radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Dur hocam korkutma adamı. Çorba parası diye geldi, bir kazan çorba parası gitti zati." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😂 1 -
paraları toplayıp gelmiştim gelir gelmez hepsini iç ettiniz
)
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
😀 1😂 1Yorum
-
şu krdm den biraz denedim köfte parası gelirmi
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
bu endeks 17.30 dan sonra buradan döner, döndü döndü dönmedi borsada parası çok olanlar düşünsün

Mevlana der ki;
😎 1Yorum
-
TRiumPh emmisigil her Çin ziyaretinde D0War style show yapmı$ ye$ertmi$tir borsa piYasalarını.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
Yetiş Ya Trump
Henüz Çin'e ayak basalı 1 saat olmadı, ayak bastı paraları gelmeye ba$ladı bile borsa piYasalara..
Darısı yalAKa zavALLı sümsük bİst'e..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
😎 1👍 1Yorum
-
-
Ye$il yok muydu hocam, çe$it koyu yemye$il ??..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
Yetiş Ya Trump
Yannı$ anlamasın sonra mesajı TRiumPh emmisigil..
Yoksa nanKörlükleri gibi renk körü mü aynı zamanda da öyle yazıVerdin )..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😂 1Yorum
-
döndük mü cakirmetin hocam
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
köfteler gelmişGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu krdm den biraz denedim köfte parası gelirmi
))
Mevlana der ki;
👍 1Yorum
-
baktın mı abi ...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu krdm kim satıyor 2-3 gün önce 49-50fiyat biçiyordularrrrr
buradan tavan gidermi gitse 49 gelecekkkkk hedefleri tutacak
))))))
radyolog abi bir bakıver gidermi tavana
birde tavnlarsa sizede ısmarlarım ::
)))))))))
Mevlana der ki;
☕ 1Yorum
-
İlahi GÜKO25, dün geldin beri $elale gölgesi altında hiiç cağ kebap pirzola neyin ısmarlamadın yani palacığa,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
baktın mı abi ...
birde tavnlarsa sizede ısmarlarım ::
)))))))))
gelen köfteyi hemen de kârdan sayıyorsun.. )
Bereket versin, afiyet bAL $eker olsun madem ısmarlıyormu$unda tavan uyar bize,
Viop30 Long'larımıza merhem Olur sayarız...-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😀 1Yorum
-
- 1,28radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 1,49
14628
14598
DAX hafif yukarı DOW ise şimdilik hafif aşağı
bugünüde sıyırdık 14500 ler altına inmedik..yarın ola hayrola..
İYİ AKŞAMLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 1Yorum
-
Onu Allah bilir de hiç olmazsa kuyuya düşmedik bugünlük. Tam yerinde kapadı.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdöndük mü cakirmetin hocam
)
Ben biraz daha ekleme yaptım . Zaten az vardı.Takip ettiklerim çok düştü dayanamadım artık" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
köfteler gelmiş

" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum

Yorum