmiŞ.. PerŞembe gÜnÜde cuma İÇİn fİkİr verebİlİr derlerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
14,3Xx'ler kaparmı$$ bİst100 style sahtekâr palacık.. Hemi de el mecbur style kalırmı$..
Yine yurtdı$ı tufasına geldiler MALum ödlek t0pAL ördek dang0z bademetDingil ve eleb0$ları.. )-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
ne çabuk boşanıyon abi biraz çaba göster gayret etradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGLRMK boşandık..
SEBEP ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK
))))
Mevlana der ki;
😂 2😀 1Yorum
-
Biz eski evliyiz. arada çocuk var. boşanamayız hocam )))radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGLRMK boşandık..
SEBEP ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK" Her şeyi bidiğini iddia edene
😀 1😎 1Yorum
-
Vay arkadaş fon muhabbetine koskoca Akbank , YKBNK, Koç ve şimdi de Aselsan'ın içinden geçtiler.
Takip edebildiğim kadarıyla yabancılar o kadar güzel topluyor ki düşenleri" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
bu fon düzenleme işleri ne zaman bitecek kaç tane fon var amkkkkkkkkkkkkkMevlana der ki;
😂 2Yorum

Yorum