Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
ABD ile İran arasında 30 saat öncesine kadar yüksek seyreden tansiyonun bir anda düşmesi ve hafta sonu anlaşmaya çok yakın bir duruma gelindiğinin açıklanması, tüm dünyaya derin bir nefes aldırdı.
Asya borsaları, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ile anlaşmanın birkaç gün içinde tamamlanacağını söylemesi sonrasında azalan jeopolitik risklerle risk on moduna geçti.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Vİop 3,31
14000 ÜZERİNDE SEYİR DEVAM EDİYOR
14200 LERDE mini çanak KAPATILIR VE YOLA DEVAM EDİLİR. YANİ 14200 LERİ HACIMLI VE GENELE YAYILAN ALIMLARLA AŞMAK GEREKİR..
YOKSA YİNE / YENİDEN BANKOF un insafına kalırız her zaman olduğu gibi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Ve $imdide satacAk kimin duriy sanKim.. ?..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alacak gibi duriy sanki.. ?..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
Yeter aldılardı idi.. Her an kılıcı furacak kimin duriy.. Tikkaayyyttt.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla alsınlar artık hep vermek olmaz
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
CHP Lİ 2 BELEDİYE BAŞKANININ İHRACI İSTENDİ...
ne ayak bu be.. saray tarafınddan atanmış yönetim her türlü icraat yapıyor bir tek KURULTAY TOPLAYAMIYOR
ALLAH BELANI VERSİN HIMBIL HAİNDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
😎 1Yorum
-
Üstadım sakin ol. Özellikle x de yazılanları takip edip hakaret davasıyla kafa koparan avukat tayfası var. Başına gelen yakınım var. Bir de para kaptırma bu heriflereradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCHP Lİ 2 BELEDİYE BAŞKANININ İHRACI İSTENDİ...
ne ayak bu be.. saray tarafınddan atanmış yönetim her türlü icraat yapıyor bir tek KURULTAY TOPLAYAMIYOR
ALLAH BELANI VERSİN HIMBIL HAİN
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum

Yorum