Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Bizim 14,045 ciVARı Viop30 konTRat hedef DEĞERimizi Haziran vadede görebilirsek, nereye denk geliyosa artık'XU100 style'da TAm da orası style isterizZ.
-
-
Evet de.. Görüledebiliyo radyolog Bayımızın TAkas hesabı style, her iki yöne de durumlara istinaden..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yarın biz de tatil. Bakarsın sarı kafa iki kelam daha yumurtlar bütün algı ters döner. Onun için takas avantajına rağmen çok da coşkulu bir gün görmeyiz bence
VAR öyle alı$kanlıkları bİstek piYasamızın.
CO$ku ise, gece 16,430 yakan konTRat zabaan köründe bile 16,740 ile +310.00 puan*kALDIRaç cO$ku idmanı açılı$ı yaBtı.)
☕ 1Leave a comment:
-
Yarın biz de tatil. Bakarsın sarı kafa iki kelam daha yumurtlar bütün algı ters döner. Onun için takas avantajına rağmen çok da coşkulu bir gün görmeyiz benceAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaçan bu ilgi TAkas avantajını satı$-nakte geçme yönünde kullanamaz mı piYasa veya palacık ?,
ki dün haTIRlattığınızda dahi o yönlü algılamı$tım 'bİst'in hali, tarzı, hareketleri' sebep.
😀 1Leave a comment:
-
Günaydın , iyi seanslarradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
VİOP 0,60 yukarıda başladık güne
TRAMPET TEN İNCİLERE DEVAM
ATEŞKESİ SÜRESİZ OLARAK UZATTIM
Dünya bir delinin iki dudağı arasına hapsoldu derken, pek de haksız sayılmazmışız.
İki kelam etti . Bütün algı değişti gene. Çok da sağlıklı gelişmeler değil.
👍 1☕ 1Leave a comment:
-
günaydın arkadaşlar
VİOP 0,60 yukarıda başladık güne
TRAMPET TEN İNCİLERE DEVAM
ATEŞKESİ SÜRESİZ OLARAK UZATTIM
😎 1☕ 1Leave a comment:
-
E bugünse; ‘Düne dair, aksi yönde hal, tarz, hareket sebepleri’ de e$liğinde, tekrar borsa ALIM lehine dönebilir gari bİst’inyenin ilgi takas & süre potansiyelli eksTRa senaryo durumu..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaçan bu ilgi TAkas avantajını satı$-nakte geçme yönünde kullanamaz mı piYasa veya palacık ?,
ki dün haTIRlattığınızda dahi o yönlü algılamı$tım 'bİst'in hali, tarzı, hareketleri' sebep.
Leave a comment:
-
-
Halk tv de yorumcu
İran abd krİzİnİn kasim ayindan Önce bİteceĞİnİ sanmiyorum( kasim da abd ara seÇİmlerİ nedenİyle )
Leave a comment:
-
- 0,07radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 0,20
14464
vermeye devam ediyor ufaktan ufaktan..
benim takas avantajı teorimde ŞİMDİLİK yatmış görünüyor
👍 1Leave a comment:
-
- 0,20radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
0,06.....
14464