nerdesin yawww... bak ALFA seni soruyor hep..
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Hocam aman tikkat 59 kadar altı b0$, oranın altı 47-43 bandı felaket grafı.. Daha da altını hiç söylemeyelim hesabı..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterttkom
66/ 67 lere kazasiz belasiz ulaŞabİlİrse gÜzel İŞler yapabİlİr
Diplerden dip beğenme dönemine girilirse gloBAL borsalarda ki AYUlar pek sever ve açlar uzuun sürelerdir..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
Bir küçük katkı da benden olsun. 67 üstüne atarsa ciddi potansiyel var. Benim de takibimderadyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterttkom
66/ 67 lere kazasiz belasiz ulaŞabİlİrse gÜzel İŞler yapabİlİr
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
🥰 1Yorum
-
😎 1Yorum
-
Nası derler hOney ; BilemiYorum ALtan, bu mevsim o mevsim değil artık sanKim.. Sabahına tan vakti ağarmadan gömebilirler sanki borsa korsa piYasalara ??..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam aman tikkat 59 kadar altı b0$, oranın altı 47-43 bandı felaket grafı.. Daha da altını hiç söylemeyelim hesabı..
Diplerden dip beğenme dönemine girilirse gloBAL borsalarda ki AYUlar pek sever ve açlar uzuun sürelerdir..
67 olacakTA, üstüne atacakTA, takiben alınacakTA, uygun kâr edilip daha yukarılardan geri satılacakTA..
Bilemedim yani vadelisi de VAR hazır bunun ya da ilgi endeksinin h0ney yağ gibi akarsa mübarek esas satmak “ciddi potansiyel” güzelim grafTA görünen..
Böylesi bele$ tezgah günde bile 65.05 zor kapadı..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
0,26radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
güne VİOP - 0,25 İLE BAŞLADIK..
DÜNkü yükselişten sonra bugün fazla bir şey beklemiyorum bist tenDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum