Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
avrupadan ayrışalı çok oldu abi bizim borsa deli danaya döndü )
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
GÜKO25 hem$ehrim dada$ forumda$ımız, bereket getirdin resmen piYasaya buralara valla 24 saatte show style hemi de Viop30 konTRat -1,000.00 kıpkırmızı zorlayıVerdi anında..
Yıllarca deği$meyen leziz cağ kebap avatarını da özlemi$izZ Ankara sponsoru style aklımda..
bereketmi getirdim ))
Mevlana der ki;
Bari diyeydin ; "$öyle short'um bÖlesi açığa sattım kağıtları, ben geldim töbe iflah olmaz buralar, bu rekor zırvalardan 24 saatine bile -1,000.00 puanlar basılır, dümdüzelir kıpkızarır herbiyer..." falan fi$man.. da bileydik hOney ).
ben açığa satışı short açmayı don indirmeyi bilmemmm onlar nedir sizin düşeceğiniz varmış düştünüz beni sürüklediniz peşinizden .::::)
Mevlana der ki;
bu krdm kim satıyor 2-3 gün önce 49-50fiyat biçiyordularrrrr
buradan tavan gidermi gitse 49 gelecekkkkk hedefleri tutacak ))))))
radyolog abi bir bakıver gidermi tavana
Mevlana der ki;
Yorum