radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAn itibari ile
ilk 5 araci kurum
x tüm - 61 m
viop 30 - 0,26
x 30 - 0,01
yeni bir satış dalgasımı geliyor ?
,abd faizler e odaklanmalı
Yorum
-
Sadece borsa tarafında işlem yapanlar da pek rahat değil aslında.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen sn çakırmetin.. ben viopçu değilim ama açıklamanız benimde katıldığım bir konu.. zira uzun zamandır
millet bist i bırakıp viop çuluk yapıyor zira esas para orada.battıklarıda oluyor tabii
biz borsacılar daha rahatız bu konuda..
diğer taraftan 14 haftadır düşüş devam ediyor.. bu kadar malı ne yapacak babalar ? bence yukarı harekert
yapıp mal boşaltmayı denemeleri gerekir yoksa teknik olarak neler olabilecek artık herkes biliyor
Eğer stop olmayı beceremeyip içerde kaldıysa vay haline.
Ben Viopu çok yoğun kullanıyorum. Özellikle ralli yakaladığımızda kaldıraç etkisiyle güzel kazanma imkanı veriyor.
Veya düşüş dönemlerinde çok güzel Hedge imkanı veya trend yönlü işlemle para kazandırıyor.
Ancak çok hırslı ve her şeyi bilenleri de çok kolay batırıyor.
Velhasil kelam Viop tadında yapılırsa faydalı. Hem biraz da Adrenalin yüklüyor.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
O tahtada yoğun yabancı satıyor tahmin ediyorum.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTTKOM da savaş var tahtada.. kimin eli kimin cebinde belli değil
Bank of ve hsbc gelene veriyor.43,8 aşağısı ciddi sıkıntı.
Zaten bu şirketler düşüşe nispeten iyi dayandılar. Sıra onlarda sanki" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
An itibari ile
ilk 5 araci kurum
x tüm 180 m
viop 30 - 0,24
x 30 - 0,26
PALA BİR ŞEYLER PLANLIYOR .. UZUN ZAMANDIR KAPANIŞTA BU KADAR ARTI GÖREMİŞTİK..UMARIM BİZLER İÇİN İYİ OLUR
YARIN ÇARŞAMBA.. HATIRLATAYIM
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın arkadaşlar
dün akşam abd borsaları % 1 in üzerinde kapanış yaparken avrupa borsaları ise yeşil yaktı..
bir diğer haber ise trampet in abd de kazanmaya çok yakın olduğu ( seçim kampanyasında '' göçmenler
kedilerimizi yiyor '' haberleri öne çıkmıştı )DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
8744 üzerine çıktık ve seyir devam ediyor.. ancak bana göre şu ana kadar hacım, yükselişle korele değil.
ya millette para bitti alıma geçemiyorlar ya da ciddi zarardalar malı kaptırırız sonra arkasından
bakakalırız diye satış yapmıyorlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum