Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Seninkiler hep yeşil ya daha ne istiyorsun.Biz napalım yeşil görmek için bahçeye bakıyouz
Yoksa Gesan'a mı bulaştın)))
gesanları dün verdim bunlar al ver kağıdı )
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
BÜtÜn ceptekİ mangirlari bu İboŞlara versekte onlarda kurtulsa bİzde )
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
el birliği ile aşağı yuvarlıyacaksınız ha gayret ))
Mevlana der ki;
Pusula portföyün fonları çökmek üzere. Piyasayı da bozdular. Geldiler bankaları sattılar. Orayı da bozdular.
İnşaAllah sistemik bir kriz çıkmaz. Bu iş daha çok uzayacak gibi.Bu arada Tera'yı gıptayla izliyorum. Helal olsun adamlara
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Pusula portföyün fonları çökmek üzere. Piyasayı da bozdular. Geldiler bankaları sattılar. Orayı da bozdular.
İnşaAllah sistemik bir kriz çıkmaz. Bu iş daha çok uzayacak gibi.Bu arada Tera'yı gıptayla izliyorum. Helal olsun adamlara
Kısa bir süre önce PHE fonunu almak için kuyruk vardı. Demek ki iyi hazırlanamamışlar. Kazandıklarını kusturuyorlar yatırımcıya
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum