Kendi adıma düşen trendi kırmadan ve 200 Ema yı geçmeden bu iş bitti Ralli başladı demem
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
viop pastasını gün sonu veya ne zaman uygun görürseniz eklermisniz zira benim viop görme şansım yok ?Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkşamki Viop pastayı çok merak ediyorum Sn. Radyolog
Bakalım zararına pozisyon kapatıp yükselişe katıldılar mı ?
Yoksa satış fırsatı olarak mı değerlendirdiler.
sevinirim..hepimize faydalı olacağına eminimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kesinlikle... ema 200 günlük , genelde yükselişin devamı ya da bittiği şeklinde yorumlanır ve güzel bir göstergedir.Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKendi adıma düşen trendi kırmadan ve 200 Ema yı geçmeden bu iş bitti Ralli başladı demem
ayrıca hala devam eden DEATH CROS var günlükte ve 9570 lerde..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Üstadım ben bu death Cross'a çok takılmıyorum. Kırılım anında Yüksek hacim eşlik ederse daha anlamlı olur bence.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesinlikle... ema 200 günlük , genelde yükselişin devamı ya da bittiği şeklinde yorumlanır ve güzel bir göstergedir.
ayrıca hala devam eden DEATH CROS var günlükte ve 9570 lerde..
Ama Kırılımda hacim düşüktü. Zaten tepeden %20-25 düştükten sonra anca kesişim geliyor.
Hal böyleyken sırf death cross oluştu diye satmak doğru mu?
Adam 2 gün daha sert yukarı alıp golden Cross' a çeviremiz mi?
Hacim artışıyla pekala da yapabilir veya tuzaklayabilir .
Bence artık biraz dünya ile korele gideceğiz. Onun için dış piyasaları takibe devam.
NoT: Hiç hisse pozisyonum yok
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
9164 İçin tebrikler. Hakikaten orada dolanıyor. Ben bugün 9250 ye kadar sürer dedim ama şimdilik yemediradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9164 geçilir ve üzerinde kalınırsa 9350/9380 gibi bir yerlere gelebiliriz..o zaman yeniden durum
değerlendirmesi yaparız" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
@CanEmrahYILMAZradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviop pastasını gün sonu veya ne zaman uygun görürseniz eklermisniz zira benim viop görme şansım yok ?
sevinirim..hepimize faydalı olacağına eminim
x Kullanıyorsanız bu arkadaşı takip edin lütfen. Her akşam ayrıntılı olarak pastaları paylaşıyor.
Çok mütevazı ve bizim gibi sıkı GS lı
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
önümüzdeki hafta endeksin yukarı hareketlerinde 9250 / 9500 seviyelerine hareket etmesi beklenebilir..
gelebilecek kar realizayonlarının ise 8900 gibi bir yerlerde karşılanması beklenebilir.
9168 üzerinde hareketlerde poz.larımı korurken bu seviyenin altındaki kapanışların endeksi87XX lere
doğru hareket ettirebileceği unutulmamalıdırDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum