Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
KAPANIŞ 4987
sidik zoruyla MAV 50 üzerinde kalmayı becerdik...
bu değeri not edin, HER GÜN DEĞİŞTİĞİNİDE UNUTMAYIN..
bendeniz cennet kuşu artık stop yapmaya çok yakınım..
iyi akşamlar..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
gene aynı teraneye başlayacak gibi duruyor pala... sabah sert yukarı yap, millete : ahanda bak, düzeliyor endeks havası
ver, mala atlamalarını sağla, sonra vermeye devam et..
zor zamanlar..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
volatilitenin her gün giderek arttığı ortamlarda en önmeli faktör SOĞUKKANLILI KORUMAKTIR. daha öncede bir kaç kez yazmıştım ..
eeee... şimdi ne oldu :
bu kadar düşüşe bir tepki gelmesi bekleniyordu, o oldu..bir sürü başka nedennde peşpeşe sıralanabilir.
TEKNİK OLARAK
göstergeler aşırı satımdan dönmeye çalışıyor.. hacmin yükselmeside bir anlamda olumlu.her ne olursa olsun
KABACA 5000 ÜZERİNDE SEYİRLER OLMADIKTAN SONRA BEN RAHAT OLAMAYACAĞIM..
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ MAARİF VAKFI VARMIŞ. AFGANİSTAN DA 53 okulu varmış, türkiye deki diplomalar ile denkmiş...
BU ülkede büyük şehirlerde sınıflarda 40/50 kişi okuyor.. neden burada yapılmıyor bu okullar
kaynak : medya mahallesi / halktvDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ne biçim bir haber bu ? anlayan varmı ?
Enerji: Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu (EPDK), sehven ya da kasıtlı olarak EPİAŞ’a yapılan gerçek dışı bildirimler sebebiyle 40 şirket hakkında idari soruşturma açılmasına ve 10,2 milyar TL’nin geri ödenmesine karar verdi. Faiziyle 11 milyar TL’yi aşan bu miktarın, maliyet düşüşü olarak doğrudan tüketicilerin faturasına yansıtılacağı belirtildi. Kaynak: BloomberghtDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum